Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
mikata

Re: Петър Хубчев

Мнениеот mikata » 30 сеп 2019 12:37

Сезона за нас миналата година приключи към 10 ноември след втората загуба за нас от Морето :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 30 сеп 2019 12:38

Не говорете принизително за Славишата, щото човека беше много готин и обикна клуба. Впечатлението ми е, че работи с ентусиазъм, хареса феновете и даде каквото можа. Позитивен е и не е казал лоша дума нито за България, нито за Левски. Дори идваше през пролетта да ни гледа няколко домакински мача, нещо, което не може да се кажа за настоящия ни собственик.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 сеп 2019 13:11

Има треньори, които много държат да се харесат. Особено на феновете! Славиша бе един от тях. При него направихме няколко добри мача, но фактите са безпристрастни - не постигнахме нищо.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 сеп 2019 13:14

sinqkrepost1914 написа:Не говорете принизително за Славишата, щото човека беше много готин и обикна клуба. Впечатлението ми е, че работи с ентусиазъм, хареса феновете и даде каквото можа. Позитивен е и не е казал лоша дума нито за България, нито за Левски. Дори идваше през пролетта да ни гледа няколко домакински мача, нещо, което не може да се кажа за настоящия ни собственик.
Божков бе лицето на отбора при срещата с Боко. С това показа какво е отношението му към клуба.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 30 сеп 2019 13:33

noo написа:Има треньори, които много държат да се харесат. Особено на феновете! Славиша бе един от тях. При него направихме няколко добри мача, но фактите са безпристрастни - не постигнахме нищо.

По някой път уважението се печели и без да си постигнал нещо. Факт е, че нищо не постигнахме с него и си останахме с хубавия футбол от първата въртележка и победата над тирето. След това нещо се обърка и логично Славиша си понесе последствията. Коментара ми беше относно човешките му качества и впечатлението, което лично аз придобих за него. Гошо шубата например беше треньор със същия ( та дори и по-лош ) успех, но него с нищо позитивно няма да го запомни никой. Намусен дядка със заучен репертоар на ниво 4 клас. А дали целта на Славиша е била да се хареса на феновете не знам, но е факт, че го направи.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 30 сеп 2019 15:05

Разликата между Славиша и Хубчев е много голяма, но трябва да разбираш поне малко от футбол за да я видиш. Футболът не е само цифри и статистика. Общо взето Славиша беше харизматичен и усмихнат, което беше и единствените му плюсове. Окей, Славиша имаше резултати до ноември, но си пуснете дори репортажи от мачовете да видите. В повечето случай не надигравахме съперниците, а по- скоро ги надцаквахме с мотивация и желание. Не забравяйте, че Славиша наследи отбор, който беше обигран вече от една година и все още разполагаше с Обертан. Хубчев започна от самата нула. За сметка на това при Хубчев играем много по- добре и се вижда постоянно надграждане, а не регрес. Докато при Славиша отбора играеше все по- слабо след всяка пауза, при Хубчев е точно обраното. Хубчев постоянно качва формата на играчите ни или в най- лошия случай повечето от тях поддържат константно добро ниво.

Вижте резултатите на Славиша в националния на Латвия. Самият факт, че той се нави да поеме толкова слаб национален отбор говори красноречиво.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2019 15:51

mikata написа:Сезона за нас миналата година приключи към 10 ноември след втората загуба за нас от Морето :roll:

Oпа, извинявам се грешката в датите, може.
Друга ми беше идеята - не е редно да възхваляваме толкова много бившите треньори и да ги изтъкваме пред сегашния. Поне не и докато сме "в играта".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2019 15:59

sinqkrepost1914 написа:Не говорете принизително за Славишата, щото човека беше много готин и обикна клуба. Впечатлението ми е, че работи с ентусиазъм, хареса феновете и даде каквото можа. Позитивен е и не е казал лоша дума нито за България, нито за Левски. Дори идваше през пролетта да ни гледа няколко домакински мача, нещо, което не може да се кажа за настоящия ни собственик.

Така е, готин беше. Има хора, които знаят как да са готини, или просто си имат човешката готиност и харизмата вродени.
Моят акцент падна върху резултатите, щото аз от един треньор на Левски очаквам такива на терена или ако не се покажат веднага, то поне да се видят някакви наченки на нещо. А при него нито резултати, нито развитие видях, само един временен ентусиазъм и живец след треньорската смяна, който очаквано отмина. Сега, ако говорим за някой, с който да седнеш да си пиеш ракията, сигурно е важно да е като Славиша, ама когато говорим за Левски, аз имам малко по-различни очаквания. Не значи, че не съм му признателен на човека, даже напротив. Нито пък съм го запомнил с лошо, но обективността изисква да се каже и това онова за играта на Левски при него.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 30 сеп 2019 16:05

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 сеп 2019 16:55

sinfen14 написа:Разликата между Славиша и Хубчев е много голяма, но трябва да разбираш поне малко от футбол за да я видиш. Футболът не е само цифри и статистика. Общо взето Славиша беше харизматичен и усмихнат, което беше и единствените му плюсове. Окей, Славиша имаше резултати до ноември, но си пуснете дори репортажи от мачовете да видите. В повечето случай не надигравахме съперниците, а по- скоро ги надцаквахме с мотивация и желание. Не забравяйте, че Славиша наследи отбор, който беше обигран вече от една година и все още разполагаше с Обертан. Хубчев започна от самата нула. За сметка на това при Хубчев играем много по- добре и се вижда постоянно надграждане, а не регрес. Докато при Славиша отбора играеше все по- слабо след всяка пауза, при Хубчев е точно обраното. Хубчев постоянно качва формата на играчите ни или в най- лошия случай повечето от тях поддържат константно добро ниво.

Вижте резултатите на Славиша в националния на Латвия. Самият факт, че той се нави да поеме толкова слаб национален отбор говори красноречиво.

До голяма степен съм съгласен с това мнение. Факт е, че отбора засега надгражда, а при Стоянович вървеше надолу, но е рано да се дават крайни оценки. Проблема при Хубчев е, че все още не може да се усети като треньор на Левски. Подхожда доста страхливо на моменти и това му коства победата над люляците ( можеше да е разгромна) , може да му коства и добър резултат в Разград. Когато му дойде самочувствие плюс 2-3 клани попълнения отбора може да тръгне по желания от нас път.

Върни се в “Левски”