Tzvetomir Naydenov
14 минути ·
·
Правилно,нали има собственици: Жоро Попов-явен и Васил Божков-скрит( това е пак някаква пародия в Чери стил).... Чери,Черииии,.... феновете на Левски не са идиоти,сега търсиш подкрепа от НКП, София-Запад и останалите фракции, а лично пред мен се хвалеше как си им взел всичките им активности за 1 час без да те интересува нищо,типично по мутренски. Ами сега?! На къса памет ли ще разчитаме? Или може би на Стокхолмски синдром??
П.С. Левски е имало и ще има и след Черепа,това е ясно...той просто беше едно временно недоразумение.
П.С. 2 Не може първото ти появяване на Герена след едногодишно управление, да е да караш феновете да скачат срещу Правителството,че ти си откраднал 500 млн данъци за да ти се размине. Що за наглост е това?!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Циркът в хазарта е сериозен.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
И Ирена Кръстева отново начело на тотото.Michael_Buble написа:PS: Бъдете и сигурни, че службите вече са помислили да има тяхна слушалка в залата.
Жалко само, че ще бъдат защитавани интереси различни от изконните за Левски и българския народ. Аз, персонално, съм ЗА национализирането на лотариите(стига това да не е елегантен маньовър за преразпределяне на бизнес сектора).
Аз съм и ЗА национализирането и на много други сектори, както в една Франция в сърцето на Европа, където държавата е мажоритарен акционер в най-важните отрасли като енергетика, металургия и други. Ама кога ще го видим тук това? Тогава няма да има нито Домусчиевци, нито Ганчевци, нито Черепи. И клубовете няма да са акционерни дружества(което е една уникална глупост), заложници в ръцете и настроението на непостоянни в намеренията си олигарси. Ще си бъдат спортни и финансирани поне 50% от общините. Докато спорта не се превърне генерално в държавна политика и с активно участие на държавата, всичко е безмислено!
Честен, но млад и некадърен. Основно го сготвиха американците. Развитието на държавата го доказва. В момента сме нещо, като тяхна колония.Michael_Buble написа:pomiqrat написа:Да очакваме ли отново протести пред НС с дейното участие на феновете на Левски, както през 1997 г.? Време е бб да падне пак.
Може и такъв сценарий да се крои. Но историята никога не се повтаря. Чул съм го от по-умни хора от мен. Жалко само, че любимия ми клуб ще бъде отново замесен в нещо мръсно. 97-ма беше свален най-честния и единствения политик, който излезе от нея по-беден отколкото е влязъл, за да дойдат същинските вълци, облечени като агнета. Жан си го сготвиха отвън и отвътре, това е самата истина. Дано Левски не бъде отново използван като маша.
- damyanov1963
ralka_levskarka написа:damyanov1963 написа:Спомних си една песен на Т. Колев от края на соца, в която пееше - И след мъглата, пак мъгла!
Не, бе, това трябва да стане, щото нали брата на Домуса идвал, или там както беше директивата
И какво сега, пак ли ще си търсим собственик?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
г-н Божков идва на крака да се моли на феновете за помощ явно е закъсал много!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
W84me написа:Ебати трагедията. Собственика на клуба се среща с някакви гащници по дънки и качулки. Закривай тоя панаир.
Тези момчета просто си бяха там да си гарантират заплатите!?
- metodito
- Контакти:
1914.1902 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2Ro0huv_kXA[/youtube]
Имам големи надежди за тоя пич.
metodito написа:1914.1902 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2Ro0huv_kXA[/youtube]
Какви надежди? Левски след седмица може да го няма
България има природни богатства,
- metodito
- Контакти:
mikata написа:metodito написа:1914.1902 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2Ro0huv_kXA[/youtube]
Какви надежди? Левски след седмица може да го няма
Е, па Спиерингс няма ли да го има?
"Левски" винаги ще го има. Физически или не. Историята не можеш затри.
А и стига драми, брат. С влизането на адв. Ангелов в "Левски" не ти ли стана ясна работата?
damyanov1963 написа:ralka_levskarka написа:damyanov1963 написа:Спомних си една песен на Т. Колев от края на соца, в която пееше - И след мъглата, пак мъгла!
Не, бе, това трябва да стане, щото нали брата на Домуса идвал, или там както беше директивата
И какво сега, пак ли ще си търсим собственик?
Споко ве наборе,няма си търсите собственик.Нали знаеш,че в БГ такива се назначават,не се търсят.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!