dragoni написа:danko_sot написа:Днес е един хубав ден за българския футбол и спорт като цяло. Борислав Михайлов си подаде оставката. Оттук-нататък мисля, че веч няма как пак да се кандидатира и да го изберат. Време е за промяна. Нека видим кои ще са кандидатите освен Бербатов и да се избере най-достойния и подготвен човек с най-добрата програма за българския футбол и най-добрият екип.
Крушата е кандидат

малко като.... Луна президент

Крушата не е слаб ръководител. Само ще кажа, че той ще е много по-успешен от Михайлов и футболът ни ще се има напредък при него. Но въпросът е, че той е на 65-66 години, ако не се лъжа. Малко му е късно тепърва да става президент. Трябва някой по-млад и по-надъхан да поеме с дългосрочна перспектива. Принципно Бербатов изглежда като фаворит. Млад е, легенда на българския футбол, има екип уж, но аз не съм чул досега от неговите интервюта каква е неговата програма и стратегия за развитие на футбола ни като цяло, на детско-юношеския футбол, в първенството какво смята да прави с квотата за чужденци, и др. подобни неща. Пак ще кажа моето скромно мнение, че Митко не знам доколко ще е успешен като президент на БФС. Той сам е казвал в интервютата си, че е затворен като човек, не се е доказвал като лидер в отборите, в които е бил, не знам дали има твърдостта и волята да се справи с всички проблеми и промени, които трябва да се направят в българския футбол. Виж ако беше Стилян да е кандидат за президент, а Бербо за вицепрезидент, по щях да съм положително и оптимистично настроен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]