Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realitybites
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realitybites » 27 ное 2019 06:16

Дано да греша, но съм скептик за програмата ни до края на годината. Херо имам чувството, че даже да поеме някой квартален отбор, ще ги надъха да имат реален шанс поне за 1 точка срещу Левски. Причините са ясни. Локото на кого ли не се опъна, а и там гостуваме. Малко по-обнадежден съм за мача с Морето, просто имам чувството, че там трябва да падне прокобата, започнала именно с Берое в Ловеч, но същото си въобразявах първо за Славия, после и за Морето във Варна миналата година. И все пак Купата е повече до психология, където имам надежди Хубчев да развърти магическата пръчка, която накара националите да бият Швеция след дълги години страдание (нещо като нашия проблем във въпросния турнир). В шампионата явно достигнахме своя лимит и тепърва ще ни разобличават, щом отпаднат от програмата ни веселяци като Етър, Дунав, Царско Село.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 ное 2019 08:11

Пет точки са си една реалистична програма минимум от трите ни мача, които предстоят. Хиксим с Берое и Локо и бием морето. Хоуг!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 ное 2019 08:26

alexdb написа:Ха

Абе човек, като видя Сашко Томов и мисля, че съм писал аз и не си спомням :mrgreen: :mrgreen: Голяма прилика с Блатер
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 ное 2019 08:28

Един от твърдите титуляри на Левски - Мартин Райнов все още не е получил предложение за нов договор. Контрактът на опорния халф изтича през лятото. Футболистът минава за един от любимците на Петър Хубчев, но ако до края на годината не подпише нов контракт, то ще бъде в правото си да преговаря с всеки един клуб, проявил интерес към услугите му.

Независимо от това дали ще бъде привлечен или не някой на негово място, аз ще втрещя сигурно, като кажа, че според мен трябва да остане. За резерва да разбива и да бави при спечелен мач би бил удачен вариант. А и е един от футболистите в момента, които показват най-голямо желание (независимо от възможностите му). Мен поне ме спечели с това.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 ное 2019 08:48

metodito написа:
Един от твърдите титуляри на Левски - Мартин Райнов все още не е получил предложение за нов договор. Контрактът на опорния халф изтича през лятото. Футболистът минава за един от любимците на Петър Хубчев, но ако до края на годината не подпише нов контракт, то ще бъде в правото си да преговаря с всеки един клуб, проявил интерес към услугите му.

Независимо от това дали ще бъде привлечен или не някой на негово място, аз ще втрещя сигурно, като кажа, че според мен трябва да остане. За резерва да разбива и да бави при спечелен мач би бил удачен вариант. А и е един от футболистите в момента, които показват най-голямо желание (независимо от възможностите му). Мен поне ме спечели с това.

Сънувам снощи, че играем с някакви слабаци, Райнов пробва пас с пета, който не минава, публиката го емва, почва да го освирква... :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 ное 2019 12:22

W84me написа:
alexdb написа:Ха

Абе човек, като видя Сашко Томов и мисля, че съм писал аз и не си спомням :mrgreen: :mrgreen: Голяма прилика с Блатер

[offtopic]Припозна ли се :?: :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 ное 2019 12:54

Дали някой собственик ще се навие да прави нов стадион с тази посещаемост :roll:
Царско - 1813
Етър - 1637
Дунав - 1246
Арда - 2528
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 ное 2019 13:02

mikata написа:Дали някой собственик ще се навие да прави нов стадион с тази посещаемост :roll:
Царско - 1813
Етър - 1637
Дунав - 1246
Арда - 2528

Каква посещаемост и какви стадиони като няма игра, добро представяне и трофеи? Първо да си оправим играта и отбора и тогава да ревем за посещаемост. Аз разбирам да сме първи на седем точки пред Лудогорец, да играем добре и да бием с лекота, че да ревем защо в тоя студ и дъжд хората на искат да идват на стадиона да гледат ритни топка (щото нашето е далеч от футбол)... 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 ное 2019 13:09

koisa написа:
mikata написа:Дали някой собственик ще се навие да прави нов стадион с тази посещаемост :roll:
Царско - 1813
Етър - 1637
Дунав - 1246
Арда - 2528

Каква посещаемост и какви стадиони като няма игра, добро представяне и трофеи? Първо да си оправим играта и отбора и тогава да ревем за посещаемост. Аз разбирам да сме първи на седем точки пред Лудогорец, да играем добре и да бием с лекота, че да ревем защо в тоя студ и дъжд хората на искат да идват на стадиона да гледат ритни топка (щото нашето е далеч от футбол)... 8-)

Какъв отбор ще направиш като през две години Боко ти праща собственици насила,те се отчитат и бягат с 200! Всеки полусезон се гонят и взимат 8-9 ментета на които се плащат след време неустойки, и те така 11години вече :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 27 ное 2019 13:11

Царско - 1813
Етър - 1637
Дунав - 1246
Арда - 2528

Вашата посещаемост стана като на ЦСКА-София(София)-София+[София]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “Левски”