Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!

Мнениеот realno » 21 ное 2023 11:25

metodito написа:Слушайте внимателно какво ви говори мъдреца-пиянка Болен. Споделя мнението ми. Това беше тренировка на прасетата и пп-тата за протестите срещу тях. Болен отива малко по-нататък. Но смятам, че няма да се стигне дотам.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gBq75NhOblc[/youtube]

Фанатика Болен Лидеров е последния, който трябва да "слушаме внимателно". Други като него ни убеждаваха как правителството е започнало мобилизация и да изпраща български мъже в Украйна през Август месец. Е, месец Август мина, но нищо. Както се предполага се оказа голяма опашата манипулация за всяване на страх и събиране на електорат. Някоисе осъзнаха и спряха да се връзват на глупостите им, но други заклети русороби продължават да не се питат, защото думите на Копейките редовно се разминават с действителсността и с делата им? Не. Явно обичат да бъдат лъгани и да живеят в удобна лъжа, като припоците.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 ное 2023 11:36

NOMER14 написа:
bubka написа:Кво се занимавате с тея прости кочове футбалери. До преди малко даваха награждаването на жените на шампионата по шахмат.

Гледахме го, гледахме и партиите последните 3 кръга.

Един плавен преход между "простия коч" Димитър Бербатов и женския ни отбор по шахмат:
Поздравления за представянето на FIDE World Cup 2023, гросмайстор Нургюл Салимова!
Стискаме мощно палци, но тя побеждава, защото е много талантлива и от мъничка тренира здраво.
В момента в Баку Нургюл се бори на финала за Световната купа по шахмат за жени. Пазете тишина! Както и да приключи този двубой, самото участие на Нургюл на такъв финал, след серия силни игри, е огромен успех. Поздравления и за семейство Салимови и за треньорите ѝ през годините!
Нургюл от дете е име в световния шахмат и аз се гордея, че е двукратен лауреат на Голямата награда на моята фондация. Едва 20-годишна, тя вече е пример за всички млади таланти на България. Браво, Нургюл! Вярвам, че ще изкачиш много върхове!

Изображение
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 ное 2023 11:42

Това лицемерие е нещото, което адски мразя в живота. Докато няма успехи никой не ги брои за живи, но когато се повят под светлината прожекторите всички се сещат за тях.
Я кажете тук във форума кога чухте за първи път това име Нургюл Салимова и през какво й е трябвало да мине за да отиде да се състезава? Къде бяха всички тези дето сега ще въртят опашки около нея за да я подпомогнат финансово?
Бягай далече от такива нарцистични личности.

И тъй като българина обикновено страда от синдром на късата памет, ето тук едно четиво https://www.svobodnaevropa.bg/a/shahmat ... 57480.html
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 ное 2023 11:47

Деба жабарите, отново подпряни от съдиите https://gong.bg/football-sviat/drugi/mu ... deo-764265
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 21 ное 2023 12:19

Фондацията на Бербатов е основана през 2008 година, подпомогнала е много талантливи български деца и той нокога не е парадирал с това, с което се занимава.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 ное 2023 12:23

Dust написа:Това лицемерие е нещото, което адски мразя в живота. Докато няма успехи никой не ги брои за живи, но когато се повят под светлината прожекторите всички се сещат за тях.

Мдааа, ... с тази разлика, че "простия коч" награждава Нургюл Салимова 2 пъти - през 2011 (когато още не е навършила 9г!) и през 2015. Какви светлини, какви прожектори преди 12 години те гонят, само ти си знаеш ;)
Как да е ..... важното е, че според твоето експертно мнение на форумно недоразумение Бербатов "не става" по дифолт.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 ное 2023 12:40

Успехът на момичетата показва, че всеки трябва да се занимава с това, което може и което харесва. А не някой да тика някого някъде да върши нещо, за което не е роден.
Отличен оример е Антоанета. Представете си, че чалгаджиите бяха съставили правителство от рода на сегашната сглобка. Тогава Антоанета все още щеше да министър-председател. Без нея кой щеше да поведе тези деца към Европейския връх. Снощи тя беше по-щастлива отколкото от индивидуалната си шампионска титла преди години. А момиченцата ни надали още са осъзнали какво са сторили като отбор.
Нека има фондации. Нека се откриват музеи. Нека има реклами за български храни...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 ное 2023 12:44

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов даде дълго интервю в CNN, което бе излъчено във вторник сутрин. Той говори по всички теми свързана с футболната централа, като разказа и за реакцията на Александър Чеферин, както и за липсата на такава от страна на ФИФА.

„Очевидно системата, която управлява българския футбол не работи, защото от 2005 г. до ден днешен не успяхме да се класираме за нито един голям турнир като нация. Това показва как се управлява футбола в България. Когато националният отбор е лицето на федерацията и когато националният отбор не участва на големи форуми, това е сигнал, че футболът у дома не се управлява по правилния начин“, започна бившият нападател.

„На Когреса през 2021 година, за да бъде избран президент, той трябваше да получи 242 гласа на клубовете. Накрая президентът бе избран с 241 гласа, един по-малко от необходимото. Трябваше да отидем на балотаж, но водещият на Конгреса каза, че всичко е наред, че има избран президент и изборният процес е приключил. По такъв начин приключи всичко с избора на президент. А ние трябваше да отидем на балотаж. По този начин хората, които управляват БФС виждат властта. Злоупотреба с властта. Когато не ти достига един глас да спечелиш и трябва да се състои балотаж, те смятат, че са направили всичко необходимо, за да спечелят. Обявяват се за победители и всичко приключва. За това ние взехме решение да подадем сигнал до ФИФА и до УЕФА. Да покаже, че така не трябва да се управлява федерация“, заяви Бербатов по повод Конгреса през 2021 година

„Ако всичко беше наред и направено по правилния начин, аз щях да му стисна ръката и да го поздравя. И да продължа по моя път. Аз съм бил побеждаван в моята кариера, вкарвал съм голове, пропускал съм да вкарам голове, губъл съм битки. Когато нещата се правят по правилния начин, няма какво да кажеш. Но когато нещата не се правят по правилния начин, трябва да сигнализираш на всички и да покажеш какво се прави грешно“, допълни още Бербатов.

Бившият футболист разкри, че е водил разговори с президента на УЕФА Александър Чеферин. „

За да бъда честен, говорих няколко пъти с президента на УЕФА Александър Чеферин. Той е много обезпокоен с това, което се случва. В много федерации се случват различни неща. Моята отговорност е да сигнализирам какво се случва в БФС. Аз трябва да сигнализирам за случващото се, да покажа доказателства. УЕФА показа някакъв интерес, въпреки че все още няма резултат, което ми е трудно да разбера защо продължава така. Но от ФИФА няма никаква реакция. Пълно мълчание. Ние сме опитали всичко, което може да си представите. Пращали сме имейли, искали сме да проведем срещи. Опитвали сме се да осветлим проблемите, които имаме и сме карали само да ги погледнат, да хвърлят един поглед как се управлява федерацията, какъв е процесът и как се управлява през последните 15 години и да ни кажат, ако ние грешим. Това не е нещото, което обичам да правя, но съм принуден да правя. Да се надяваме, че ФИФА и УЕФА ще се събудят и ще се опитат да разследват“, разкри Бербатов.

„Според мен не става въпрос за името, което ще управлява БФС. Името и репутацията помагат. Аз съм изградил моята репутация пред всички. Аз искам да пренеса част от моя успех и начина, по който аз разбирам, че трябва да се работи у дома. Искам да променя нещата, защото футболът е напълно различен от 1994 година. Ние сме замръзнали във времето. Все още сме в 1994. И смятаме, че така трябва да се правят нещата. Не, 2023 г. е. Нещата са съвсем различни във футбола и това е, което искам да покажа на хората у дома. Моята страст, за да продължавам да водя тази битка е, защото съм горд българин, обичам моята страна и затова продължавам да живея в България. Аз имам моя отбор, който е изграден от хора, които мислят по начина, по който аз го правя“, каза той.

Бербатов оцени, че 98-99% от футболната общественост стои зад него и екипа му. „Всичко има начало, но всичко трябва да приключи в даден момент. Така работи живота“, заяви Бербатов.

„Разбира се, че има разлика. Футболната общественост - става въпрос за всички, включително и феновете. Когато става въпрос за гласуване, в него участват само клубовете. Но това е правилният начин, така трябва да бъде. Клубовете трябва да гласуват. Ние няма да се предадем. Ще успеем, в това няма съмнение, но ще отнеме известно време“, завърши той.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 ное 2023 13:27

2023 – годината на Илиан и Десподов

Селекционерът не загуби от лидерите в групата, а неговият Черно море е втори, капитанът участва във впечатляващите 41 гола

В неделя следобед България изигра последния си мач за 2023 г. - 2:2 срещу Сърбия на кокетното стадионче в Лесковац. Този резултат е позитивен за нашия тим, но е негативен за историята, защото завършихме годината без победа, което е наистина неприятен факт.

Но пък в българския национален отбор има и нещо положително през 2023 г. И това е идването на Илиан Илиев и силното и постоянно представяне на нашия капитан Кирил Десподов.

В професионален план треньорът постигна много и без съмнение това е най-силната му година. В момента воденият от него Черно море e втори в Първа лига, на 2 точки от лидера ЦСКА - София ( София ). При това след 17 изиграни кръга. Или с други думи казано – почти половината сезон. Отделно от това, Илиан не се притесни да се хвърли в огъня и да замени Младен Кръстаич начело на България. Залагайки цялата си репутация, която е градил с години, поемайки отбор развалина и с предстоящи два много тежки мача – с лидерите в групата Унгария и Сърбия. Целият хаос и протестите не стреснаха Илиан и той сякаш влезе в задачата още по-уверено. И резултатите са на налице. Бяхме на секунди да бием Унгария и на минути да ударим сърбите. Така, че оценката за Илиан Илиев към момента е 4.50.

Но позитивите тук не трябва да отиват само за Илиан. Защото при всичките проблеми на националния отбор и лоши резултати, представянето на един футболист беше константна величина през 2023 г. Разбира се, че става дума за Кирил Десподов. Фенските пристрастия на страна, но именно това е играчът, който дърпа България напред.

Той се отчете с гол и асистенция към Спас Делев при 2:2 с Унгария, а срещу Сърбия отбеляза за 2:1 и удари греда. Общо в този квалификационен цикъл година Десподов има 3 гола и една асистенция в 8 мача. Освен на Унгария на „Васил Левски“ и на Сърбия в Лесковац, той отбеляза на западните ни съседи и в Разград.

В професионален план 2023-а без съмнение е годината на Кирил Десподов. Той спечели титлата и купата на България с Лудогорец, като бе с основен принос за дубъла със своите асистенции и голове. Последва трансфер за милиони в силен отбор като ПАОК. Да, там крилото все още не е твърд титуляр, но играе във всеки мач и се представя особено силно в Лигата на конференциите, където с голове и асистенции помогна на своя тим да си осигури пролетно участие в Европа.

Дори не можем да се сетим друг български футболист, който се доближи до нивото и постоянството на Кирил Десподов през цялата 2023 г. Само вижте цифрите на Десподов – 3 гола и 1 асистенция за националния тим на България, 2 гола и 3 асистенции за ПАОК, 13 гола и 19 асистенции за вече бившия си отбор Лудогорец. Това са общо 18 попадения и 23 асистенции. Тоест той е участвал в сумарно 41 гола, което е непосилно за почти всеки български футболист.

ЦИФРИТЕ НА ДЕСПОДОВ ПРЕЗ 2023 Г.
3 гола и 1 асистенция за България
2 гола и 3 асистенции за ПАОК
13 гола и 19 асистенции за Лудогорец
ОБЩО: 18 гола и 23 асистенции

Gong.bg

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 ное 2023 13:55

realno написа:
metodito написа:Слушайте внимателно какво ви говори мъдреца-пиянка Болен. Споделя мнението ми. Това беше тренировка на прасетата и пп-тата за протестите срещу тях. Болен отива малко по-нататък. Но смятам, че няма да се стигне дотам.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gBq75NhOblc[/youtube]

Фанатика Болен Лидеров е последния, който трябва да "слушаме внимателно". Други като него ни убеждаваха как правителството е започнало мобилизация и да изпраща български мъже в Украйна през Август месец. Е, месец Август мина, но нищо. Както се предполага се оказа голяма опашата манипулация за всяване на страх и събиране на електорат. Някоисе осъзнаха и спряха да се връзват на глупостите им, но други заклети русороби продължават да не се питат, защото думите на Копейките редовно се разминават с действителсността и с делата им? Не. Явно обичат да бъдат лъгани и да живеят в удобна лъжа, като припоците.

Ясно е колко ги "разбираш" нещата. Костадинов е политическа кyрва. Той е популист и далавераджия - къде му плащат да го лапа, там отива. А ако трябва да го свързваш с посолство, то това е американското. "Русороби" вика... :lol: След едно пидиефче в Интернет, дето се завъртя, не ви ли спряха да използвате тая дума?

Върни се в “Левски”