Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
NOMER14 написа:Само ще напомня, че Конституционният съд е конструиран по политически и професионални квоти. Въпреки това, той едно от най-положителните неща, които ни се случиха при прехода. И някои негови решения са фундаментални - решението за т.нар. педалска Истанбулска конвенция.
[offtopic]ДПС е призната благодарение на тях. Един от съдиите внезапно отива на почивка в деня на гласуването

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
metodito написа:Иначе каква димна завеса? За кое?
Нямам понятие. Но това е запазена марка на действие на ГРОБ - отклоняване на вниманието от истински важните неща. Някоя престъпна заменка, концесийка, държавна поръчка, критичен доклад отвън, може да е това с водата, боклука, знам ли.
А sin4ec-а намеси и РИКО, което не ми се вярва, но кой знае Не съм го прочел само от него.
РИКО ?? Това какво е?
Гледам по 7/8 Степан. Той с какво се занимава в момента?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

metodito написа:Иначе каква димна завеса? За кое?
Нямам понятие. Но това е запазена марка на действие на ГРОБ - отклоняване на вниманието от истински важните неща. Някоя престъпна заменка, концесийка, държавна поръчка, критичен доклад отвън, може да е това с водата, боклука, знам ли.
А sin4ec-а намеси и РИКО, което не ми се вярва, но кой знае Не съм го прочел само от него.
Говори се, че ще откачат лева от еврото 1,95 и ще ни връщат към 97-а. Добре, че имам €400

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
miro_rz написа:Гледам по 7/8ми на Крум САбе този арменец няма ясна позиция. Много бяга по тъч линията, един ясен отговор не дава!
Ми арменец бе. Чистокръвен

- metodito
- Контакти:
vvessel написа:metodito написа:Иначе каква димна завеса? За кое?
РИКО ?? Това какво е?
Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act
https://bivol.bg/rico-peevski-ceko-ivaylo-bnb.html
- metodito
- Контакти:
pomiqrat написа:metodito написа:Иначе каква димна завеса? За кое?
Говори се, че ще откачат лева от еврото 1,95 и ще ни връщат към 97-а. Добре, че имам €400От финанси не разбирам и не мога да взема отношение по въпроса.
Това съм го пропуснал. А и как, като в момента не ме интересува. Значи са успели с отклоняването на вниманието.