Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот noo » 24 яну 2020 21:46

sinqkrepost1914 написа:Никъде по света няма такова просто и арогантно прасе, което на всичкото отгоре да бъде министър-председател..
Изключително простовато и неуместно изказване, че имал повече мачове, отколкото всички около него .. Смешник.
Или когато попита кой бил най-грамотен да прочете доклада. Поздравявам УЛ и в частност Адриан Петков, който изрази по най-добрия начин това, което стотици хиляди левскари мислят. НКП очевидно яко се гърчат в опита си да балансират между господарите си от герб и публичната позиция, която заемат сред левскарите, масовата част от които сме настроени срещу Тиквата и сме в готовност за протест и безредици в името на Левски, ако се налага !
ЛЕВСКИ Е ЕДИН И ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН !
+1

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 24 яну 2020 21:47

Thsmith написа:Трябвало акциите да са на феновете. Що за глупост е това? :lol: Само някоя тиква може да измисли такава дивотия, ох... чакай! Забравих къде са били. Те вярно при тиква ходили.
+1

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 24 яну 2020 21:49

alexdb написа:
ChuckNorris написа:Сега е моментът да покажем какво е Левски. Или излизаме на улицата, или Левски ще бъде изгубен.
Какви бяха тези петимата при Борисов. Кой ги е упълномощил да ме представляват пред премиера. Може да съм от провинцията и да ходя най-много до 20 мача на година на Левски, но никой не ме организира и не ми казва какво да скандирам. Такива като тея петимата ли изкараха и организираха стотици хиляди хора за погребението на Гунди. Протест - ЗА ЛЕВСКИ, а не за Божков, лотарии и т.н. Нека тези откровени престъпници и изедници в парламента и МС да разберат с какво си имат работа?

Моментът да покажем какво е Левски отмина много отдавна. Още в момента в който почнаха заигравките и политическото вмешателство. Другият момент беше когато шайката на Прасето и БХ навлязоха в Левски с назначаването на Тотонев. Вече е късно, защото Левски умря там някъде тогава.
+1

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 яну 2020 21:49

И мъжкарчетата дето бяха на среща с Тиквоча си мълчат... Вече трябваше да има 50 000 по улиците.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 яну 2020 21:52

glarus_ds написа:Нашите много меко се държаха с г-н премиера. Аз ако бях, щях да му кажа така:

Имаме няколко условия към вас като фенове на Левски и граждани на РБ:
1 - Валери Симеонов да бъде отстранен като крайно некомпетентен политик, ругаещ безпомощни баби, майки и т.н., с много лошо комунистическо потекло.
2 - Мутрата Кралев да бъде незабавно отстранен, той ощети държавата покрай фалита на ЦСКА и преместването на Литекс в София, и си позволи да противопостави Левски на целия ни спорт.
3 - Връзкаря Владислав Горанов да бъде изхвърлен, надценен политик, набутан с двойка по втория начин в Свищов, държащ се като че всички са му длъжни, тероризира дребния бизнес, а спи безплатно у Домусчиев! Очевидно ощетява и българския народ, и Левски.
4 - Да спре да се меси по такъв брутален начин в спорта и да спре да държи Левски като политически заложник! Искаме свободен ЛЕВСКИ!
В противен случай, всички излизаме на масови протести, докато правителството не падне!

Той тръгнал да говори, че акцийките трябвало да с в нас.... Ти добре ли си? Нали бяха в нас???

Напълно съм съгласен с теб . Само бих добавил към т1. - реално няма как да бъде отзован В.Сименов- той е избран за народен представител.
т.2 -т.н министър Кралев е известен анти-левскар. В момента е голям радетел за строеж на стадион на един клуб наскоро преместен в София. Научавам,че се очаквало оценката на Армията и Панчарево да е приблизително 22млн лв. - по пазарни цени е поне 10 пъти повече.
т.3 т.н. министър Горанов - е болен цесекар.
т4. - Аз съм сигурен ,че всеки един от нас го иска,но на този етап просто не сме готови. Откъде ще дойдат милионите за издръжка на клуба.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 24 яну 2020 21:52

Единственото, от което мутрата се страхува са протестите.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 24 яну 2020 21:55

koisa написа:Степан още малко щеше да се нас*ре от страх при Тиквун... :oops:
+1

ramborambo
Контакти:

Мнениеот ramborambo » 24 яну 2020 22:00

Не знам как да тълкувам точно това , но си мисля че това са добри новини -

Нова такса за лотарии и без моментално отнемане на лиценз предлага Владислав Горанов 23.01.2020 14:27 4605 3 Снимка: БГНЕС Сподели Сподели Сподели    Нова, но единна такса за хазартни игри от типа лотарии и т.н. предлага със законопроект за създаване на Национална агенция по хазарта предлага финансовият министър Владислав Горанов. Освен това, с промяна през преходни и заключителни разпоредби, управляващите посочват, че "издадените от Държавната комисия по хазарта лицензи запазват действието си до изтичане на срока им" (параграф 3). Де факто, предложената втора промяна от финансовия министър - тази за лицензите, влиза в директно противоречие със законопроекта на лидера на НФСБ Валери Симеонов. Симеонов искаше в Закона за хазарта да се създаде нов член - чл. 48а, с който да се даде право само на Спортния тотализатор да организира лотарийни игри, след получаване на съответния лиценз. Симеонов иска лицензите за организиране на лотарийни игри, с изключение на томбола, бинго, кено и техните развновидности, които са издадени на лица, различни от Спортния тотализатор, да се прекратяват след изтичането на три месеца, считано от евентуалното влизане на законопроекта в сила. Отделно, в законопроекта на Горанов за създаване на нова агенция по хазарта (Национална агенция по хазарта), в глава "Функции и правомощия" (чл. 3) пише, че "Агенцията, чрез своите органи и другите си служители издава, отказва да издаде, временно или окончателно прекратява валидността (действието) на лицензи за организиране на хазартни игри.

Прочети още : https://www.actualno.com/business/nova- ... pvBNu-G2TM
© Actualno.com

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 яну 2020 22:47

Между другото на мен не ми стана ясно целта на днешната среща. Не знам за какво точно се е говорило близо 2 часа. Както вече споменах целта на тази среща въобще не ми е ясна. Имаше ли някой очаквания нещо да се случи на такава среща.
1. Собственик на Левски реално е ВБ ,формално ако иска да фалира клуба никой не може да го спре , самия ВБ или негов пратеник не присъстваше на срещата.
2. Очакваше ли някой ,че ББ ще "клекне" пред феновете - никакъв шанс и то пред очите на цяла България , ако направи това трябва веднага да си подава оставката

Нещо ,което ми направи впечатление , без да претендирам ,че съм специалист по "език на тялото" определено ББ не беше в характерния си самоуверен стил , въпреки че поведението му беше пределно арогантно определено беше много притеснен - и позицията на тялото му и жестовете на ръцете му показваха че определено е много притеснен. И нещо друго колко пъти се е случвало ББ да види микрофон и да не се изрепчи и да ръси "мъдрости" - аз не се сещам за друг подобен случай.
Между другото това ,май е и първия случай когато някой е бил на среща при "добрия цар" и не е получил това което е поискал.
Два многозначителни факти успоредно с нашата среща днес ,на която общо взето ни казаха " оправяйте се сами" бяха отпуснати 25 млн лв за строеж на стадион на ФК Ботев ,а също така и оценка на Армията за съвместното дружество на т.н. министър Кра(д)лев и ловешко-етрополските столични провинциалисти от 22млн лв,като пазарната цена е поне 10 пъти повече.
Моето категорично мнение,че Левски не трябва да защитава Националната Лотария , но трябва да защити законността в държавата.
Ако цитираните суми спестени от данъци са дължими -трябва да бъдат изплатени (дори това да значи и фалит на Левски), ако обаче не са дължими - защо трябва да бъдат плащани , в този случай разследване и наказание на виновните на първо място министъра на финансите.
Аз лично приветствам желанието на правителството да пази интересите на държавата , все пак това му е и работата,но в такъв случай нека да бъде разследван е бизнеса на братя Домусчиеви и в частност приватизацията на ПБМФ , само от смяна на регистрацията на корабите са спестени осигуровки за не по-малко от 70 млн лв на година.
Или по какъв начин ГГ стана собственик на "Петрол" , и как делото по този въпрос "изненадващо" бе спряно след като един не много висок бизнесмен заяви ,че ще издържа един клуб(не,че го изпълни ;) )

Колкото и да съм болен левскар , в момента държавата има много по-големи проблеми - язовирите са празни , изведнъж се появиха 500 млн лв за ремонт на язовирите( по правилно- да бъдат окрадени) . И другия не по-малко важен въпрос - откъде в България се появиха десетки хиляди тонове опасни отпадъци и какво се (е) случвало с тях. Само да вметна тези боклуци трябва да бъдат изгаряни в инсталации(инсинератори) ,които да гарантират ,че изгорелите газове напускат последната степен на горивната камера при температура не по-малко от 850С , а в според новия министър на екологията са изгаряни в ТЕЦ-ове. ТЕЦ-овете в общия случай не са пригодени за тази дейност и не отговарят на това изискване ( те се регулират според налягането на парата) . Дори и ТЕЦ-овете да са снабдени с най-съвременни системи за очистване на изгорелите газове не очистват диоксините ,които се отделят при изгаряне на боклуци. Диоксините са силно токсични и канцерогенни. Кой ще отговаря за това?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 яну 2020 22:57

Момчета и момичета, цялата работа намирисва много на партенка и димка за отклоняване на вниманието!
Малко по-спокойно, нека изчакаме как ще се развият нещата. Този законопроект трябва да мине втори път в комисия, после да мине два пъти през пленарна зала...след това има опция за вето и сезиране на КС от президента. Или 50 депутата. Процедурата е дълга, а дотогава много неща могат да станат.
Черепа е мафиот. Но е умен човек, доказал го е. Ако битката беше изгубена, щеше да си бие камшика и да си развива новопридобитите лотарии в бивши републики от СССР. Обаче той даде недвусмислен знак, че ще се бие. Дали заради его, дали зарад нещо друго-той си знае.
Нещо пари под задника на управляващите. ДПС им обърна гръб, което е показателно. Дали е клокочещият вулкан със случаят РИКО или нещо друго-не знам, а и не мога да прогнозирам, но паниката е факт. Има ново предложение от министър Горанов за хазарта, което всява недоумение...има совалки до Воля и Атака, които до преди месец-два никой не броеше за живи.
Нещата са сложни и не се знае знае ли се...
Нека поизчакаме!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”