Сините надвиват червените по достойно представяне срещу българския евробоец.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
седемнамалко написа:2:1, настроението е много приповдигнато, публика сигурно ще се посъбере (дано времето е хубаво)... Излизаме и се надиграваме, пък каквото станеЩе ми се да не гледам Домо на върха на атаката и Прохазка в игра от първата минута, но едва ли
boabbb написа:Браво на ЛевскиМалко гледах от мача, но сините бяха яко надъхани и делиорманци си бяха глътнали граматиката
Владо Стоянов е трагичен в пореден мач, тоя не трябва да е титуляр в националния ( както съм споменавал много пъти )
От фрагмента, който гледах, ми се стори, че имаше съдията леко клонеше към домакините ( което ме изненада
). Изгонването на Кайсара си беше 100-процентово, играчите в България трябва да се научат, че посягането с ръце към съперник при конфликт при спряла игра, си е чист червен картон
Не напразно в Англия си удрят носовете един в друг
Лошо впечатление ми направи поведението на Левски при 3-1 с човек повече
Не трябва да ги оставяте да ви надиграват с човек по-малко ! Общо взето, едва удържана накрая победа, явно антибиотиците бачкат здраво, че тия тичат като коне
И накрая да спомена Пламчо ... Пореден баламски гол ...
boabbb написа:Аз затова казвам, че гледах малко, повече гледах Тотнъм и АрсеналИначе за мен са странни тия селски прийоми, дето ги ползват
Едно време бяха един от най-коректните отбори, но явно селянията ( особено на Дяков и Минев ) не може да остане скрита дълго
Според мен много са си повярвали, той Кайсара за това и посегна, щото си мисли, че е безнаказан
Дейба и сиганина
![]()
( Опс, това май е расизан
)
Ръководството на Лудогорец е обявило, че ще внесе жалба срещу съдията на дербито с „Левски“ (2:3) Георги Кабаков, пише „Меридиан Мач“.
Шампионите протестират за изгонването на Жуниор Кайсара през първото полувреме. Освен това считат, че Владимир Гаджев е трябвало да получи червен картон за фаул срещу Моци.
Разградчани претендират и за немаркирана игра с ръка на Борислав Стойчев в наказателното поле на домакините.
bufy написа:Ръководството на Лудогорец е обявило, че ще внесе жалба срещу съдията на дербито с „Левски“ (2:3) Георги Кабаков, пише „Меридиан Мач“.
Шампионите протестират за изгонването на Жуниор Кайсара през първото полувреме. Освен това считат, че Владимир Гаджев е трябвало да получи червен картон за фаул срещу Моци.
Разградчани претендират и за немаркирана игра с ръка на Борислав Стойчев в наказателното поле на домакините.
Потребители, разглеждащи този форум: Сашо, Google Adsense [Bot], sokoleto46 и 53 госта