BRF написа:tmanolov написа:BRF написа:Не си много прав,квалификациите 92 верно сме четвърти,но на 1 точка от втория и третия и на 2 от първия!Сегашния ни отбор не бие Литва ,Черна гора,Косово и тем подобни,да не споменавам отново Гибралтар!Относно последните 2 мача,по-скоро имаме късмет въпреки,че ни изравниха накрая!
За великия ХристоС Стоичков няма какво да го намесваш и да пишеш за късмет-1990 е голмайстор на КНК,1992 е носител на Златен Онз за най-добър футболист в СВЕТА и на Сребърна топка на Франс футбол,за да стигнем до 1994 и Златната топка!Вкара 6 гола на СП + 5 в квалификациите,както и 3 гола на ЕП 96 + в квалификациите само на Германия бутна 3!Интелигентен човек си и омразата ти към Ицо не ти отива,още по-малко да го наричаш така!
казвам само какво би било, ако "липсата на малшанс" ни беше покрила. Тогава щяхме да четем дитирамби как това поколение мИчтаело и т.н. Но, отново да подчертая, в историята няма "ако". Колкото до любимеца ти - ми той не е българин и винаги се е отвращавал от България - те затова ме е яд и на него, и на Интересчийски, и на Барбуков, и на Гъргор, и т.н. Успехите му са невероятни и едва ли ще съм жив, за да видя българин да го надмине - фактите са си факти и аз никога няма да отрека, че е най-великият ни футболист, спрямо успехите, които е постигнал, но като човек е скъсан амбриаж, който в момента се мазни на българите (и по-специално на вашата част) само и единствено защото в България вече има повече пари и по-платежоспособно търсене за боклуците му от "родната" Каталуния. Такива хора са човешки отпадък - наш Насо е в същата категория, нищо че и той официално се води за най-големия ни голмайстор и т.н. Това си е мое лично мнение - може и да мразя шумадийците (при това най-искрено), но Нуле Джуката е пример за спортист, на когото му пука за род и Родина. Ние нямаме нито един такъв сред по-новото ни поколение. И това е трагедия!
Разбирам те,но реално играта на отбора е тотал щета и си играем като аутсайдер на контра атака ,а Десподов направи хубави неща и така се случиха работите!Ние сме аутсайдер-играем като такъв,и резултатите ни са такива!Това нещо не подлежи на промяна следващите 5 години,ако започне промяна сега!
Джокович е топ и си прав,че нямаме нито един такъв който да се доближи до него като отдаденост към държавата и народа си!
Ми тя беше същата и при оня киселяк от Гложене, но бихме Швеция и Холандия, а и, нека не се лъжем, по принцип така си играем - ние сме аутсайдер и винаги сме били. Обаче това не пречи, ако се попадне на добър треньор, плюс малко късмет, да се случат нещата. Затова и адмирирам решението да се сложи Илиян начело - той е прекрасен треньор за ръгане, гнявене, скубане под мишниците и т.н., но редовно с подобен антифутбол изклатва и делиормаци, и вас, и нас - то си и пролича в последните 2 мача.
Сега, гледаме напреТ, щото аз обичам да гледам и в "бъдещето тъмно". Ся, виждаме лигата на нациите и хоп, ми ние сме в група Ц (жалко, че не сме в Д, но все пак). Четирите водачи на групи са Швеция, Румъния, Армения ииииии Люксембург, ние сме втора урна, така че група примерно Люксембург, България, Северна Ирландия и Естония си става топ отвсякъде - и гледай какво става
та не е чак толквоа черна ситуацията (винаги може и по-зле), но си трябва и късмет, и треньор. да се надяваме, че сме случили на треньор, пък да видим - мат'риалът е ясен