Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!

Мнениеот gihuelo » 25 ное 2023 12:46

metodito написа:
gihuelo написа:
Dust написа:
peliforewer написа:
Dust написа:От всички комунистически отрочета на балканите само фалиралия ЦСКА остана без ШЛ, смятай колко зле сме били още тогава.
В близките 20 години български отбор полуфинал за който и да е турнир НЯМА да помирише.

Този коментар ти е в Топ 3 на най-глупавите ти коментари.

Благодаря, че го прочете.

То не само е глупаво ами е много глупаво :)
1. По време на социализма само едно комунистическо отроче има КЕШ -Стяуа
2. Цървена Звезда взе кеш 2 години след рухването на комунизма :)
По принцип само тези две отрочета имат КЕШ :)
Баш отрочетата от Русия и Украйна също нямат КЕШ.

Две купи на УЕФА - Динамо Киев.
90-те са продължение на 80-те. А тогава у нас имаше много добра вътрешна скаутинг система, мъжете са мъже, а не ревльовци (па и смееш ли срещу Партията да ревеш) и няма толкова изкушения. И да не забравяме масовия спорт за подрастващите. Масов спорт не означава навсякъде да се направят футболни площадки с осветление, а можеш в града си да се занимаваш с всякакви видове спорт и те обучават специалисти по този спорт. Но тогава няма такава софиянизация на България. Сега няма как да задържиш един лекоатлет в Търново да учи деца. Примерно. Много ясно, че ако учи деца ще отиде в София и ще му плащат тройно.

Той говори за КЕШ.
И не съм много съгласен с теб че 90-те са продължение на 80-те. Веднага след 10 ноември 1989 година , всички добри футболисти напуснаха България и отидоха за пари на запад. Вероятно това е и една от причината за успеха в САЩ , защото почти всички играеха на запад и то в много добри отбори.
Не съм сигурен че ако играеха всички в България щеше да стане нещо .
Разбира се че имахме страшен късмет , но то без късмет за къде ? Все едно 4-те дузпи на Дукадам не са късмет .

През 89-90 (един от най-силните отбори на ЦСКА) в западна Европа отидоха да играят Костадинов, Стоичков, Пенев, Лъчо Танев, Трифон Иванов, Пламен Гетов и т.н ! Мисля че и Джеки малко по-рано отиде във Франция.
Как ти звучи този отбор? А забравих и десен бек - Безински и той тогава дръпна за чужбина.
Ето ти един примерен състав от следващия сезон
Т. Стоянов, Ем. Димитров, Д. Младенов, Видов, Начов, Уруков, А. Димитров, В. Павлов, Марашлиев,Г. Георгиев, Редин
Има разлика нали?
При вас беше същото.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 ное 2023 12:56

metodito написа:Две купи на УЕФА - Динамо Киев.

Мето,
В Интернет е пълно с грешки.
Динамо Киев няма никакви купи на УЕФА.
Имат 2 купи на КНК (Купа на носителите на националните купи).
Помнят се лесно. 1975 биха най-силната формация за всички времена на Байерн Мюнхен в двата мача за Суперкупата. 1986 развинтиха омразното Атлетико Мадрид само с 3-0, но на световното съдията ги резна с Белгия. Шегувахме се, че играят някакъв нов тотален футбол благодарение на Чернобил.
2 купи - 2 различни поколения, но свързващото звено бяха капитанът Олег Блохин и тренерът Валерий Лобановски.
Между тези две купи има 1 купа на КНК на друг съветски отбор - Динамо Тбилиси.
Миналия век руски отбор нямаше успехи в Европа.
Иначе е случайност, че Русия нападна точно Грузия и Украйна военно. Не, не е чувство са малоценност.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 ное 2023 13:02

Разрешиха да играеш в чужбина, ако си на 28 години и се ходеше масово към Кипър. За Наско го свалиха на 26. Ако не бе паднала Стената, Ицата нямаше да дочака и щеше да остане на нивото на един Марио Вълков. Е, късмет е, че игра и вкара уникални голове срещу Барса на Кройф, играещ едно време с Номер14.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 ное 2023 13:06

Какъв е смисълът да се играе днес и утре?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 ное 2023 13:32

а синьото отроче на цола и солаков и останалите комуняги, кво спечели, като изключим дедовия :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 ное 2023 13:32

W84me написа:Какъв е смисълът да се играе днес и утре?

Водещите отбори да загубят някоя точка. Какво ти пука? Ние сме в понеделник.
Обаче в западната част мачовете са днес, защото вали сняг. Към Варна и Разград през нощта ще вали. Добре подбрана програма!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 ное 2023 13:35

Мето,
Благодарение на тия две поколения украински футболисти СССР има два финала на европейско.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 ное 2023 13:36

Нека се научат маймуните да играят на студено и в снега.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 ное 2023 14:08

шивача написа:а синьото отроче на цола и солаков и останалите комуняги, кво спечели, като изключим дедовия :mrgreen:

Жив ли си бре, бях се притеснил за теб :lol:

А основата на онзи отбор от 1994 беше отборът на Левски - Кременлиев, Цветанов, Янков, Хубчев (до края на 1993 беше при нас), нашио гъз, плюс резервата Боримечков - всичките бях играчи на Левски по време на квалификациите за световното и самото световно, т.е. половината отбор играеха в онзи невероятен отбор на Левски, който, поне за мен, е най-силният бг отбор, който съм гледал - дори цесека на кюрдъ не беше на нивото на онзи Левски. Но не постигнаха нищо (почти нищо де) - все пак 1/8 финал във вече преименуваната ШЛ си е постижение, което никога няма да бъде подобрено (да не казвам никога, но едва ли някога, докато съм жив) и си останаха с лафовете за Олимпия, а имаха потенциал за нещо наистина значимо. Та късметът си е от основно значение - например, ако не беше вратарчето Вълов, което направи чудеса от храброст в Керкраде, едва ли Кюрдъ щеше да е нещо повече от местен селтик с претенциЙ
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 ное 2023 14:14

tmanolov написа:
шивача написа:а синьото отроче на цола и солаков и останалите комуняги, кво спечели, като изключим дедовия :mrgreen:

Жив ли си бре, бях се притеснил за теб :lol:

А основата на онзи отбор от 1994 беше отборът на Левски - Кременлиев, Цветанов, Янков, Хубчев (до края на 1993 беше при нас), нашио гъз, плюс резервата Боримечков - всичките бях играчи на Левски по време на квалификациите за световното и самото световно, т.е. половината отбор играеха в онзи невероятен отбор на Левски, който, поне за мен, е най-силният бг отбор, който съм гледал - дори цесека на кюрдъ не беше на нивото на онзи Левски. Но не постигнаха нищо (почти нищо де) - все пак 1/8 финал във вече преименуваната ШЛ си е постижение, което никога няма да бъде подобрено (да не казвам никога, но едва ли някога, докато съм жив) и си останаха с лафовете за Олимпия, а имаха потенциал за нещо наистина значимо. Та късметът си е от основно значение - например, ако не беше вратарчето Вълов, което направи чудеса от храброст в Керкраде, едва ли Кюрдъ щеше да е нещо повече от местен селтик с претенциЙ

Каква основа, бре :lol: изброените от теб бяха необходим пълнеж. А иначе сте царе да вадите някви успехи, някви голи фантазии и всичко това от завист и злоба :mrgreen: Единственото нещо ,в което сте пред нас, са комплексите ви :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”