tiamat написа:Ако водещият голмайстор на отбора за всички времена, който освен това е бил и успешен ръководител, вкарвал голове на световни първенства и т.н. не ни е легенда... не знам какво пушитеА това, че си е показал гъза на някакви идиоти, АБСОЛЮТНО съм сигурен, че са си го заслужили. Та най-освирквания на терена, според Der Sch..., син на вятъра, впоследствиесе печели мача, вкарвайки 2 гола... Какво да си говорим..., за някои идиоти наричащи се левскари - абсолютни отрепки, избиващи комплекси.
Ако синът на вятъра не беше освиркван и овикван, щеше да продължи с лежерното си подтичване и няколкото куци отигравания, преди да вкара головете, през целия мач. Щото едно е да ти изреват 7-8 хиляди, колкото тогава обикновено ходехме на мач, и няколко стотин, колкото сега ходят.
Що се отнася до обидите - "идиоти", "абсолютни отрепки", ще пропусна да ти отговоря, най-малкото, защото се надявам някой модератор да си свърши работата.
Никой не е отричал страхотните футболни качества на НС, още повече аз и то в моите коментари. Но, Сираков никога няма да стане легенда като Гунди или Соколето в очите на мислещите левскари, които наистина са повече от такива като теб, по една много проста причина, ще ти я изясня като на 6 годишно дете - по същата причина, по която Стоичков не е най-великият български футболист и никога няма да бъде признат за такъв не само от привържениците на Левски, въпреки стотиците му голове и то не само срещу Черноморец, Спартак Плевен и други в А РФГ-то, въпреки няколкото му титли с Барселона, въпреки златната обувка и златната топка. Когато си флагман на чалгомутрокултурата няма как да претендираш за мястото на истински културтрегер.