Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот koisa » 30 дек 2019 15:59

metodito написа:Леко отзад-напред.

[offtopic]Ама, ако искаш от ляво на дясно, това няма да промени нищо...

metodito написа:@Трето: Не съм видял да акцентираш върху играта на Райнов, Кали, Жиката. "Горанов, Горанов, Горанов".

Като е видно от самолет, че е слаб, а тук ми го изкарвате Марсело и се чудите само как да оправдаете слабата му игра, как няма да е "Горанов, Горанов, Горанов" ?
За Райнов съм писал, че според мен не е за отбор като Левски. Живко и на тия години е по-добър от твоя клиент "Марсело". За Тиам казах, че не играе нищо през този сезон. Но вероятно е нямало адвокати да ми обясняват как са добри колкото Модрич и Иниеста и само настинката им пречи да са номер 1. :oops:

metodito написа:Манипулацийка и то кофти.

Кое е манипулацийка? Единствено манипулацийка виждам в това да ми ровиш в коментарите и да подбереш специално само тези за Горанов и да ги представиш като нещо, което не са...

metodito написа:Брат, това е само от 17-ти този месец досега. :!: :lol: :!:
Това е някаква нездравословна фиксация, пич. Ма ти си знаеш най-добре.

Ама, ти вече и доктор на форума ли стана? :lol: Брей, чак диагнози почна да поставяш... Издигнал си се, браво! :oops:[/offtopic]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 дек 2019 16:16

bilyaletdinov написа:Слаб е Горанов и всяко едно малко по технично крило го прави крив. За какви 2 месеца ми говорите при Роси? Кажете, че е изиграл 4-5 читави мача. Парадаксолното е, че като не игра с Тирето, а игра Афонсо ги занулихме.
Пък нека го нападаме неоснователно. Слаб футболист за мен. На светлинни години от Лусио Вагнер, а дори не приближава Веско Минев в прайма му.

Грубо ги определям като два месеца, не съм броил точно колко мача бяха... Ако сега играеше като тогава, думичка нямаше да кажа за него. Щях да го хваля даже...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 30 дек 2019 19:33

Горанов играеше много слабо още преди да се контузи. Недопустимо е да го надбягават Неделев и разни други играчи с наднормено тегло и над 30 годишни, но го надбягват с лекота. Сериозно трябва да се помисли за ляв бек. Пък като влезе във форма Горанов, тогава да играе по-добре представящия се.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 30 дек 2019 19:43

LM10 написа:
metodito написа:
koisa написа:
metodito написа:Човек, погледни си последните публикации. И повтаряш тази глупост с последните два месеца при Роси като някаква мантра. Вероятно забравяш кое провокира връщането му в "Левски" - играта му за пловдивското Локо. Самият Хубчев в последното си интервю говори за това, че се е наложило някои играчи да стиснат зъби накрая и да доиграят полусезона. Да, и аз искам да му дадат почивка на момчето, защото така може само да се усложни контузията му. Проблемите на "Левски" не са свързани с бековете. И си напомняй от време на време, че не Горанов се слага сам на бека като титуляр.

Не знам защо ме караш да ти обяснявам като на 9 годишен, но явно се налага, за да бъда разбран.
Първо - това за двата месеца при Роси, нито е глупост, нито е мантра. Това е единственият му добър период в Левски през, който показа как трябва да играе и през, който имаше постояноство в играта. През останалото време или е кръгла нула, или показва моментни проблясъци, че може би може повече.
Второ - Мен лично не ме интересува как е играл в Локото и как ще играе след Левски. Важното е как играе сега в Левски! Нищо друго!
Трето - Никъде не съм написал, че проблемите на Левски са само в бековете. В случая обсъждахме конкретно Горанов като футболист и негова игра в Левски. Нищо друго!
Четвърто - Къде да го слагат Горанов като е взет точно за бека и кой друг да сложат като не се взима конкуренция под предлог, че имаме национал със запазено място? А, и сега при наличието на Лозев ще може Живко да сменя Горанов при нужда, нищо, че не е ляв бек. Е, как да си вдигне нивото тоя човек без конкуренция и без напрежение, че може да си изгуби мястото, ако не играе добре? М?
Въпросът не е да му се вземе резервичка или да сложим юношка. А, да се вземе по-добър и така Горанов да се стреми да бъде по-добър, ако иска да е в Левски. Както в онзи период (който ти наричаш глупост и мантра) когато успя да надскочи нивото си. :oops:

Леко отзад-напред.
@Трето: Не съм видял да акцентираш върху играта на Райнов, Кали, Жиката. "Горанов, Горанов, Горанов".
[
Може би след година Горанов няма да се спъва в топката?

Горанов - е всичко друго, но не и част от гръбнак. Един от най-слабите бекове играли за Левски.

Горанката за два добри месеца в кариерата му като играч на Левски няма как го броя за добър бек.

Лозев - добре... Ама е по-належащо да се вземе заместник на Горанката. По-добър от него по възможност.

Ако играеше така, както през онези добри два месеца за него при Роси, думичка нямаше да кажа. Но да ми се спъват в топката, да ги надбягват дебелаците на А група и всякакви измислени герои да ги минават като бърз влак малка гара... Не благодаря. Такива играчи според мен нямат място в Левски.

Даже тук поствах приказките на СТД-то, че Горанов имал едва ли не запазено място на бека, защото е национал и не търсят по-добър. И тогава казах, че не е на добре тая работа, ама...

Манипулацийка и то кофти.
Какво не му е е по-подходящ въпрос?!

Горанов с Фигейредо като конкуренция имаше два добри месеца в края на сезона. С Нганиони същото като сега. Даже не малко фенове се питаха защо не пускат Нганиони в игра, ама той си беше взет за резерва и заради това поиска да си тръгне. В нашето ръководство са се вманиачили, че щом Горанов е национал, значи му е запазено мястото на бека и не ни трябва по-добър. Но тъй като няма реална конкуренция, ще оправдаваме слабата му форма и игра с умора, контузии и инжекции.

Брат, това е само от 17-ти този месец досега. :!: :lol: :!:

Че има ли нещо грешно в написаното от koisa ?
Не! Всъщност точно в това е еди от големите проблеми на Левски - играем без ляв защитник, а от това страда играта ни по целия фланг. В много мачове сме като безопасна игла там. Обаче гледам има хора, които се кефят на некадърника :shock: Явно си заслужаваме съдбата и играта на отбора.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 30 дек 2019 19:54

Бил контузен и играел на инжекции. Каква е тази контузия 2,5 години?

Бил национал и юноша, и затова трябва да играе. Ако ще да е национал на Франция и юноша на Барса, ама момчето не става.

п.п. Още след първите му няколко мача питах едни приятели фенове на Локо Пд - к'ъв е този негодник?
Те ми казаха, че се нуждаел от време да се климатизира и ще покаже качества - след 30 месеца в клуба така и не виждам качества за титуляр в Левски, Ибаси и климатизацията, и чудото (все пак е юноша на Левски) .... не дай си Боже отиде да играе зад граница докато се климатизира ще стане на пенсионна възраст :mrgreen:
Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 30 дек 2019 20:09

LM10 написа:Бил контузен и играел на инжекции. Каква е тази контузия 2,5 години?

Бил национал и юноша, и затова трябва да играе. Ако ще да е национал на Франция и юноша на Барса, ама момчето не става.

п.п. Още след първите му няколко мача питах едни приятели фенове на Локо Пд - к'ъв е този негодник?
Те ми казаха, че се нуждаел от време да се климатизира и ще покаже качества - след 30 месеца в клуба така и не виждам качества за титуляр в Левски, Ибаси и климатизацията, и чудото (все пак е юноша на Левски) .... не дай си Боже отиде да играе зад граница докато се климатизира ще стане на пенсионна възраст :mrgreen:
Контузията му е в главата - тъп е! Затова трае толкова дълго тази контузия, а и няма изгледи да успее да се излекува.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 30 дек 2019 20:26

Има хора, които се чудят кой да хейтят и винаги избират най-неподходящите. Горанов и Миланов са футболистите, които не си избират мачове и винаги са на 100%. И ако мислите, че отборът не играе креативно и доминиращо заради двата Бека, сте много далеч от истината. Причината е в липсата на ХАЛФОВЕ и е добре, че селекцията този път изглежда адекватна, засега.

Още малко ще обвините бековете за водната криза и нелегалния италиански боклук :mrgreen: :arrow:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 дек 2019 20:54

[offtopic]
koisa написа:
metodito написа:Леко отзад-напред.

[offtopic]Ама, ако искаш от ляво на дясно, това няма да промени нищо...

metodito написа:@Трето: Не съм видял да акцентираш върху играта на Райнов, Кали, Жиката. "Горанов, Горанов, Горанов".

Като е видно от самолет, че е слаб, а тук ми го изкарвате Марсело и се чудите само как да оправдаете слабата му игра, как няма да е "Горанов, Горанов, Горанов" ?
За Райнов съм писал, че според мен не е за отбор като Левски. Живко и на тия години е по-добър от твоя клиент "Марсело". За Тиам казах, че не играе нищо през този сезон. Но вероятно е нямало адвокати да ми обясняват как са добри колкото Модрич и Иниеста и само настинката им пречи да са номер 1. :oops:

metodito написа:Манипулацийка и то кофти.

Кое е манипулацийка? Единствено манипулацийка виждам в това да ми ровиш в коментарите и да подбереш специално само тези за Горанов и да ги представиш като нещо, което не са...

metodito написа:Брат, това е само от 17-ти този месец досега. :!: :lol: :!:

Ама, ти вече и доктор на форума ли стана? :lol: Брей, чак диагнози почна да поставяш... Издигнал си се, браво! :oops:

koisa, оспорваш мое твърдение, аз се аргументирам и ти му казваш "манипулация"? Доообре. А "Реникиът на чуждите думи в българския език" не би трябвало да ни е враг.
Относно използваното от мен определение "манипулация", искам да ми посочиш точните думи на Петков по отношение на Иван.
Никакъв доктор не съм. Ето, аз примерно съм се усещал, че съм имал фиксации и имам по отношение на Николай Костов и Стоев. Както и относно Майстора и амбразуренето на името му. OK? Не виждам нищо ненормално или нещо такова. Случва се.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 дек 2019 21:00

[offtopic]
LM10 написа:
metodito написа:
koisa написа:
metodito написа:Човек, погледни си последните публикации. И повтаряш тази глупост с последните два месеца при Роси като някаква мантра. Вероятно забравяш кое провокира връщането му в "Левски" - играта му за пловдивското Локо. Самият Хубчев в последното си интервю говори за това, че се е наложило някои играчи да стиснат зъби накрая и да доиграят полусезона. Да, и аз искам да му дадат почивка на момчето, защото така може само да се усложни контузията му. Проблемите на "Левски" не са свързани с бековете. И си напомняй от време на време, че не Горанов се слага сам на бека като титуляр.

Не знам защо ме караш да ти обяснявам като на 9 годишен, но явно се налага, за да бъда разбран.
Първо - това за двата месеца при Роси, нито е глупост, нито е мантра. Това е единственият му добър период в Левски през, който показа как трябва да играе и през, който имаше постояноство в играта. През останалото време или е кръгла нула, или показва моментни проблясъци, че може би може повече.
Второ - Мен лично не ме интересува как е играл в Локото и как ще играе след Левски. Важното е как играе сега в Левски! Нищо друго!
Трето - Никъде не съм написал, че проблемите на Левски са само в бековете. В случая обсъждахме конкретно Горанов като футболист и негова игра в Левски. Нищо друго!
Четвърто - Къде да го слагат Горанов като е взет точно за бека и кой друг да сложат като не се взима конкуренция под предлог, че имаме национал със запазено място? А, и сега при наличието на Лозев ще може Живко да сменя Горанов при нужда, нищо, че не е ляв бек. Е, как да си вдигне нивото тоя човек без конкуренция и без напрежение, че може да си изгуби мястото, ако не играе добре? М?
Въпросът не е да му се вземе резервичка или да сложим юношка. А, да се вземе по-добър и така Горанов да се стреми да бъде по-добър, ако иска да е в Левски. Както в онзи период (който ти наричаш глупост и мантра) когато успя да надскочи нивото си. :oops:

Леко отзад-напред.
@Трето: Не съм видял да акцентираш върху играта на Райнов, Кали, Жиката. "Горанов, Горанов, Горанов".
[
Може би след година Горанов няма да се спъва в топката?

Горанов - е всичко друго, но не и част от гръбнак. Един от най-слабите бекове играли за Левски.

Горанката за два добри месеца в кариерата му като играч на Левски няма как го броя за добър бек.

Лозев - добре... Ама е по-належащо да се вземе заместник на Горанката. По-добър от него по възможност.

Ако играеше така, както през онези добри два месеца за него при Роси, думичка нямаше да кажа. Но да ми се спъват в топката, да ги надбягват дебелаците на А група и всякакви измислени герои да ги минават като бърз влак малка гара... Не благодаря. Такива играчи според мен нямат място в Левски.

Даже тук поствах приказките на СТД-то, че Горанов имал едва ли не запазено място на бека, защото е национал и не търсят по-добър. И тогава казах, че не е на добре тая работа, ама...

Манипулацийка и то кофти.
Какво не му е е по-подходящ въпрос?!

Горанов с Фигейредо като конкуренция имаше два добри месеца в края на сезона. С Нганиони същото като сега. Даже не малко фенове се питаха защо не пускат Нганиони в игра, ама той си беше взет за резерва и заради това поиска да си тръгне. В нашето ръководство са се вманиачили, че щом Горанов е национал, значи му е запазено мястото на бека и не ни трябва по-добър. Но тъй като няма реална конкуренция, ще оправдаваме слабата му форма и игра с умора, контузии и инжекции.

Брат, това е само от 17-ти този месец досега. :!: :lol: :!:

Че има ли нещо грешно в написаното от koisa ?

Да, смятам, че има.[/offtopic]

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 30 дек 2019 21:20

WPWW написа:Има хора, които се чудят кой да хейтят и винаги избират най-неподходящите. Горанов и Миланов са футболистите, които не си избират мачове и винаги са на 100%. И ако мислите, че отборът не играе креативно и доминиращо заради двата Бека, сте много далеч от истината. Причината е в липсата на ХАЛФОВЕ и е добре, че селекцията този път изглежда адекватна, засега.

Още малко ще обвините бековете за водната криза и нелегалния италиански боклук :mrgreen: :arrow:

Какво хейтване ? Просто момчето не става за Левски.
Никой не иска да диблира като Марсело, да вкарва като Яблонски и да асистира като Трент Александър- Арнолд, а просто да е стабилен в защита, а не да го надбягват ТошкУ и Камбура или пък Карагарен и тем подобни крилца и бекове да му чупят кръста.

Неговите 100% раздаване му прилягат да е играч на Славия, Арда и т.н. средняшки отбори, но не и на Левски.

п.п. Мето, и с кое не е прав koisa?
Изображение

Върни се в “Левски”