Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Само на мен ли така ми се струва, или от Дарик са сложили меката възглавничка върху столчето на ръководството ? Стефчо Стоянов докато правеше интервюто с ПК беше като 14 год. момиченце. Такъв трепет в гласа и такава радост. Явно работят близко с ръководството, което може би означава някаква по-голяма достоверност на новините, но пък и комфорта, който им осигуряват вече малко дразни.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Има нещо такова. Стоянов е фен на Левски, няма шанс да го пита - "Черепа до кога ше е в Левски".
Общо взето, когато трябва да се дават интервюта от ръководства на Левски те мълчат или лъжат като Русев.
Несамо това сега още от Батков.
Общо взето, когато трябва да се дават интервюта от ръководства на Левски те мълчат или лъжат като Русев.
Несамо това сега още от Батков.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- darkblue67
- Контакти:
metodito написа:darkblue67 написа:metodito написа:А на мен ми се искаше да видя една халфова линия - Славчев-Ната-холандеца. Примерно.
Сагичка се заформя около Спийрингс май. Това е хубаво. Хубаво е, че поддържаме поглед към холандския пазар. И то с години. Вместо да се опитваме да измисляме топлата вода с някакви екзотични дестинации. Добре ще е и към Испания да хвърляме по едно око.. В тази връзка, има ли някой идея кой е най-добрия пазар, откъдето сме имали чужди футболисти? Май сръбския, нали? Имам предвид като успешни/неуспешни трансфери? Или Бразилия? Или Испания. Оттам... двама испанци сме имали досега само: Аниете и Бедоя.
Имахме един, който ми харесваше, ама не успя да се наложи при нас, а и след това съвсем му замря кариерата - Тони Калво.
Тоз' младеж забравих да го спомена. Най-техничния футболист, който се е подвизавал при в новото време. Ма май си имаше и той бръмбари в главата, подобно на мароканците, перуанеца и тъ нъ.
Беше юноша на Барса. Сега му погледнах и статистиката, 24 мача и 8 гола. Като за полузащитник не е зле, имам спомени, че ние не му подновихме договора. Но наистина я "пипаше" топката.
- metodito
- Контакти:
Попадна в кофти период за "Левски". Иначе беше прекарал два ли, колко сезона в Арис. И независимо от страхотната техника (все пак юноша на Барса) не беше отборен играч май. Хваща топката, лъже един-двама, трима, бух във вратата. Треньорите не харесват такива.
-
- Контакти:
Г.Иванов като обяви в интервю че ще идва Т.Калво каза че такъв футболист не е идвал в България . Имаше много добри качества но тогава обстановката в клуба беше такава че той въпреки добрите си игри не успя да стане водещ играч на отбора .
-
- Контакти:
Левски обмисля създаването на втори отбор, който да се състезава във Втора лига и да служи за адаптация на младите футболисти и по-бърз преход към представителния тим. Това разкри в ефира на Дарик радио изпълнителният директор на Левски Павел Колев.
"Втори отбор е тема, която се обсъжда в момента между нас. Истината е, че ние като оперативно ръководство имаме желание да направим Б отбор. Това това ще помогне много за интеграцията на младите играчи. Предполагам, че яснота ще има в следващите седмици до месец-два.
Много добра идея на ръковоството.Като дойде нов играч или контузен ще е супер да изиграе няколко мача за 2ри отбор и да влезне готов в групата за първия .
"Втори отбор е тема, която се обсъжда в момента между нас. Истината е, че ние като оперативно ръководство имаме желание да направим Б отбор. Това това ще помогне много за интеграцията на младите играчи. Предполагам, че яснота ще има в следващите седмици до месец-два.
Много добра идея на ръковоството.Като дойде нов играч или контузен ще е супер да изиграе няколко мача за 2ри отбор и да влезне готов в групата за първия .
-
- Контакти:
Marko_borielo написа:Левски обмисля създаването на втори отбор, който да се състезава във Втора лига и да служи за адаптация на младите футболисти и по-бърз преход към представителния тим. Това разкри в ефира на Дарик радио изпълнителният директор на Левски Павел Колев.
Ако финансово не натоварва клуба, става. Иначе по-добре да се пращат тия играчи под наем в опашкари от ППЛ или ВПЛ, където да играят заедно по няколко накуп. Плюс е за връщащите се от контузия и нови играчи, както си казал.
Б отбора като идея не е лошо нещо. Освен юноши може да пращат там и хора, дето не са включени в групата, да не ръждясват.
Обаче все си мисля, че най надеждните младоци трябва да поиграят под наем в отбори, които играят мачове със значение. В А и Б група. Каквото и да си говорим, Б отбора цъка спаринги, ни за Купа ще играе, нито има смисъл класиране да гони. Младока трябва да вижда ЦЕЛ за отбора си и да се надъхва да помага.
Обаче все си мисля, че най надеждните младоци трябва да поиграят под наем в отбори, които играят мачове със значение. В А и Б група. Каквото и да си говорим, Б отбора цъка спаринги, ни за Купа ще играе, нито има смисъл класиране да гони. Младока трябва да вижда ЦЕЛ за отбора си и да се надъхва да помага.
- metodito
- Контакти:
Абе лятото и аз се дразнех, че Хубси изрита Божинката. Ама като го гледам какъв силен сезон прави в Ботев Враца и огромния брой мачове изиграни там май този пич е свършил вече с футбола. Не е първият на който алкохола и курвите му изяждат главата.
Става дума за принципа. А това беше безпринципно действие. Технически, Божинката "свърши" с повторение на контузията му, докато беше в Сити. А каквото и да говорят хейтващите Божинката, това, че разцъква в долните ешелони за Юве, казва всичко. Взетият на негово място Алар има три пъти повече игрово време от Божинов през миналия сезон и четири пъти по-малко голове. Което само натежава акцента над "безпринципно".
Последна промяна от metodito на 06 яну 2020 09:25, променено общо 1 път.