Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

kefeshtse

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Мнениеот kefeshtse » 28 сеп 2014 21:01

Да живее левскаро-лудогорската дружба 8-)
Сините надвиват червените по достойно представяне срещу българския евробоец.
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

седемнамалко
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 27.09.2014 - 19:30ч.

Мнениеот седемнамалко » 28 сеп 2014 21:13

седемнамалко написа:2:1, настроението е много приповдигнато, публика сигурно ще се посъбере (дано времето е хубаво)... Излизаме и се надиграваме, пък каквото стане ;) Ще ми се да не гледам Домо на върха на атаката и Прохазка в игра от първата минута, но едва ли :(

Малко се самоцитирам, но все едно Гонзо ми е чел мнението от форума :) И Прохазка почна от първата минута, и Домо не беше на терена... Само точния резултат малко ми избяга ;)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 сеп 2014 06:46

Хубава победа! Честито, левскари! Надявам се еуфорията да не предизвика главозамайване. И "Левски" да продължи победния си ход!
P.S. 1. Един популярен колега ни известяваше, че орелът идва в събота вечер. Орелът дойде. Надут като пуяк. Изправи се срещу синия лъв. И си замина като проскубан мисир. Всъщност пуяк и мисир са названия на една и съща птица.
2. Друг един колега с високи (според него) доходи ни поучаваше как можем лесно да удвоим хиляда лева. Може би в мача срещу "Реал" коефициентът за победа на "Лудогорец" ще е много по-висок. Все пак според мен трябва да се внимава с хазарта. Особено хората, за които седмичният доход на преподавалият във форума хазарт се равнява на приходите за няколко месеца.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2014 08:39

Браво на Левски 8-) Малко гледах от мача, но сините бяха яко надъхани и делиорманци си бяха глътнали граматиката :lol: Владо Стоянов е трагичен в пореден мач, тоя не трябва да е титуляр в националния ( както съм споменавал много пъти ) :!: От фрагмента, който гледах, ми се стори, че имаше съдията леко клонеше към домакините ( което ме изненада :roll: ). Изгонването на Кайсара си беше 100-процентово, играчите в България трябва да се научат, че посягането с ръце към съперник при конфликт при спряла игра, си е чист червен картон :!: Не напразно в Англия си удрят носовете един в друг :lol: Лошо впечатление ми направи поведението на Левски при 3-1 с човек повече :!: Не трябва да ги оставяте да ви надиграват с човек по-малко ! Общо взето, едва удържана накрая победа, явно антибиотиците бачкат здраво, че тия тичат като коне :mrgreen: И накрая да спомена Пламчо ... Пореден баламски гол ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 сеп 2014 08:45

boabbb написа:Браво на Левски 8-) Малко гледах от мача, но сините бяха яко надъхани и делиорманци си бяха глътнали граматиката :lol: Владо Стоянов е трагичен в пореден мач, тоя не трябва да е титуляр в националния ( както съм споменавал много пъти ) :!: От фрагмента, който гледах, ми се стори, че имаше съдията леко клонеше към домакините ( което ме изненада :roll: ). Изгонването на Кайсара си беше 100-процентово, играчите в България трябва да се научат, че посягането с ръце към съперник при конфликт при спряла игра, си е чист червен картон :!: Не напразно в Англия си удрят носовете един в друг :lol: Лошо впечатление ми направи поведението на Левски при 3-1 с човек повече :!: Не трябва да ги оставяте да ви надиграват с човек по-малко ! Общо взето, едва удържана накрая победа, явно антибиотиците бачкат здраво, че тия тичат като коне :mrgreen: И накрая да спомена Пламчо ... Пореден баламски гол ...

Кейсара наплю Минев, не само му посегна и то пред съдията. ;) Не ги знам кви са тия лами в тоя Разград, бати поплювковците... Кейсара, после Дяков... явно на село така си играят. :mrgreen: Чак пък надиграни второто полувреме е силно казано. Имахме си и ние и те положения, но просто след 65-70 минути на нашите им свърши въздуха и се наложи да потреперим накрая с тоя случаен гол. Хаповете на зелените си проличаха.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2014 09:09

Аз затова казвам, че гледах малко, повече гледах Тотнъм и Арсенал ;) Иначе за мен са странни тия селски прийоми, дето ги ползват :roll: Едно време бяха един от най-коректните отбори, но явно селянията ( особено на Дяков и Минев ) не може да остане скрита дълго :lol: Според мен много са си повярвали, той Кайсара за това и посегна, щото си мисли, че е безнаказан :x Дейба и сиганина :mrgreen: :mrgreen: ( Опс, това май е расизан :mrgreen: )
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 сеп 2014 09:37

boabbb написа:Аз затова казвам, че гледах малко, повече гледах Тотнъм и Арсенал ;) Иначе за мен са странни тия селски прийоми, дето ги ползват :roll: Едно време бяха един от най-коректните отбори, но явно селянията ( особено на Дяков и Минев ) не може да остане скрита дълго :lol: Според мен много са си повярвали, той Кайсара за това и посегна, щото си мисли, че е безнаказан :x Дейба и сиганина :mrgreen: :mrgreen: ( Опс, това май е расизан :mrgreen: )

Нема расизъм тук. :mrgreen: Виж обаче, ако В. Минев бе наплюл мангала, щеше да име вече расизъм. :mrgreen: А иначе да, така се получава като съдии и медии ти осигуряват вече четвърта поредна година невероятен съдийски и медиен комфорт. Няма как това да не породи в тях чувство за безнаказаност.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2014 09:37

Изображение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bufy

Мнениеот bufy » 29 сеп 2014 11:30

Ръководството на Лудогорец е обявило, че ще внесе жалба срещу съдията на дербито с „Левски“ (2:3) Георги Кабаков, пише „Меридиан Мач“.

Шампионите протестират за изгонването на Жуниор Кайсара през първото полувреме. Освен това считат, че Владимир Гаджев е трябвало да получи червен картон за фаул срещу Моци.

Разградчани претендират и за немаркирана игра с ръка на Борислав Стойчев в наказателното поле на домакините.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 сеп 2014 11:40

bufy написа:
Ръководството на Лудогорец е обявило, че ще внесе жалба срещу съдията на дербито с „Левски“ (2:3) Георги Кабаков, пише „Меридиан Мач“.

Шампионите протестират за изгонването на Жуниор Кайсара през първото полувреме. Освен това считат, че Владимир Гаджев е трябвало да получи червен картон за фаул срещу Моци.

Разградчани претендират и за немаркирана игра с ръка на Борислав Стойчев в наказателното поле на домакините.

Така е, изключително непатриотично свири съдията. Трябваше минимум още 2 дузпи да им даде, както и когато изравниха веднага да даде край на мача, че да не се резилят. А той кво, остави ги до края да берат срам. Мое ли такова нещо? Затва ли му дадоха 10 кила кренвирши, а накрая само една дузпа? Много, много непатриотично, гусин Кабаков. :mrgreen: Можеха така от кумува срама да споменат в жалбата си и спестените червени картони на Дяков и Моци, ама нищо де, нали са национална кауза и за тях такива работи не важат.

Върни се в “Левски”