Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 фев 2020 16:27

А кой ще оперира с въпросните фенски пари ?
Както писа един колега по назад... "Аз пари на С.З. няма да дам".
Или на човек ( организация ) които ще са под техен контрол/натиск. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 02 фев 2020 16:29

OOP написа:
Sinite ot Sofia написа:Виждам, че се е коментирало, но не се обръща особено внимание. И защо бе, господа песимисти, ние да не можем да си съберем едни жизнено важни средства, за да се спасим.. на първо време??? Защо да не можем да отделим по 10 лв ( не повече) на месец, за да спасим отбора си, да спасим това, което казваме, че обичаме. Абсолютно е възможно и съм убеден, че хората масово ще го направят. Левски все още е много обичан. Опасността е налице и вярвам, че опряни до стената отново ние ще спасим клуба си.. както са го правили навремето предците ни. Нямаме право да се отказваме. Нямаме право да казваме "Няма да стане"... ЩЕ СТАНЕ ! И не, не казвам да издържаме клуба в дългосрочен план, това наистина е нереално, но можем да помогнем, можем да спасим Левски и да му дадем глътка въздух. Банкова сметка на клуба и всеки да помогне с каквото може на първо време. И разбира се, казано многократно вече, не само от Адриян... всичко на мачовете. Нека пълним стадиона и да ревнем за Левски... е, как ще ни закрият??!?! Разберете, че не всичко, но много зависи от нас - сега, защото скоро може и да е късно. Пълни сектори още на мача с тирето!

И аз мисля, че може да стане! Сигурен съм, че доста хора плащат 8 лв. за диемите на Домусчиев! Спират да дават там и пускат 8 левчета за любимия отбор! Нали за това сме милиони? Нали сме готови на всичко за отбора си?

Това надали е осъществимо точно в нашата държава. Иначе под формата на членски внос или нещо от сорта е напълно възможно между сто и двеста хиляди привърженика да осигурят два милиона на месец. И ще го направят, но не и в България.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 фев 2020 16:52

Оруел, 1948-ма, откъс от романа "1984"

„С внушителните си седмични награди, лотарията беше единственото обществено събитие, към което пролите се отнасяха сериозно. Нищо чудно тя да бе основният, ако не и единственият смисъл в живота за милиони проли. Това беше тяхното удоволствие, безразсъдство, тяхното успокоително средство и интелектуален подтик.

Ставаше ли дума за лотарията, дори полуграмотни хора проявяваха смайващи математически способности и феноменална памет. Цяла една мафия си изкарваше прехраната, като продаваше системи от числа, прогнози или просто амулети.

Уинстън нямаше нищо общо с лотарията, която се организираше от Министерството на изобилието, но знаеше (всъщност всички в партията знаеха), че до голяма степен наградите са въображаеми. Изплащаха се само малки суми, а спечелилите големите награди бяха измислени лица“.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 02 фев 2020 17:08

Aз си мисля, че поне до лятото бюджета на клуба ще е уреден. Ясно е, че бизнеса с хазарт на черепа ще умре, но ще трябва време. Трябва да се приеме в НС, след това най-вероятно ще бъде върнат от Конституционният съд и така още няколко месеца лотарията ще си работи. Черепа сигурно ще го пуснат под домашен арест и официално ще приключи с хазарта, а талончетата ще преминат към спортния тотализатор, естествено с оператор частна фирма, случайно близка до Пеевски. Оборотът ще е съвсем различен, защото умствения и бизнес капацитет на дебелия е ясен на всички.
В крайна сметка очаквам лятото да бъде спуснат новият собственик или в краен случай фалит и на есен А окръжна. Ясно е че тук номера от сорта Септември или Бистрица да се преименуват на Левски тире София, няма как да станат.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 фев 2020 18:04

toristo написа:Aз си мисля, че поне до лятото бюджета на клуба ще е уреден. Ясно е, че бизнеса с хазарт на черепа ще умре, но ще трябва време. Трябва да се приеме в НС, след това най-вероятно ще бъде върнат от Конституционният съд и така още няколко месеца лотарията ще си работи. Черепа сигурно ще го пуснат под домашен арест и официално ще приключи с хазарта, а талончетата ще преминат към спортния тотализатор, естествено с оператор частна фирма, случайно близка до Пеевски. Оборотът ще е съвсем различен, защото умствения и бизнес капацитет на дебелия е ясен на всички.
В крайна сметка очаквам лятото да бъде спуснат новият собственик или в краен случай фалит и на есен А окръжна. Ясно е че тук номера от сорта Септември или Бистрица да се преименуват на Левски тире София, няма как да станат.

Ти пък. То и тире не е нужно. Достатъчно е на Левски Чепинци да им сменят седалището и да дойдат да играят на Герена :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 фев 2020 18:28

THE G.A.M.E написа:А кой ще оперира с въпросните фенски пари ?

То като гледам май на никой да нямаш вяра.. Няма гаранция, че тия пари ще отидат за НАП, а не за някоя черна перла, примерно..
Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2020 18:57

Der Schmarotzer написа:Оруел, 1948-ма, откъс от романа "1984"

„С внушителните си седмични награди, лотарията беше единственото обществено събитие, към което пролите се отнасяха сериозно. Нищо чудно тя да бе основният, ако не и единственият смисъл в живота за милиони проли. Това беше тяхното удоволствие, безразсъдство, тяхното успокоително средство и интелектуален подтик.

Ставаше ли дума за лотарията, дори полуграмотни хора проявяваха смайващи математически способности и феноменална памет. Цяла една мафия си изкарваше прехраната, като продаваше системи от числа, прогнози или просто амулети.

Уинстън нямаше нищо общо с лотарията, която се организираше от Министерството на изобилието, но знаеше (всъщност всички в партията знаеха), че до голяма степен наградите са въображаеми. Изплащаха се само малки суми, а спечелилите големите награди бяха измислени лица“.

[offtopic]В последните дни основно чета (че нещата са толкова кошмарни, че нямам думи), но сега се вписвам само да поставя едни три[/offtopic]
+++

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2020 19:04

[offtopic]
alexdb написа:
toristo написа:Aз си мисля, че поне до лятото бюджета на клуба ще е уреден. Ясно е, че бизнеса с хазарт на черепа ще умре, но ще трябва време. Трябва да се приеме в НС, след това най-вероятно ще бъде върнат от Конституционният съд и така още няколко месеца лотарията ще си работи. Черепа сигурно ще го пуснат под домашен арест и официално ще приключи с хазарта, а талончетата ще преминат към спортния тотализатор, естествено с оператор частна фирма, случайно близка до Пеевски. Оборотът ще е съвсем различен, защото умствения и бизнес капацитет на дебелия е ясен на всички.

Ти пък. То и тире не е нужно. Достатъчно е на Левски Чепинци да им сменят седалището и да дойдат да играят на Герена :lol: :lol: :lol:

Относно тирета... сложно е. Аз самият не знам за себе си ще приема ли нещо с тире, играещо на "Георги Аспарухов". Отборът се пълни с външни за "Левски" хора вече няколко години- хора нямащи или имащи много малко с клуба, с ценностите му и философията му. Хора, които успяха да променят идентичността му, докато в същото време левскари биват държани на разстояние, сакън да не стане някой фал. Като почнеш от треньори и ръководители и свършеш с ходещите далавери на терена. Така че не знам. Най-вероятно спирам да се интересувам от бг футбол и това е. Кой знае... Със сигурност обаче има хора, които не са колебаещи се като мен относно позицията си.[/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 фев 2020 20:18

metodito написа:[offtopic]
alexdb написа:

Относно тирета... сложно е. Аз самият не знам за себе си ще приема ли нещо с тире, играещо на "Георги Аспарухов". Отборът се пълни с външни за "Левски" хора вече няколко години- хора нямащи или имащи много малко с клуба, с ценностите му и философията му. Хора, които успяха да променят идентичността му, докато в същото време левскари биват държани на разстояние, сакън да не стане някой фал. Като почнеш от треньори и ръководители и свършеш с ходещите далавери на терена. Така че не знам. Най-вероятно спирам да се интересувам от бг футбол и това е. Кой знае... Със сигурност обаче има хора, които не са колебаещи се като мен относно позицията си.[/offtopic]

На този етап не съм мислил по въпроса с тиретата и запетайките. На този етап не вярвам да ни фалират по простата причина, че дължим пари и то не малко към фирми на Тиквуньо и присъдружните му мутри. Ще ни държат на командно дишане докато дължим. Иначе Чепи не беше толкова отдалечен от Левски. Не забравяй, че беше в борда на Левски при Лафчис, после си напазарува покойника. В момента и треньор е бивш футболист на Левски. Наред с това прави добро впечатление, че се правят някакви опити да се привличат българи и да се налага по някой футболист от школата. Така че мое мнение е, че от последното десетилетие след Батков последната година е по-скоро положителен отколкото отрицателен период.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 фев 2020 20:23

THE G.A.M.E написа:А кой ще оперира с въпросните фенски пари ?

Тъй де. Ама то без С.З и другите подобни не може. Ние ще събираме и даваме, а те ще трошат, развяват свастики и ще думкат бомби, че после да събираме за глоби ;)
Тая глупост с отбор издържан от феновете може да роди само куха банкянска тиква, а да му се вържат още по-кухи от нея.

Върни се в “Левски”