Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

El_Capitano_Puyol

Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 22 ное 2023 20:39

Изображение
Вижте какво вдигнахме на градския тая вечер. 8-) :mrgreen:
Поздравихме Боби пиянката. :lol:
Барса и Лудогорец але, алеее...

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 22 ное 2023 20:41

dedko2022 написа:Беше ясно, че съдията ще пореже Дунав, все пак те бяха един от малкото отбори, които открито скочиха на Перуката. Няма изненада, че това се случи точно срещу отбора на всички власти.

Да знаят другите клубове и кубчета да не скачат много срещу Диктатурата, щото ще има последствия немедленни за всички от сърце!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 ное 2023 20:41

Червеният Данс разгледа ли Кой докара фенове пред Националния със ясното знание какво ще им се случи в късна доба.
Иначе заради един клип фалшифицираха изборите.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 ное 2023 20:47

4x4 написа:
dedko2022 написа:Беше ясно, че съдията ще пореже Дунав, все пак те бяха един от малкото отбори, които открито скочиха на Перуката. Няма изненада, че това се случи точно срещу отбора на всички власти.

Да знаят другите клубове и кубчета да не скачат много срещу Диктатурата, щото ще има последствия немедленни за всички от сърце!

Две неотсъдени дузпи и един червен картон за Левски, това ги чака.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 22 ное 2023 20:51

Боби и Бездарниците

Оставка искаме
Не дава той
Заместници подготвя
Нов герой

Вратите пази яко
Бие като полицай
Черно тото няма
Далеч сме от Китай

За новите момчета
Все ще има хляб
Венци вика: Тихо
Не съм все още слаб

А Гонзо се изкряска:
Няма да ви служа цял живот!
Има да наваксва
Легенда с оборот

Лечков каза: Стига!
Легендата съм аз
И кмет съм бил
И ме боли оная работа за вас

Коща не говори много
Среден пръст за нас
Не знае за протеста -
Навремето Легендата бях аз

Политиците се втурнаха завчас
Оставки искат също като нас
Братле, върви си със добро -
Заключи Наско - квот било, било

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 ное 2023 20:55

Направо не знам в понеделник ако не подаде оставка какъв трябва да е следващия ни ход? Щом и "кръвта" не помогна....! Но съм категоричен,че оттук нататък не трябва да има такъв тип протест. Не си струва заради тоя боклук с извинение, невинни хора и полицаи да пострадат. въпреки че ни е радвал и той и Лечков, и Костадинов. Ама как да не го обидиш , как?
Хвани се там някъде в УЕФА на няква службичка или нещо от сорта и се оттегли като достоен мъж? Явно трябва сам да го осъзнае и да се оттегли сам, за да спаси поне малко от достойнството и славата си. Да бъде запомнен като човека хванал две дузпи на Мексико, а не като пияница и закопал българския футбол и довел националния отбор до нивото на футболно джудже.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 22 ное 2023 21:01

damyanov1963 написа:
4x4 написа:

Две неотсъдени дузпи и един червен картон за Левски, това ги чака.

От твоята уста в Бобиевите уши!
Ама верно кво стана с Попа дето беше отишъл да им дава първо причастие?
Май само изпи уискито на шефа и си отидЕ по живо по здраво със зачервени бузи
Ебаси Попа! Знае къде да ходи да не остане на сухо.
Последна промяна от 4x4 на 22 ное 2023 22:01, променено общо 2 пъти.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 22 ное 2023 21:04

danko_sot написа:Направо не знам в понеделник ако не подаде оставка какъв трябва да е следващия ни ход? Щом и "кръвта" не помогна....! Но съм категоричен,че оттук нататък не трябва да има такъв тип протест. Не си струва заради тоя боклук с извинение, невинни хора и полицаи да пострадат. въпреки че ни е радвал и той и Лечков, и Костадинов. Ама как да не го обидиш , как?
Хвани се там някъде в УЕФА на няква службичка или нещо от сорта и се оттегли като достоен мъж? Явно трябва сам да го осъзнае и да се оттегли сам, за да спаси поне малко от достойнството и славата си. Да бъде запомнен като човека хванал две дузпи на Мексико, а не като пияница и закопал българския футбол и довел националния отбор до нивото на футболно джудже.

А защо в понеделник? Тук един глашатай на сестри Тошеви ни информира, че тази седмица Бобчо щял да подава оставка! ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 ное 2023 21:06

dedko2022 написа:
danko_sot написа:Направо не знам в понеделник ако не подаде оставка какъв трябва да е следващия ни ход? Щом и "кръвта" не помогна....! Но съм категоричен,че оттук нататък не трябва да има такъв тип протест. Не си струва заради тоя боклук с извинение, невинни хора и полицаи да пострадат. въпреки че ни е радвал и той и Лечков, и Костадинов. Ама как да не го обидиш , как?

А защо в понеделник? Тук един глашатай на сестри Тошеви ни информира, че тази седмица Бобчо щял да подава оставка! ;)

Нали има изпълком тогава. Освен това днес е казал, че ще успокои всички в понеделник. А има само един начин да успокои всички.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 22 ное 2023 21:06

Според вас дали ще накажат Дунав заради тия плакати ? Знаем го онуй миризливо пиянде колко е обидчив и отмъстителен. :roll:
Барса и Лудогорец але, алеее...

Върни се в “Левски”