Soulen написа:От доста време не съм писал. То така или иначе ми е безразлично за бг футбола в това му състояние. Бях спорил с Тристан за състоянието на Левски и как всичко ще отиде в батака. бях му казал и какво я чака държвата в най-скоро време, все пак преди няколко години имах познати, които заемаха ръководни постове и разказваха какъв батак е и как всичко се държи на евросубсидиите, които скоро приключват и спокойно ще можем да закрием държавата. То това повечето хора си го знаем, ама като ти го кажат в действителност какво е положението, доста по-страшно е и от най-големите конспиративни теории във форума.
[offtopic]Та да се върна към Левски. Бая хора бяха иронизирани как всичко работело и едва ли не защо ли сме мрънкали против ръководството. Когато Левски е в ръцете на престъпници, ръководството винаги е виновно и трябва да се търски начин да се изрита и Левски да попадне на читав човек иначе е въпрос на време да се случи това, което се случва. Няма лошо някой да се самозаблуждават, че нещата ще тръгнат, но да не си налагат розовите сънища на другите. От поне 2-3 години се вижда, че Левски върви към своя край и дори да не умре, ще бъде поддържа в медикаментозна кома[/offtopic].
С удоволствие, насреща съм, въпреки че аз също вече не влизам тук редовно, защото целият този масов и изсмукан негативизъм около отбора започна силно да ме дразни. Въпросът е, че според мен сега не му е времето за спорове - на практика нищо в клуба не се е променило, въпреки десетките страници вайкане, революции, бунтове, мобилизации, закривания и прочее форумен героизъм. Аз лично бих изчакал още малко преди да коментирам разни работи, просто водата още е мътна и няма нужда от празнословия на гърба на любимия Левски.