Абе нямаше ли пред 7-8 кръга протести срещу ГГ? Биете 4-5 мача и пак му клякате за ласки!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!
Ловешкия доста активен, май месец пак ще се оправдава!
Абе нямаше ли пред 7-8 кръга протести срещу ГГ? Биете 4-5 мача и пак му клякате за ласки!
metodito написа:В цикъл са. Заради това.
Това от 16.09.2023
Фенове на ЦСКА тръгват на война с Гриша Ганчев! Организираните привърженици на "червените" се обединиха в желанието си за смяна на ръководството на клуба след виртуална среща между различни представители на ултрасите. Феновете призоваха за "демикренизация" (Гриша Ганчев е от село Микре - б.а.) и тотална промяна в управлението на клуба.
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15518891
Бобката Михайлов си подаде оставката, ама останалите пуяци са си там. Журналето напълни новините, а суверенът е доволен - злото е победено!
Иде светло бъдеще за родното футболче!
Иде светло бъдеще за родното футболче!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
peliforewer
- Контакти:
tmanolov написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:W84me написа:Подсетете ме за тази ситуация, когато свирят спорна дузпа срещу Тирето.
То срещу ОПГ Гринго не свирят кристална дузпа, а какво остава за спорна ........ цяла България видя как уж най-доброто реферче не свири дузпа за нарушение срещу Тиаго на Бусато.
Ще даде дузпа, ама после го пускаме при Бочето.Докъде я докарахме, двамата фена на Лудогорец се покриха, а сините фенове да ги жалят от съдиите
. След срещата Ви с Лудогорец май имаше едни декларации, бутонки на Томислав, псувни по форумите, а сега си ги зажалил.Толкова пъти ЦСКА е ощетяван срещу Лудогорец, че една-две съдийски аванти в полза на ЦСКА няма как да променят нещо.
Милите те, живи да ги ожалиш, пардон, то цееска умрЕЕ, за мъртвите - добро или нищо, така че ще замълча. Колкото до Литекс - да, те, заедно с другите селски тимчета тип Черно море и Локо Пд определено дават много по-сериозен отпор, отколкото столичните грандове Левски и ЦСКА (докато вторите ги имаше). Кво да правиш - както се казваше в онзи лаф, само бяла нинджа може да бие черна нинджа, ерго следва селско отборче да спре доминацията на друго селско отборче. Джос
Ти не беше ли най-умния от вашето село.....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
peliforewer
- Контакти:
miro_rz написа:metodito написа:В цикъл са. Заради това.
Това от 16.09.2023
Фенове на ЦСКА тръгват на война с Гриша Ганчев! Организираните привърженици на "червените" се обединиха в желанието си за смяна на ръководството на клуба след виртуална среща между различни представители на ултрасите. Феновете призоваха за "демикренизация" (Гриша Ганчев е от село Микре - б.а.) и тотална промяна в управлението на клуба.
Чакаме кога десетината фена на Лудогорец ще скочат на Домусчиеви
W84me ( Блатер) ..
-
peliforewer
- Контакти:
realno написа:peliforewer написа:Не, че нещо но и независимите наблюдатели изчезнаха.
Останаха само зависимите от паричките на Ганчев.
МИЛОто ми то БОРИСОВче
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:miro_rz написа:metodito написа:В цикъл са. Заради това.
Това от 16.09.2023
Чакаме кога десетината фена на Лудогорец ще скочат на Домусчиеви.
Вие като скочихте да не сте променили нещо?
Язък, че сте милиони....
Биете 2-3 мача и спирате, напролет след 2 загуби пак ще надигнете глава!
Пък какво да скачаме на нашия клетник, всяка есен гледам евромачове, как ви бием и Вас. Тук-там 1-2 тенекета на сезон!
-
El_Capitano_Puyol
peliforewer написа:miro_rz написа:metodito написа:В цикъл са. Заради това.
Това от 16.09.2023
Чакаме кога десетината фена на Лудогорец ще скочат на Домусчиеви.
Феновете на Лудогорец са стотици хиляди.
Барса и Лудогорец але, алеее...
- metodito
- Контакти:
4x4 написа:Подобен сценарий сме гледали преди 4 г. След това, когато Бойко Борисов падна от власт, каза, че се връща и започнаха съдебни битки. Това каза в предаването "Лице в в лице" по БТВ журналистът Сашо Диков по повод подадената днес оставка от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.
На този човек просто не трябва да се врява на нито една дума. Той неслучайно каза, че подава оставка, а Конгресът на БФС да реши дали да я приеме. А уставът е такъв, че и ЦСКА, и Левски и Горно Нанадолнище имат по един глас, гласовете им тежат еднакво, заяви Диков.
В нашия футбол ще настъпи коренна промяна само когато Бойко Борисов бъде осъден за корупция. В Румъния има два осъдени премиера, в Хърватия – футболно чудо, бившият премиер беше осъден на 8 г. затвор за корупция, в Словения бившият премиер беше осъден на 2 г. затвор. В Сърбия има министри, арестувани за корупция, сред които министри, в Гърция двама бивши премиери са разследвани за корупция и министърът на отбраната е осъден. А тук записът "Ало, Ваньо например", за което се лежи в затвора между 3 и 8 г. завърши с едно голямо нищо. Прокуратурата не търси отговорност, подчерта Сашо Диков.
Не може да сложим някакъв ред във футбола, ако не се сложи ред в големите правила. Нашият футбол е в плен на корупцията. Въпросът е да дойдат хора, които да вкарат нещата в някакви прилични граници, каза още журналистът.
Затова тези недоразумения, които от 18 г. ръководят футбола у нас, още са на постовете си. И тъй като повечето клубове се ръководят от хора, които са на ръба, между светлото и тъмното, за тях Боби Михайлов е много удобен, защото той не изисква от тях да спазват много правила, добави журналистът.
Този същият Диков, който подкрепяше и Кирчо и промотираше "отровното трио" или там как се казваше.