То не са само те де, т'ва в Западна Европа и при по-силен снеговалеж щяха да се справят и мача да завърши. Тука стадионите ни 99% са на ниво/ера 20 век, с изключение на Разград и още 1-2.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
El_Capitano_Puyol
Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!
Може ли клуб с претенции, че се има за гранд да няма отопление на стадиона си, 2023г ?!
То не са само те де, т'ва в Западна Европа и при по-силен снеговалеж щяха да се справят и мача да завърши. Тука стадионите ни 99% са на ниво/ера 20 век, с изключение на Разград и още 1-2.
Барса и Лудогорец але, алеее...
Dani Kiki написа:Мери си малко приказките, щом не ме познаваш! Нямам нищо общо със Столипиново. Щото преди доста години като войник съм чистил стадион от доста по-дебел сняг - за 3 часа терена беше зелен. На полувремето минахме отново, защото продължаваше да вали. Всичко е въпрос на организация, нали уж не сте някакво селско клубче....
Сори, подведох се по регистрацията.
Идея си нямам защо реших, че си от Доко + .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ай сиктир !
Това е около 17ч.
При този снеговалеж в момента и осем пъти да го чистят все един щеше да е резултата.
Единствено отопление може да спаси нещата.

Това е около 17ч.
При този снеговалеж в момента и осем пъти да го чистят все един щеше да е резултата.
Единствено отопление може да спаси нещата.

Градинарят се е задействал.

САМО ЛЕВСКИ!
W84me написа:NOMER14 написа:Леле, Етър нямали дрешки за утре.
Тирето нямат лопати, Етър нямали екипи![]()
Ми, хората са дошли с по един екип и... без гащи. Защо да мъкнат багажи за предрешен мач?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Red_Neck написа:Dani Kiki написа:Мери си малко приказките, щом не ме познаваш! Нямам нищо общо със Столипиново. Щото преди доста години като войник съм чистил стадион от доста по-дебел сняг - за 3 часа терена беше зелен. На полувремето минахме отново, защото продължаваше да вали. Всичко е въпрос на организация, нали уж не сте някакво селско клубче....
Сори, подведох се по регистрацията.
Идея си нямам защо реших, че си от Доко + .....
Ти ако знаеш истинския Дани Кики какъв бесен селянин е
-
El_Capitano_Puyol
Да бяха заявили мача за градския в Русе, тука цял ден дъжд, няма грам сняг. Имаме и осветление на стадиона. 
Барса и Лудогорец але, алеее...
El_Capitano_Puyol написа:Да бяха заявили мача за градския в Русе, тука цял ден дъжд, няма грам сняг. Имаме и осветление на стадиона.
Ако си бяха останали в Ловеч, Етър щяха да се приберат в Търново и утре да доиграят. Грешката, че столицата преди стотина години я изместиха в София, постоянно излиза наяве. Оня ден за мача с маджарите и търсене на стадион пак изпъкна тая грешка.
Сега съм сигурен, че ще почнат да претоплят манджата с това дали сменят периода на първенството с пролет/есен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
NOMER14 написа:..
Ако си бяха останали в Ловеч.... .
Ако си бяха останали в Ловеч, Гришака лично щеше да награби чувалите и брезентите от полевите палатки, да подбере войничетата от ловешките поделения (едното, по пътя за Троян, със сигурност вече е при ЦСКА, за второто до центъра не знам) и работата да стане.
Еехххх, романтика и спомени... Нищо не става от сегашните пишлегари.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс