Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Тиам май няма да преподпише 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
1914.1902 написа:mikata написа:Павел Колев по Дарик
https://darikradio.bg/section-0-50.html
Пак ли ще лъже , че ще взимаме купи , ще се борим за титла и Хубчев няма да ни е треньор?
Може да опита. Но прозорлив и интелигентен човек, като тебе, няма да успее. Само ние, по-наивните и елементарните, ще му се "вържем".
Нито един от тях не става! Особено пък испанското менте-киселяк, дето разхождаше фланелката и му беше само за паритеLM10 написа:Испанците играели за Левски са петима - Калво, Алекс Перес ,Бедоя, Аниете и Гомез имам смътни спомени, че и защитника не беше лош т.е. 5 от 5.

Тези бледнеят на фона на звезди като Горанката, Мартин Райнов, двата защитника - Александър и Сашо Александрови , Борко Стойчев, Митко Пиргов, Антон Огнянов, Венци Христов, Мики Орачев, великите братя Цоневи и разбира се вездесъщият и неповторим, бездарникът на всички бездарници, ненагледният ни мегаталант - Божоооооо.....Митреееев

Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Ей маму стара значи! Тамън човек позабрави лъжите на тоя нещастник - ПК, мисли си, че вече си е взел малко от малко поука, виждат се наченки на хубави неща - навременна селекция, терените и т.н. и тоя пак излиза и надрънква една камара лъжи бе дееба!!! Поне кат лъже да помни кво е лъгал лятото, че да не става за резил. Лятото, че и преди тва твърдеше, че се гледат футболисти, по селекцията се работело още от април и всякакви такива, ся селекцията се направила за няколко дни набързо и не била структурирана. За Мариани пак нищо общо с тва дето казва кат го продадоха. Въобще....!
Не се издържа просто
Павел Колев
03.01.2020
Другото .

Нов стадион е задължителен. Това се ме учили и в университета.
Павел Колев
03.01.2020
Другото .
Нямаме просрочени задължения, но ако някой очаква да размахваме платежни всеки месец, жестоко се е объркал.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Да, отпадък са. Почти всички след нас отидоха в по-слаби отбори, а някой дори не можаха да си намерят отбор или почти не влизат в игра. С тия звезди шампиони ли станахме, купа ли спечелихме, успехи в ЕКТ ли постигнахме? Това е мерилото за класата, всичко останало е дрън-дрън-пляс.terata написа:metodito написа:terata написа:metodito написа:А на мен ми се искаше да видя една халфова линия - Славчев-Ната-холандеца. Примерно.
Сагичка се заформя около Спийрингс май. Това е хубаво. Хубаво е, че поддържаме поглед към холандския пазар. И то с години. Вместо да се опитваме да измисляме топлата вода с някакви екзотични дестинации. Добре ще е и към Испания да хвърляме по едно око.. В тази връзка, има ли някой идея кой е най-добрия пазар, откъдето сме имали чужди футболисти? Май сръбския, нали? Имам предвид като успешни/неуспешни трансфери? Или Бразилия? Или Испания. Оттам... двама испанци сме имали досега само: Аниете и Бедоя.
Дефинирай "успешен трансфер". Защото според доста от форумните "професори" Бедоя и Аниете са слаби футболисти, тъй като с тях сме играли във втората седмица.
Не знаех.![]()
Играчи, които са оправдали обличането на синята фланелка. Макар че има страни, от които сме имали по един-двама играчи (Словакия, Сенегал, Полша). Аз си мисля, че играчите от бивша Югославия почти винаги са оправдавали пристигането си при нас. Миятович в момента, за последно Йорга и Плешо (Горан).
Ми ей ти живия пример над мен, били отпадък. Резултатите го доказвали.А иначе от Бразилия успешните трансфери са далеч по-малко от неуспешните. Общо сме имали 16 бразилци - Леонидас, Рожерио Гаучо, Уилям Роча Батиста, Марсело Виейра-Вава, Лусио Вагнер, Клаудио Диану, Зе Соареш, Жеан Карлос, Жоазиньо, Жозе Жуниор, Марсиньо, Рамон Лопес, Рафаел Бастос, Паулиньо, Ривалдиньо и Луан Виана. От тия според моето мнение само Жо, Зе Соарес, Вагнер и Паулиньо са успешни трансфери. Но от Холандия примерно почти нямаме грешка с изключение на Слори и Луис Педроо. При нас са играли общо 8 холандци - Андре Бринг(този не го знам), Мюлдер, Грийн, Слори, Сьорд Арс, Гари Родригес, Луис Педро, Де Нойер. От Португалия също имаме нелоши попадения, докато например от Франция с изключение на Бардон и Обертан всичко друго е трагедия - Диаби, Ромейн Ели, Белмонт, Китамбала, Сукуна.
noo написа:Да, отпадък са. Почти всички след нас отидоха в по-слаби отбори, а някой дори не можаха да си намерят отбор или почти не влизат в игра. С тия звезди шампиони ли станахме, купа ли спечелихме, успехи в ЕКТ ли постигнахме? Това е мерилото за класата, всичко останало е дрън-дрън-пляс.terata написа:metodito написа:terata написа:metodito написа:А на мен ми се искаше да видя една халфова линия - Славчев-Ната-холандеца. Примерно.
Сагичка се заформя около Спийрингс май. Това е хубаво. Хубаво е, че поддържаме поглед към холандския пазар. И то с години. Вместо да се опитваме да измисляме топлата вода с някакви екзотични дестинации. Добре ще е и към Испания да хвърляме по едно око.. В тази връзка, има ли някой идея кой е най-добрия пазар, откъдето сме имали чужди футболисти? Май сръбския, нали? Имам предвид като успешни/неуспешни трансфери? Или Бразилия? Или Испания. Оттам... двама испанци сме имали досега само: Аниете и Бедоя.
Дефинирай "успешен трансфер". Защото според доста от форумните "професори" Бедоя и Аниете са слаби футболисти, тъй като с тях сме играли във втората седмица.
Не знаех.![]()
Играчи, които са оправдали обличането на синята фланелка. Макар че има страни, от които сме имали по един-двама играчи (Словакия, Сенегал, Полша). Аз си мисля, че играчите от бивша Югославия почти винаги са оправдавали пристигането си при нас. Миятович в момента, за последно Йорга и Плешо (Горан).
Ми ей ти живия пример над мен, били отпадък. Резултатите го доказвали.А иначе от Бразилия успешните трансфери са далеч по-малко от неуспешните. Общо сме имали 16 бразилци - Леонидас, Рожерио Гаучо, Уилям Роча Батиста, Марсело Виейра-Вава, Лусио Вагнер, Клаудио Диану, Зе Соареш, Жеан Карлос, Жоазиньо, Жозе Жуниор, Марсиньо, Рамон Лопес, Рафаел Бастос, Паулиньо, Ривалдиньо и Луан Виана. От тия според моето мнение само Жо, Зе Соарес, Вагнер и Паулиньо са успешни трансфери. Но от Холандия примерно почти нямаме грешка с изключение на Слори и Луис Педроо. При нас са играли общо 8 холандци - Андре Бринг(този не го знам), Мюлдер, Грийн, Слори, Сьорд Арс, Гари Родригес, Луис Педро, Де Нойер. От Португалия също имаме нелоши попадения, докато например от Франция с изключение на Бардон и Обертан всичко друго е трагедия - Диаби, Ромейн Ели, Белмонт, Китамбала, Сукуна.

- metodito
- Контакти:
darkblue67 написа:metodito написа:А на мен ми се искаше да видя една халфова линия - Славчев-Ната-холандеца. Примерно.
Имахме един, който ми харесваше, ама не успя да се наложи при нас, а и след това съвсем му замря кариерата - Тони Калво.
Тоз' младеж забравих да го спомена. Най-техничния футболист, който се е подвизавал при в новото време. Ма май си имаше и той бръмбари в главата, подобно на мароканците, перуанеца и тъ нъ.
Холмар, Гари Родригес, Йоргачевич съм ги отличил като класа. Но коментирай фактите - с твоите звезди колко титли, купи, групи спечелихме от 2010.
- metodito
- Контакти:
sinfen14 написа:
Е категорично Холандия, Бразилия, Франция и Сърбия. Казвам Сърбия, защото хървати сме имали само двама досега, което е прекалено малка бройка, за да ги оценим генерално. А и с хърватите би било по- трудно да вземем качествен футболист, понеже добрите им такива или са в Динамо, или в западна Европа, или в Китай и Близкия Изток.
ПС - Испанските футболисти са много скъпи и затова предполагам не взимаме оттам играчи.
Е, ние от Премиера няма как да пазаруваме, но от Сегунда или Сегунда Б. Доколкото си спомням и Бедоя и Аниете, върха в кариерата им беше Сегунда Б. Всъщност Бедоя е стигал Сегунда, де.