Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!

Мнениеот 1914.1902 » 20 ное 2023 09:01

peliforewer написа:
Grande_Puyol написа:Прави чест все пак на основните медии, че никой вече не защитава БФС пияндурника и подопечните му кученца Лечков и Костадинов. Дори и от по-малките медии и регионалните, не виждам нито една да е застанала в подкрепа на БХ и ръководството. :geek:

Не си съвсем прав, Сестра Тошева от Гонг вече започна с лайномета, Гонзо го канят да си ходи, а той щял да показва на 8 декември поредната уникална програма на БФС.Успя и да се похвали колко много са работили да може България да е равностойна на Унгария и Сърбия, на това му се вика гьонсурат.В играта са включени Вальо Михов, Порточанов, Венци Стефанов, ще се появят и други.Забелязвам и една много интересна линия на колеги от форума, всички искат промяна, ама що Бербатов, после след събитията в четвъртък, Боби вън. в неделя, да ама що Бербатов.За един мой приятел дето много обича да рекламира Сестрите и всичко което е срещу Бербатов и ЦСКА ще напиша, че засега Бербатов е единственият който е заявил, че иска да стане Президент на БФС, щом се появи друг с топки да скочи на Боби, ОК, но засега няма.А едва ли е нужно да сравняваме Боби с Бербатов.

Не трябва ли да се обяви дата за Конгрес, а след това някой да реши дали да става кандидат? При едно нормално стечение на обстоятелствата Бербатов щеше да е кандидат до 2026-а година ли? През това време няма ли какво друго да прави с живота си?

Кандидат за президент на България има ли в момента? Ще се появи такъв, когато се насрочат избори, нали? :roll:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 ное 2023 09:37

4x4 написа:
4x4 написа:Оставка искаме
Не дава той
Заместници подготвя
Нов герой

Вратите пази яко
Бие като полицай
Черно тото няма
Далеч сме от Китай

За новите момчета
Всеоще има хляб
Венци вика: Тихо
Не съм все още слаб

А Гонзо се изкряска
Няма да ви служа цял живот
Има да наваксва
Легенда с оборот

Лечков каза стига
Легендата съм аз
И кмет съм бил
И ме боли оная работа за вас

Коща не говори много
Среден пръст за нас
Не знае за протеста
Навремето Легендата бях аз

Политиците се втурнаха завчас
Оставки искат също като нас
Братле, върви си със добро
Заключи Наско - Квот било, било

Ма ти верно си на 4х4 :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 ное 2023 10:21

4x4 написа:Оставка искаме
Не дава той
Заместници подготвя
Нов герой

Вратите пази яко
Бие като полицай
Черно тото няма
Далеч сме от Китай

За новите момчета
Всеоще има хляб
Венци вика: Тихо
Не съм все още слаб

А Гонзо се изкряска
Няма да ви служа цял живот
Има да наваксва
Легенда с оборот

Лечков каза стига
Легендата съм аз
И кмет съм бил
И ме боли оная работа за вас

Коща не говори много
Среден пръст за нас
Не знае за протеста
Навремето Легендата бях аз

Политиците се втурнаха вчас
Оставки искат също като нас
Братле, върви си със добро
Заключи Наско - Квот било, било

Наздраве!
https://m.youtube.com/watch?v=HDT_uqM1i ... IHJvbGw%3D
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 ное 2023 10:26

Dust написа:
ogrizko написа:Евала! Отсега платените журналисти почнаха да манипулират хората в посока кандидатите подготвяни от Перукан ...добре, че сме толкова тъпи и няма да се сетим :lol: :lol: :lol:

Не искаме кандидати подготвяни от Перукан, Лечков и Емо _)_

Чакай сега, нали следващият президент няма да се назначава, а ще се избира?
Ясно е, че перуката ще се опита да си инсталира негови хора в БФС. Нека техните опоненти, в случая Бербатов да ги обори в изборите.

Чакам сега! Нека първо дадат право на изхвърлените отбори от БФС по причина негласуване за Перуката :lol: :lol: Мисля, че бяха някъде над 100 отбора и съответно гласа .....ако изборите са честни мога да изчакам повече както казваш :lol: :lol:

Искам честни и прозрачни избори, при Перукан никога е нямало такива и няма и да има :!: Така че изобщо нямам намерение да чакам, дори да не е Бербатов, а друг....... но човек на Перукан няма да стане по никакъв начин и повод, ако ще да има най-добрите идеи...... на приказки и лицемерие го докарват, на действия - не :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 ное 2023 10:44

Изборите за президент на БФС са като всички останали избори, който дава повече, за него се гласува. Няма значение дали кандидатите се казват Перуката, Бербатов, Крадлев и подобни
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 ное 2023 12:33

България над всичко! Поздравления за смелата постъпка, Илиане!

Когато стана ясно, че Илиан Илиев може да замени Младен Кръстаич начело на България, мненията бяха разнопосочни. По-скоро преобладаваха тези, че наставникът не трябва да “спасява БФС”. Официалното му назначение не се прие с ентусиазъм, а по-скоро с “на този защо му трябваше да приема”, “ще се провали”, “продаде се” и други подобни подмятания.

Най-вероятно е имало и много хора, които са се опитали да го откажат от авантюрата “селекционер на България”. Да, авантюра, защото клубният отбор на Илиан - Черно море, прави един от най-силните си сезони в историята, наставникът изглежда бетониран на поста си при варненци, феновете го боготворят.

Той обаче реши да рискува всичко знаейки много добре каква ще е реакцията на по-голямата част от обществото.

От един приятел, който е разговорял с Илиан Илиев, разбрах мотивите му да приеме поканата. “Болно ми е, яд ме е, че всички ни бият. Не мога да гледам как българският национален отбор страда. Знам, че тези футболисти могат повече.”

Илиан се оказа прав в преценката си за състезателите и това се видя още в първите му две срещи срещу фоворитите Унгария (2:2) и Сърбия (2:2). Дали ще продължим по същия начин, е отделен въпрос. И друг път сме стартирали с два-три добри мача при нови треньори, а знаем докъде сме стигали.

Тук идеята е друга. Илиан Илиев показа характер и смелост с предизвикателството “България”. Той пое “лъвовете” в момент, в който те агонизираха и едва ли е имало изобилие от класни специалисти да се ангажират с тях. Илиан заложи и репутацията си, и кариерата си в името на България.

Поздравления за смелостта, Илиане! Хвърли се в дълбоки и мътни води, в които трудно се оцелява, но ти не се уплаши. Дано успееш в твоето най-голямо предизвикателство! С действията си показа, че слагаш България над всичко.

Ясен Тошев, Sportal.bg

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 ное 2023 12:46

Успехите на Илян Илиев ще бетонират още повече властта на сегашното БФС.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 ное 2023 13:41

damyanov1963 написа:Успехите на Илян Илиев ще бетонират още повече властта на сегашното БФС.

Не, няма шанс за него. Виж обаче, ако беше назначил Илиан вместо сърбина, тогава щеше да е лошо, защото никой нямаше да смърди срещу него. Вече нищо не може да го спаси.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 ное 2023 14:18

Долу ръцете от Боби, ей го живнахме. Готови сме за Мондиала през 2026-та! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 ное 2023 14:54

Илян - Спасителят на Боби :mrgreen:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”