Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!
Венци Стефанов този път е точно в целта с интервюто си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Дебел Стефко е един от най-добрите, когато стане дума за въртене по посоката на вятъра. Само Батков не му отстъпва. 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
И в каква точно цел е попаднал с всичките простотии, които е казал?!
-
peliforewer
- Контакти:
Какво толкова го хвалите Венци, за него Благо Георгиев каза, като му подадат микрофон все едно, че вижда печено прасе, изпада в екстаз.Полицаите малко били хората около Васил Левски, колко невинни хора пострадаха от полицейския произвол, ама това Венци какво го засяга.Ако някой са забравили припомням, тези баснословни суми които клубовете плащат като глоби на БФС за уж нецензурни скандирания е по предложение на Венци Стефанов.Предложението му беше заради специалните отношения със феновете на Левски.Винаги припомня, че феновете му счупили седалките на стадиона, а забравя как се гаври с тези фенове като им предлага билети на стойност 30-40лв.Разбираемо е, че прави св.рки на полицаите, ако наистина полицаите спазваха законите Венци трябваше да престои 24часа в ареста при опита му да влезе в буса на Вар и да малтретира Кабаков.Представяте ли си ако фен си позволи такива действия как щяха да реагират полицаите, а уж всички сме равни пред закона.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
... Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион.
Амин!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
После не сме били отбор!!!
Юбилея на мач срещу нас, сега и последен мач срещу нас....
ЦСКА обяви официално, че последният мач на тима на стадион „Българска армия“ в сегашния му вид ще бъде срещу Лудогорец. „Червени“ и „зелени“ закриват есенния дял у нас с двубой на 10 декември.
Юбилея на мач срещу нас, сега и последен мач срещу нас....
ЦСКА обяви официално, че последният мач на тима на стадион „Българска армия“ в сегашния му вид ще бъде срещу Лудогорец. „Червени“ и „зелени“ закриват есенния дял у нас с двубой на 10 декември.
- metodito
- Контакти:
gihuelo написа:https://glasove.com/na-fokus/srabski-medii-mezhdunaroden-krah-na-yunayted-grup-koyato-darzhi-balgarskite-vivakom-i-nova-tv-bariera-za-dragan-sholak-v-es?fbclid=IwAR27YCypCtwLSxRfClsZHuR-htz16ZuxujTfN4O7gq2aiFLN0Iz1fpuHDjQ#google_vignette
Мда... Няколко извода.
1. Мъри пак се нахедри на мошеник.
2. Балканска работа: събрали се сърбин, българин и грък. Едно добро начало за виц, война или гигантска излагация в балкански стил.
3. Намесата на Австрия ще е много добре за България.
4. Ако "Левски" беше поет от този, тоя път фалита на клуба щеше да е окончателен.
Полицаите превишили правата си, да имало е и такива. Фенове не са ли превишавали правата си и те?
Веднъж ескалирало напрежение ефектът е лавинообразен.
Дебел Венци е последния на кой ще свалям звезди, но за много неща е болезнено прав.
Явно в синия клуб инате и прозорливи хора, които знаят, къде и как да проверят, че да се разсъхне сделката
Веднъж ескалирало напрежение ефектът е лавинообразен.
Дебел Венци е последния на кой ще свалям звезди, но за много неща е болезнено прав.
metodito написа:4. Ако "Левски" беше поет от този, тоя път фалита на клуба щеше да е окончателен.
Явно в синия клуб инате и прозорливи хора, които знаят, къде и как да проверят, че да се разсъхне сделката
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.