Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!

Мнениеот damyanov1963 » 27 ное 2023 15:48

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
1914.1902 написа:Българският футбол се оправи. От днес очаквам честни мачове, никакво черно тото, без хванати отбори, качествено съдийство, което не греши и класиране на Световното през 2026-а.

А сега да ги видим как ще обвиняват Левски в уредени мачове и съдийска подкрепа от Синьото БФС :lol:

Чакаме да спечелите мач...все някога! :mrgreen:
Локо СФ са удобен момент и с точния човек като този от Русе :mrgreen:

Аз пък ще умра от кеф тогава как ще си плюете в сурата :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 27 ное 2023 15:49

Касабов щял да кара влака . Смях . Цялата климинална шайка трябва да се измете , да се назначи временен синдик който да проведе честен конгрес . Тоя филм с "оттеглянето " на пияницата вече сме го гледали .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 ное 2023 15:58

dragoni написа:
danko_sot написа:Днес е един хубав ден за българския футбол и спорт като цяло. Борислав Михайлов си подаде оставката. Оттук-нататък мисля, че веч няма как пак да се кандидатира и да го изберат. Време е за промяна. Нека видим кои ще са кандидатите освен Бербатов и да се избере най-достойния и подготвен човек с най-добрата програма за българския футбол и най-добрият екип.

Крушата е кандидат :lol: малко като.... Луна президент :)

Крушата не е слаб ръководител. Само ще кажа, че той ще е много по-успешен от Михайлов и футболът ни ще се има напредък при него. Но въпросът е, че той е на 65-66 години, ако не се лъжа. Малко му е късно тепърва да става президент. Трябва някой по-млад и по-надъхан да поеме с дългосрочна перспектива. Принципно Бербатов изглежда като фаворит. Млад е, легенда на българския футбол, има екип уж, но аз не съм чул досега от неговите интервюта каква е неговата програма и стратегия за развитие на футбола ни като цяло, на детско-юношеския футбол, в първенството какво смята да прави с квотата за чужденци, и др. подобни неща. Пак ще кажа моето скромно мнение, че Митко не знам доколко ще е успешен като президент на БФС. Той сам е казвал в интервютата си, че е затворен като човек, не се е доказвал като лидер в отборите, в които е бил, не знам дали има твърдостта и волята да се справи с всички проблеми и промени, които трябва да се направят в българския футбол. Виж ако беше Стилян да е кандидат за президент, а Бербо за вицепрезидент, по щях да съм положително и оптимистично настроен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 ное 2023 15:59

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 ное 2023 16:04

Чакаме обръщалка в Разград :)
Чичо Венци знае как :)

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 27 ное 2023 16:23

1914.1902 написа:Българският футбол се оправи. От днес очаквам честни мачове, никакво черно тото, без хванати отбори, качествено съдийство, което не греши и класиране на Световното през 2026-а.

Както си беше и до момента нали така ?
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 27 ное 2023 16:41

Боби падна, кога отиваме на европейското :? :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 ное 2023 16:58

Припоци, виждате ли разликата на терен с отопление?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 27 ное 2023 16:58

Това че Михайлов се махна е чудесна новина. Дано не направи пак уйдурма.

Колкото за бъдещ президент на БФС, съм силно резервиран към Бербатов. Да успешен футболист е, има екип, но не говори като интелигентен човек. Отделно защо трябва президент на БФС да е бивш футболист. До колкото знам най-успешните футболни страни в Европа нямат за президенти бивши футболисти и ако са имали е било за кратко.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 ное 2023 16:59

Перуката падна и заваляха истински футболни резултати. 8-)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”