Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 28 яну 2020 12:40

Soulen написа:От доста време не съм писал. То така или иначе ми е безразлично за бг футбола в това му състояние. Бях спорил с Тристан за състоянието на Левски и как всичко ще отиде в батака. бях му казал и какво я чака държвата в най-скоро време, все пак преди няколко години имах познати, които заемаха ръководни постове и разказваха какъв батак е и как всичко се държи на евросубсидиите, които скоро приключват и спокойно ще можем да закрием държавата. То това повечето хора си го знаем, ама като ти го кажат в действителност какво е положението, доста по-страшно е и от най-големите конспиративни теории във форума.
[offtopic]Та да се върна към Левски. Бая хора бяха иронизирани как всичко работело и едва ли не защо ли сме мрънкали против ръководството. Когато Левски е в ръцете на престъпници, ръководството винаги е виновно и трябва да се търски начин да се изрита и Левски да попадне на читав човек иначе е въпрос на време да се случи това, което се случва. Няма лошо някой да се самозаблуждават, че нещата ще тръгнат, но да не си налагат розовите сънища на другите. От поне 2-3 години се вижда, че Левски върви към своя край и дори да не умре, ще бъде поддържа в медикаментозна кома[/offtopic].

С удоволствие, насреща съм, въпреки че аз също вече не влизам тук редовно, защото целият този масов и изсмукан негативизъм около отбора започна силно да ме дразни. Въпросът е, че според мен сега не му е времето за спорове - на практика нищо в клуба не се е променило, въпреки десетките страници вайкане, революции, бунтове, мобилизации, закривания и прочее форумен героизъм. Аз лично бих изчакал още малко преди да коментирам разни работи, просто водата още е мътна и няма нужда от празнословия на гърба на любимия Левски.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 28 яну 2020 16:32

И аз да постна, една интересва за мен статия. Която е подписана, междудругото.
https://mobile.frognews.bg/article/190128/

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 яну 2020 08:41

Г-н Божков няма да мине метър!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 29 яну 2020 08:48

Същото като с КТБ, когато разграбиха банката на Цецо Василев след като се изпокараха с Боко и Шиши Пеевски и народа плати. Добре дошли в комунизма на Боко Тиквоча охраната на ТодАр Живков и бивша мутра от СИК... всички прийоми е придобил този отявлен комунист. :roll:

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 29 яну 2020 09:11

danon написа:Същото като с КТБ, когато разграбиха банката на Цецо Василев след като се изпокараха с Боко и Шиши Пеевски и народа плати. Добре дошли в комунизма на Боко Тиквоча охраната на ТодАр Живков и бивша мутра от СИК... всички прийоми е придобил този отявлен комунист. :roll:

По-зле от при тато. И тук за комунизъм не може да се говори. Това вече си е фашизъм.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 яну 2020 09:17

Кой ще плати сега?

Той повтори, че необходимият санитарен минимум за "Левски" са 1.5 млн. лева на месец. „Истината е, че всъщност тези пари са и повече - към 2 милиона на месец. Това означава, че ако на 2-3 февруари не постъпят отнякъде 2 милиона лева, ние нито ще можем да платим заплатите на футболистите, нито ще можем да обслужим всички споразумения по просрочени задължения, които сме наследили, нито ще можем да поддържаме базата в сегашното състояние, нито ще можем да си платим режийните разходи, камо ли да продължим дългосрочната си инвестиционна стратегия“, обясни Колев.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 яну 2020 09:23

skitnik32 написа:
danon написа:Същото като с КТБ, когато разграбиха банката на Цецо Василев след като се изпокараха с Боко и Шиши Пеевски и народа плати. Добре дошли в комунизма на Боко Тиквоча охраната на ТодАр Живков и бивша мутра от СИК... всички прийоми е придобил този отявлен комунист. :roll:

По-зле от при тато. И тук за комунизъм не може да се говори. Това вече си е фашизъм.

Двоумях се да ли има нужда от протести, но вече се убеждавам, че има нужда, НО не в защита на бизнеса на Божков, а срещу корупцията в страната и срещу двойния аршин на прокуратурата. Какво става с прокурорските разследвания срещу Гриша Ганчев. Какво стана с дължимите 50 - 60 мил от Домусчиев? Защо няма разследвания относно апартамент и терасагейт? Защо Гешев не разследва "Ало Ваньо", "Ало Таньо" за прекратяване на на проверки? Защо няма разследвания какво е качеството на магистралите? И такива примери има безброй. Мисля, че е крайни време да се прекратят своеволията на Мутрата и Шайката му от олигарси, прокурори и съдии. Крайно време е.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 29 яну 2020 09:32

До тук с Левски при Бошков.
Сега отново ходене по мъките и живуркане за синия клуб.
Еми, жалко.
Само Левски!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 яну 2020 09:38

Г-н Божков приключи с Левски!
Със 102 гласа „за“, 124 - „против“ и 9 - „въздържали се“ вотът не недоверие не успя да мине.

Върни се в “Левски”