Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Der Schmarotzer » 15 яну 2020 19:33

tiamat написа:Ако водещият голмайстор на отбора за всички времена, който освен това е бил и успешен ръководител, вкарвал голове на световни първенства и т.н. не ни е легенда... не знам какво пушите :) А това, че си е показал гъза на някакви идиоти, АБСОЛЮТНО съм сигурен, че са си го заслужили. Та най-освирквания на терена, според Der Sch..., син на вятъра, впоследствиесе печели мача, вкарвайки 2 гола... Какво да си говорим..., за някои идиоти наричащи се левскари - абсолютни отрепки, избиващи комплекси.

Ако синът на вятъра не беше освиркван и овикван, щеше да продължи с лежерното си подтичване и няколкото куци отигравания, преди да вкара головете, през целия мач. Щото едно е да ти изреват 7-8 хиляди, колкото тогава обикновено ходехме на мач, и няколко стотин, колкото сега ходят.
Що се отнася до обидите - "идиоти", "абсолютни отрепки", ще пропусна да ти отговоря, най-малкото, защото се надявам някой модератор да си свърши работата.
Никой не е отричал страхотните футболни качества на НС, още повече аз и то в моите коментари. Но, Сираков никога няма да стане легенда като Гунди или Соколето в очите на мислещите левскари, които наистина са повече от такива като теб, по една много проста причина, ще ти я изясня като на 6 годишно дете - по същата причина, по която Стоичков не е най-великият български футболист и никога няма да бъде признат за такъв не само от привържениците на Левски, въпреки стотиците му голове и то не само срещу Черноморец, Спартак Плевен и други в А РФГ-то, въпреки няколкото му титли с Барселона, въпреки златната обувка и златната топка. Когато си флагман на чалгомутрокултурата няма как да претендираш за мястото на истински културтрегер.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 15 яну 2020 20:14

mikata написа:
goshopileto написа:
mikata написа:
Fbf написа:След няколко месеца

Миналата година излезе през февруари :roll:

Няма как да излезе през февруари.

https://levski.bg/news/details/176888

Излизане е когато се публикува официално в ТР.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 яну 2020 21:24

tiamat написа:Ако водещият голмайстор на отбора за всички времена, който освен това е бил и успешен ръководител, вкарвал голове на световни първенства и т.н. не ни е легенда... не знам какво пушите :) А това, че си е показал гъза на някакви идиоти, АБСОЛЮТНО съм сигурен, че са си го заслужили. Та най-освирквания на терена, според Der Sch..., син на вятъра, впоследствиесе печели мача, вкарвайки 2 гола... Какво да си говорим..., за някои идиоти наричащи се левскари - абсолютни отрепки, избиващи комплекси.

Бил ли си на този мач ? Защото аз съм бил !
Без да ме познаваш ме храниш мен и още няколко хиляди левскари, и изобщо знаеш ли каква беше атмосферата на този мач за да се случи това което стана ?
Лично аз не съм от тези да почна да псувам в 10-та минута .... но специално на този мач , футболерите бяха излезли да поносят синята фланелка , а подценяването на противника беше много голямо !
И както спомена Der Schmarotzer , ако не беше публиката , резултата в мача щеше да е съвсем различен ... както и в много други мачове когато публиката на Левски , ги "ебваше" туристите още да 30-та минута ... после много от футболистите благодаряха на публиката , че ги била "събудила" .
Относно футболиста Сираков , лично за мен няма никакви проблеми че си изпусна нервите , хора сме ... дори бях в А сектор на този мач , и всичко беше грозно .... никой не спечели от тези грозни неща !!!

Относно легендите , в днешно време на всеки трети се лепва етикета "легенда" , а Наско Сираков е една от легендите на ЛЕВСКИ !!!
За човека Сираков .....

Оп, забравих да спомена , че тази публика която ти оприличаваш ...... е , обръщала не един и два мача !
Един от многото мачове в който сме обръщали ЦСКА и на който съм присъствал е на Кочината 2-0 , 2-4 ... след мача имаше един сърбин от свинете който в интервю каза как публиката на Левски се е чувала единствено и само тя , дори когато беше 2-0 за онези вече несъществуващите , разбира се че след това сърбето го изгониха !
Още много може да ти разправям за тези "идиоти" .... който разграбваха билетите на всяко дерби и ако има достоен чорбар ще каже как навремето на мачовете на Кочината са ги карали чорбарите да пеят песни в онази прословута канцелария .... сети се сам защо !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 15 яну 2020 22:17

Да повторя кратко: " Гунди е легенда, защото е олицетворение не само на велик футболист - велики е имало и преди него, има и след него. Гунди стана изразител на норма за обществено поведение на велик футболист. Дали други са такива - всеки може да си отговори."

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 яну 2020 22:27

Георги Аспарухов - Гунди е повече от легенда !!!
Абсолютно всички спорове по темата според мен са излишни .

tochavos написа:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 яну 2020 02:35

Der Schmarotzer написа:

Ако синът на вятъра не беше освиркван и овикван, щеше да продължи с лежерното си подтичване и няколкото куци отигравания, преди да вкара головете, през целия мач. Щото едно е да ти изреват 7-8 хиляди, колкото тогава обикновено ходехме на мач, и няколко стотин, колкото сега ходят.
Що се отнася до обидите - "идиоти", "абсолютни отрепки", ще пропусна да ти отговоря, най-малкото, защото се надявам някой модератор да си свърши работата.
Никой не е отричал страхотните футболни качества на НС, още повече аз и то в моите коментари. Но, Сираков никога няма да стане легенда като Гунди или Соколето в очите на мислещите левскари, които наистина са повече от такива като теб, по една много проста причина, ще ти я изясня като на 6 годишно дете - по същата причина, по която КСПП не е най-великият български футболист и никога няма да бъде признат за такъв не само от привържениците на Левски, въпреки стотиците му голове и то не само срещу Черноморец, Спартак Плевен и други в А РФГ-то, въпреки няколкото му титли с Барселона, въпреки златната обувка и златната топка. Когато си флагман на чалгомутрокултурата няма как да претендираш за мястото на истински културтрегер.

За мен Левски е нещо, което обичам, нещо мое, като дете да речем. Когато детето ти (или някой/нещо, което обичаш) се затруднява да направи нещо, било заради по-ниски способности, било заради мързел, според мен не е правилно да се поощрява чрез псуване и нагрубяване. Едно е да се вика, "Е*ба*х МУ майката бе, Йотов, айде малко по-сериозно..." и т.н., друго е "Е*ба*х ТИ майката бе Йотов, копеле недно..." и т.н. И въпреки че не съм бил на мача, сигурен съм че Сираков е реагирал по начина по който е реагирал, заради второто, не заради първото.

Що се отнася за отрепките и идиотите, не съм имал предвид теб, въпреки че малко така се получило мнението ми (затова мразя да пиша от телефона, щото все не виждам добре какво съм написал, или телефона си добавя си добавя нещо от себе си, или нещо...) Под отрепки и идиоти имам предвид хората, които са на стадиона, които псуват като хамали за щяло и нещяло, и си изливат злобата цял мач. От поведението ти във форума не мисля че си от тях, но ако случайно си, чувствай се включен :)

Аз никъде не съм писал, че Сираков е легенда от ранга на Гунди. Гунди е нещо повече от легенда. Нещо от сорта дето някакъв коментатор май, някъде беше отговорил [защо не дава по високи оценки от 8], че 10 дава само на Бог, 9 само на Марадона, за всички останали е от 8 надолу. Че така и за Левски... Гунди е легенда 10-ниво :) Което не значи, че нямаме 9-то и 8-мо ниво легенди ;)

ПС Не бях ти изписал цялото име не от неуважение, а защото пишех от телефона, не можах да си спомня как да го напиша, и не исках да превключвам напред-назад в браузъра, недай си боже да изгубя нещо от гениалната си мисъл :) Не че трябва да се обяснявам де...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 яну 2020 02:50

Kotooshu написа:

Без да ме познаваш ме храниш мен и още няколко хиляди левскари, и изобщо знаеш ли каква беше атмосферата на този мач за да се случи това което стана ?
Лично аз не съм от тези да почна да псувам в 10-та минута .... но специално на този мач , футболерите бяха излезли да поносят синята фланелка , а подценяването на противника беше много голямо !
И както спомена Der Schmarotzer , ако не беше публиката , резултата в мача щеше да е съвсем различен ... както и в много други мачове когато публиката на Левски , ги "ебваше" туристите още да 30-та минута ... после много от футболистите благодаряха на публиката , че ги била "събудила" .
Относно футболиста Сираков , лично за мен няма никакви проблеми че си изпусна нервите , хора сме ... дори бях в А сектор на този мач , и всичко беше грозно .... никой не спечели от тези грозни неща !!!

Относно легендите , в днешно време на всеки трети се лепва етикета "легенда" , а Наско Сираков е една от легендите на ЛЕВСКИ !!!
За човека Сираков .....

Оп, забравих да спомена , че тази публика която ти оприличаваш ...... е , обръщала не един и два мача !
Един от многото мачове в който сме обръщали ЦСКА и на който съм присъствал е на Кочината 2-0 , 2-4 ... след мача имаше един сърбин от свинете който в интервю каза как публиката на Левски се е чувала единствено и само тя , дори когато беше 2-0 за онези вече несъществуващите , разбира се че след това сърбето го изгониха !
Още много може да ти разправям за тези "идиоти" .... който разграбваха билетите на всяко дерби и ако има достоен чорбар ще каже как навремето на мачовете на Кочината са ги карали чорбарите да пеят песни в онази прословута канцелария .... сети се сам защо !

Много съм съгласен тук. За мен има два варианта. Или и публиката са ла*на, и Сираков е ла*но, съответно за провокациите и реакцията; или на публиката ѝ се прощава за изпускането на нервите предвид обстоятелствата, но и на Сираков му се прощава изпускането на нервите предвид обстоятелствата. Няма вариант в който едната страна е права, а другата крива. Пак казвам, не съм бил на мача, вадя си заключения само по разкази на очевидци като вас.

За второто болднато, пак казвам (така, примерно:)), че не говоря за ЦЯЛАТА публика, само за тези, които нон-стоп псуват и избиват комплекси, всички знаем за кои говоря, предполагам. Пак да дам пример с дете, ако един баща гони и пребива всеки ден детето си с колана, за да го накара да бяга по-бързо, после не би било оправдание, че ходел да му ръкопляска и поощрява на състезанята по бягане, нали?

В края на краищата, и да приключа темата за себе си, всеки си изпуска нервите понякога, може и да съм се изказал по-крайно от колкото трябва... Но просто не мога да трая като отида на мач, и някакви идиоти да почнат да псуват като хамали за няма-нищо, и после някои овце покрай тях да почнат да им пригласят.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 16 яну 2020 05:01

Kotooshu написа:

За човека Сираков .....

Аз също присъствах на въпросният мач, на който играчите тотално се лигавеха и напълно си заслужиха освиркванията. Сираков тогава се осра с лакомията си и с много провалени наши атаки. Логично публиката него го емна най-много. Като всеки човек, нервите му в един момент не издържаха и направи тази изцепка. Със сигурност не беше правилна тази негова постъпка. Между другото нито му беше първата, нито последната спрямо Левски и левскарите. Затова и много хора и до днес не го харесват. По-точно харесват футболиста Сираков(аз съм от тях и го смятам за легенда на клуба), но не понасят човека Сираков и не искат да го виждат повече в клуба.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 яну 2020 07:56

tiamat написа:Много съм съгласен тук. За мен има два варианта. Или и публиката са ла*на, и Сираков е ла*но, съответно за провокациите и реакцията; или на публиката ѝ се прощава за изпускането на нервите предвид обстоятелствата, но и на Сираков му се прощава изпускането на нервите предвид обстоятелствата. Няма вариант в който едната страна е права, а другата крива. Пак казвам, не съм бил на мача, вадя си заключения само по разкази на очевидци като вас.

За второто болднато, пак казвам (така, примерно:)), че не говоря за ЦЯЛАТА публика, само за тези, които нон-стоп псуват и избиват комплекси, всички знаем за кои говоря, предполагам. Пак да дам пример с дете, ако един баща гони и пребива всеки ден детето си с колана, за да го накара да бяга по-бързо, после не би било оправдание, че ходел да му ръкопляска и поощрява на състезанята по бягане, нали?

В края на краищата, и да приключа темата за себе си, всеки си изпуска нервите понякога, може и да съм се изказал по-крайно от колкото трябва... Но просто не мога да трая като отида на мач, и някакви идиоти да почнат да псуват като хамали за няма-нищо, и после някои овце покрай тях да почнат да им пригласят.

В онези време публиката на Левски беше доста претенциозна и с право , но и аз никога не съм разбирал онези който от 10-та минута почваха да псуват я някой футболист , треньор .... вместо да си подкрепят отбора .
И моите нерви не са издържали , някакви около мен да псуват като хамали за нищо и не един и два "търкала" сме правили .... след време просто им се смеех и чаках да ушием 2-3 гола да им видя киселите физиономии :)

rane написа:Аз също присъствах на въпросният мач, на който играчите тотално се лигавеха и напълно си заслужиха освиркванията. Сираков тогава се осра с лакомията си и с много провалени наши атаки. Логично публиката него го емна най-много. Като всеки човек, нервите му в един момент не издържаха и направи тази изцепка. Със сигурност не беше правилна тази негова постъпка. Между другото нито му беше първата, нито последната спрямо Левски и левскарите. Затова и много хора и до днес не го харесват. По-точно харесват футболиста Сираков(аз съм от тях и го смятам за легенда на клуба), но не понасят човека Сираков и не искат да го виждат повече в клуба.

О да , и аз уважавам и съм се радвам много на футболиста Сираков и винаги ще има моето уважение , а и никой не може да му вземе или премахне това което е направил !
В сравнение с Гибона , който отиде в ЦСКА ... не съм чул лоша дума за това от левскар , напротив всеки го обича до ден днешен !!!
Относно човека Сираков ... леле колко много мога да пиша , този човек когато не е бил в Левски е работил против НАС !
Да е жив и здрав , Наско !

tochavos написа:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 яну 2020 08:43

Холмар Ейолфсон донесе победа на своят национален отбор в приятелска среща срещу Канада!
Канада 0:1 Исландия!
21’ Х.Ейолфсон 0:1
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”