Тук на един-два пъти са се появявали спекулации за Домусчиев-брат. Ако той смени Черепа, всичко в пост-Батков ерата ще си дойде на мястото. А Черепа, ако си търси повод да се освободи от "Левски" винаги ще го направи. Не знам вече как функционира точно конфигурацията на върха на държавата - неофициалната: Боко, Домусчиев, Дебелян, Доган.
Що се отнася до Черепа, моля някой да ми каже логиката на това да инвестираш 30 милиона и после с лека ръка да ги отпишеш. Щото аз не я намирам. Или: не са толкова милионите, или не са твои. Русев примерно е харчил милиони, харчил, като не са негови, какво го бърка? Тонев събаря, строи, харчи и той едни милиони, ама то като не са твоите пари, кво толкова? Това "Левски" е баш като България. Крадат, перат, всичко влачи, и няма свършване. Поне успокояващото в случая е, че докато "Левски" бива използван за прекарване на пари и интереси от едно място на друго, няма да ни закрият. А пари за "местене" и интереси винаги ще има. Ерго: никога няма да ни закрият. Няма да се "оправим", но няма и да ни приключат. Така смятам. Просто няма логика сами да си спрат кранчето, хора.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
metodito написа:Тук на един-два пъти са се появявали спекулации за Домусчиев-брат. Ако той смени Черепа, всичко в пост-Батков ерата ще си дойде на мястото. А Черепа, ако си търси повод да се освободи от "Левски" винаги ще го направи. Не знам вече как функционира точно конфигурацията на върха на държавата - неофициалната: Боко, Домусчиев, Дебелян, Доган.
Що се отнася до Черепа, моля някой да ми каже логиката на това да инвестираш 30 милиона и после с лека ръка да ги отпишеш. Щото аз не я намирам. Или: не са толкова милионите, или не са твои. Русев примерно е харчил милиони, харчил, като не са негови, какво го бърка? Тонев събаря, строи, харчи и той едни милиони, ама то като не са твоите пари, кво толкова? Това "Левски" е баш като България. Крадат, перат, всичко влачи, и няма свършване. Поне успокояващото в случая е, че докато "Левски" бива използван за прекарване на пари и интереси от едно място на друго, няма да ни закрият. А пари за "местене" и интереси винаги ще има. Ерго: никога няма да ни закрият. Няма да се "оправим", но няма и да ни приключат. Така смятам. Просто няма логика сами да си спрат кранчето, хора.
Всъщност има, набълбукани в нас маса пари, доста повече отколкото при тирето и сега ни фалират и после куче влаче диря няма.
Аман и от мутренската държава, с управници, които в нормална държава щяха да са най-много разсилни в някое министерство или клозетни хигиенисти.
За мутрата крадл-ефф и това как противопоставя Левски на всички останали, просто нямам думи, но такива евтини манипулации за съжаление хващат дикиш на територията.
Май наистина бяхме до тук. Ако ще и в А окръжна да отидем за радост на мнго комплексари, пак ще подрепят отбора си и май ще останат само спомените от близо половин век вълнения.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
ramborambo
- Контакти:
Някой може ли да каже какво се случва с Левски ако клубът изпадне в несъстоятелност
Ако започнеме от А окръжна с ново дружество ли трябва да стане това ?
Наистина не съм запознат и чувам много хора да говорят да се започне на чисто , но не знам как може да стане това
Наистина не съм запознат и чувам много хора да говорят да се започне на чисто , но не знам как може да стане това
ramborambo написа:Някой може ли да каже какво се случва с Левски ако клубът изпадне в несъстоятелност
По-принцип да, но може и с по- мек вариант(примерно) Септември си променя името на Левски-София (София) и от новият сезон сте отново в Ефбем ти лигата.
Добра отъпкана пътека.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
ramborambo
- Контакти:
ivan56 написа:ramborambo написа:Някой може ли да каже какво се случва с Левски ако клубът изпадне в несъстоятелност
По-принцип да, но може и с по- мек вариант(примерно) Септември си променя името на Левски-София (София) и от новият сезон сте отново в Ефбем ти лигата.
Добра отъпкана пътека.
Имах в предвид без да преименуваме отбори и да вземаме чужди лицензи
ivan56 написа:ramborambo написа:Някой може ли да каже какво се случва с Левски ако клубът изпадне в несъстоятелност
Добра отъпкана пътека.
Това няма как да се случи при нас...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
CaMo_CuHuTe
- Контакти:
Ако е ново дружество ще трябва да се мине през фалит, което въобще не е вариант... сещате се защо (имам предвид умрелите...). За преименувания и сливания въобще да не говорим, че ще станем за още по-голям смях.
В момента се върви по план и се плащат задължения - просто трябва да се продължи и ако обичаме отбора да ходим още повече на мачовете!
В момента се върви по план и се плащат задължения - просто трябва да се продължи и ако обичаме отбора да ходим още повече на мачовете!
koisa написа:ivan56 написа:ramborambo написа:Някой може ли да каже какво се случва с Левски ако клубът изпадне в несъстоятелност
Добра отъпкана пътека.
Те и червените така разправяха, техните тартори и те бяха против, пускаха декларации, глупости и прочие....
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:koisa написа:ivan56 написа:ramborambo написа:Някой може ли да каже какво се случва с Левски ако клубът изпадне в несъстоятелност
Добра отъпкана пътека.
![]()
Те и червените така разправяха, техните тартори и те бяха против, пускаха декларации, глупости и прочие....
Разликата е, че това ти го казваме ние, дето не сме тартори на агитки или каквито и да е. За "организираните фенове" може и да няма проблем (макар че дори и те няма да се навият), но за нас ще има.
ПС: Нещо сме много драматични. Цялата история е добре подготвен театър и всеки си знае репликите... Едни пари трябва да се попреместят
ivan56 написа::lol:
Да, де, ама грешката ти е, че бъркаш левскарите с червените...
R.I.P.