Почвайте да режете вени за Черепа ... молете се за НОВ БАЩИЦА - ПАРАШУТИСТ !
Докато не се отървем от тази зависимост , ББ и НКПСЗ....все ще сме в будна кома .
п.п. Очаквам едни декларации , заплахи за чудо и приказ
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Аз защо си мисля, че подобен законопроект няма как да мине през конституционния съд.
-
honda написа:Аз защо си мисля, че подобен законопроект няма как да мине през конституционния съд.
Кой ще го сезира от имащите право на това?
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]
Според предишни изказвания на Божков, хазарта му е периферен бизнес. Друг е въпросът ако Боклука и Пеевски правят заговор срещу него както с Ц. Василев.
-
- Контакти:
Абе не, че нещо, ама какво се косите за Божков? И на малките деца би трябвало да е ясно, че е поредния назначен за собственик и ще е в клуба, докато има келепир. Къса ли ви е паметта, не знам, ама преди Ганчев да направи хибрида и да го премести на Армията, Божков имаше план за оздравяване на фалиралото ЦСКА. 3-4 години по-късно се хваща с Левски...
кво умувате за един престъпник? Всъщност всички са престъпници и боклуци. Наслаждавайте се на сейра и толкоз 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- анто маина
goshopileto написа:анто маина написа:goshopileto написа:анто маина написа:delqnski47 написа:Наско Сираков беше един от двамата бивши членове на Изпълкома(няма да казвам кой е другия,щот ще има ''мяу'',''бау''...Пък и името не е толко важно.Важни са идеите),които се опитаха да вкарат задължителното правило в стартовите 11 да има поне един юноша до 21 години.Тва помня,че издържа 1-2 месеца и ''онея с властта'' го премахнаха за да си пласират по-лесно маймуните и мангоджеритата.Негова(по-скоро тяхна) май беше и заслугата и създаването на младежките първенства и т.н. U19,U21 и тем подобни с цел по-добра организация в юношеските формати.Поне тва оцеля до ден днешен.
По -добре е да се дават бонуси,например играе юноша мин.60минути се дават Х мангизи по няколко хилки.
Кой ще ги дава и откъде ще ги вземе? Примерно (понеже сме в раздел Левски) Левски играе с Витоша и пуска 11 юноши и младежи (юноши са до 18 години-за справка на Делянски). По няколко хилки..значи поне 22 000 трябва да получи клуба. От кого?
Ами БФС нали мисли за доброто на БГ футбола.
Може и федерацията по кънки.
Опитваш се да си остроумен, но не ти се получава. БФС не е търговско дружество, за да генерира приходи от продажби. Няма лошо да има повече млади футболисти в клубовете, но да са си заслужили мястото, а не да е административно решение.
Не се опитвам да съм остроумен.БФС са длъжни да намерят начин да помагат на БЪЛГАРСКИЯ футбол и БЪЛГАРСКИЯ национален отбор,не аз ти или някой друг,и е по-добре ,според мен,със стимул отколкото да задължават.За кви продажби говориш ?Ако има стимул всеки клуб ще си решава дали да пуска заслужили или не заслужили младоци,ако нищо не става от тях ,и клуба ги пуска си носи последствията,7-8място.
Явно на някого му припари под гъза заради вота на недоверие и търси партньори. После ми е интересно как ще се оправдаят милионите загуби от данъци. Струва ми се, че иде краят на халифата на Тиквата 

110 години любов!
Може да е случайност, но от както почна управлението на БайХ, Левски тръгна надолу.
https://dsport.bg/fenovete-na-levski-na ... tvoto.html
Поредна излагация
Поредна излагация
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.