Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

skitnik32
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот skitnik32 » 31 яну 2020 19:42

rotamed написа:Не съм притеснен за Левски, вярвам че ще ни спуснат нов спонсор.

Точно това поредно спускане е пагубно за клуба. Аман от спускания. Тоя поне подкара нещата професионално. Ако го няма Тиквун няма да има парашутисти. Хора, никой никъде няма да налива примерно 20 мил в клуб без да иска нищо в замяна. Примери бол. Макар и леко неточни. Лупи и цска. Повече какво да говорим.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 яну 2020 19:43

Има си теми за политика!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 31 яну 2020 19:51

modor написа:Има си теми за политика!

Г-н модераторе, няма как да се диференцират политиката и Левски в момента. Боко ни вкара в страшни лайна. Шанса Левски и Родината ни да се оправят е единствено тоя боклук да бъде изметен на момента. Не утре, на момента.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 яну 2020 19:58

skitnik32 написа:
modor написа:Има си теми за политика!

Г-н модераторе, няма как да се диференцират политиката и Левски в момента. Боко ни вкара в страшни лайна. Шанса Левски и Родината ни да се оправят е единствено тоя боклук да бъде изметен на момента. Не утре, на момента.

Г-н skitnik32, не може да се угоди на всички. Един иска да не се коментира политика в темата, друг пък иска. Един ме обвинява, че съм платен, друг ме обвинява, че съм припок. Един иска едно, друг иска друго..... Е няма угодия. Наричайте ме какъвто искате.... Няма да позволя да се коментира политика в синия раздел!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 31 яну 2020 21:02

Напоследък ми се върти в главата едно име : Petr Kellner!!! Купи Теленор, купи бТВ...... защо не да вложи и във футболен отбор ...
Говори се, че бил много отмъстителен, а както се знае не му дадоха да купи Нова ТВ, а за бТв нямяше как да го спрат, защото не зависи от българската комисия за защита на конкуренцията /КЗК/....та може да му хрумне нещо подобно...
По принцип е фен на футбола... https://www.thesun.co.uk/sport/football/7581059/who-petr-kellner-takeover-chelsea-roman-abramovich/
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 яну 2020 21:03

Определения като "СИН АПОСТОЛ" в този форум , г-н.Колев , в качеството му на публична личност за пореден път се "упражнява" на гърба на левскари !
Тази долна и гнусна свиня , до вчера обиждаше и набеждаваше пак левскари , опитва се да разединява "синята" общност по един познат начин от не далечното минало ... с цялата си наглост ще говори за обединение .
Само ще припомня на по незапознатите , че точно тази личност беше най активна в "лапането" на разни атрибути на Черепа дълго време ...
Няма такава долна и мръсна свиня , и колкото и да говори за юбилея .... два - пъти повече писа кой колко е краднал от нашите пари дадени за любимия Левски !

Васил Колев
1 час ·
Изобщо не бих се подигравал, нито бих упреквал ЛЕВСКАРИТЕ, които излязоха на протест днес. Даже бих им казал "Браво", защото "Левски значи свобода!" и те са свободни хора да изберат дори акт на отчаяние, с който чувстват, че могат да помогнат на любимия ни отбор.
При огромното разединение (в някои отношение целенасочено подклаждано) няма как да избегнем подобни неща като днес. Докато левскари се нападат помежду си за различното си мнение и това е основното във всекидневието им, нещата ще са такива.
Пак ще повторя това за мястото на "протест". И го пиша в кавички неслучайно. Срещу какво протестираме? Срещу някой, който ни спуска собственици? Срещу някой, който дава пари? Или срещу себе си, че позволяваме всичко това?
И как протестираме, какво искаме? Повече пари, нов Бащица, стар Бащица? И разчитаме на това, че сме много и да покажем, че някой трябва да трепери от нас, само защото сме много? Извинявам се, ама някой иска да ни убеждава, че сме стадо.
На стадиона може и трябва единствено да покажем, че левскарите можем и искаме да държим съдбата на Левски в собствени ръце. Така, както са го правили в продължение на 100 години преди нас.
Но честно казано не вярвам, че сме способни на това, защото доста успешно успяха да "убедят" мнозина от нас, че всъщност нищо не зависи от публиката на Левски. Нещата днес се изчерпват горе-долу до това: "Абе да има някой там да дава пари и като ни е кеф да си правим парти на стадиона, защото сме много готини и тарикати".
Иначе никога не е късно за спасение и винаги има вариант. Ама, честно казано, вече не ми се и пише по такива теми, защото започвам да се чудя какъв точно е смисълът. От юбилея насам все си мислех, че можем да включим, че ако онази вечер е във всяка втора събота, не заради купона, а заради привилегията да сме от Левски, няма кой да ни спре.
Така че поздравления за хората днес, не е било безсмислено, колкото и да не споделям изборът им.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 яну 2020 21:26

Аз мисля, че ако Божков е искал - нямаше да го намерят. Май някои го вземат за голям глупак, а всъщност с тъпота няма как да изкараш толкова време в тая държава ;) И да, как се сетиха чак сега да му повдигнат обвинение, само щото бай х*й казал нещо - не е ясно :roll: Утре мога да кажа, че и мен е изнасилил. Вярно ли е?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 31 яну 2020 21:31

Не знам кой какъв апостол е, но фелацио поетиката най-малко свидетелства за етичност. Прочетох какво е постнато - същото писах далеч по-рано. Нима имаме друг полезен ход, освен да пълним стадиона си и да показваме, че Левски е жив и такъв трябва да остане. Разбира се, прекрасно разбирам, че сме в ситуация, подобна на онзи виц за единствения в бяло сред фекалии. Колкото и да ми е трудно, признавам си - и съм го писал, че не съм революционер и че връщането към образа на Левски като символ на нещо различно от обществено-политическата атмосфера, в която битува, изисква и Мойсей, и Бог и онези 40 години ... За себе си съм решил - ако нещата вървят все в тази посока, така, както се простих с младостта си, така , както ще се простя с живота си, така и ще се простя с илюзията си, че Левски може да бъде това, което ни се иска на повечето ...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 яну 2020 21:54

ralka_levskarka написа:Аз мисля, че ако Божков е искал - нямаше да го намерят. Май някои го вземат за голям глупак, а всъщност с тъпота няма как да изкараш толкова време в тая държава ;) И да, как се сетиха чак сега да му повдигнат обвинение, само щото бай х*й казал нещо - не е ясно :roll: Утре мога да кажа, че и мен е изнасилил. Вярно ли е?

Ще свидетелствам, че Гешев противозаконто е отворил вратата. Бях там.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 яну 2020 22:00

Разбира се , че трябва да пълним стадиона ... това е най малкото което трябва да правим , две мнения по тази тема няма !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”