Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Замряха артикулите след като взеха магазина от западняците 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
W84me написа:Абе хора, кажете откъде може да се купи хубав шал. В онлайн магазина няма нищо...
Оплети му един на човека,.... бутиков, хенд-мейд,.... безценен

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- modor
- Контакти:
W84me написа:Абе хора, кажете откъде може да се купи хубав шал. В онлайн магазина няма нищо...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9276188985
На мен лично този дето е отдолу е много добър.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
W84me написа:Рейш добре е описал нещата в милата ни, но скапана държавица.
Трябваше само едно "мрънкачи" да добави.

modor написа:W84me написа:Абе хора, кажете откъде може да се купи хубав шал. В онлайн магазина няма нищо...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9276188985
На мен лично този дето е отдолу е много добър.
Бях я забравил тая страница, благодаря.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
metodito написа:W84me написа:Рейш добре е описал нещата в милата ни, но скапана държавица.
Мен ме втрещи това, че младите не искали да учат английски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Я ме светнете за връзката Г.Домусчиев - Левски. Щото това го прочетох тук.
Нещо не ми звучи сериозно.

koisa написа:Soulen написа:koisa написа:1914.1902 написа:Мачовете на Левски до края на годината
г - Берое
д - Черно море (купа)
д - Витоша Бистрица
г - Локомотив Пловдив
Тук минимумът се явява максимум. Тоест 9 точки за първенство и продължаване за купата. Всичко останало ще означава безсмислено доиграване на сезона в опит да избегнем баража.
По принцип първенството си е безсмислено и се играе за второ или трето място, айде в случая заради Локото някой може и да остане без ЛЕ. Докато Домусчиев е в Лудогорец, друг отбор няма да стане шампион. Спокойно може да си откараме още 10 години по тоя начин. Току виж целта му е да стане най-титолувания отбор в България
Единствения шанс за трофей е купата. Ако някой ден се пробие в групи на ЛЕ,тогава ще има надежда с парите от Европа да се гонят зелените.
Вчера ли беше Динамо Брест спря хегемонията на БАТЕ в Беларус и станаха шампиони. Едва ли е било заради добро представяне в ЛЕ или щото собственика на БАТЕ се е отказал. И Лудогорец могат да бъдат свалени, но трябва хората в Левски да имат желание да го направят.
Лудогорец на този етап много трудно могат да бъдат свалени. И причината далеч не е само футболна. Домузът се е окопал на всички нива в БФС и съдийската комисия, плюс че налива доста сериозни пари в отбора. За да бъдат настигнати трябва някой филантроп болен левскар който да изсипе няколко чувала пара на риск. А такъв на хоризонта не се вижда. Мисля, че няма и да се появи скоро. А ЛЕ и влизане в групите там е вече умряла работа. Ако някой е пропуснал да напомня - готвят нов нискобюджетен турнир в който ще натикат по-средняшките отборчета от нашата черга, че да не се пречкат и пречат в ЛЕ. Доколкото четох регламента практически единственият с възможност да достигне групите на ЛЕ ще е шампиона при положение, че ще излети от ШЛ. Но то това си е почти сигурно предвид новия регламент на ШЛ.
- metodito
- Контакти:
W84me написа:metodito написа:W84me написа:Рейш добре е описал нещата в милата ни, но скапана държавица.
Мен ме втрещи това, че младите не искали да учат английски.
Офтопик:
А, ти говориш за младите в "Левски". Къв английски, ве, салфетки дай.
Последна промяна от metodito на 26 ное 2019 23:04, променено общо 1 път.
Не мисля, че някой в момента реално иска да бута Разград.
Това е като да вярваш, че държавата наистина ще се бори в съда да си получи 52 млн. лева неустойка за БМФ от Домусчиеви. И че той ще ги плати. В момента бая народ са впрегнати от бате ви, за да измислят как тия 52 млн. лева реално да не бъдат платени, но и батко да не може да бъде атакуван политически. Гледайте новия хитов сериал на нова броудкастинг - "Обаче" с основен сюжет: "Тия 52 млн са дължими, ама не са точно 52 и не е чак толкоз задължително да се платят, а може и да ...".

Това е като да вярваш, че държавата наистина ще се бори в съда да си получи 52 млн. лева неустойка за БМФ от Домусчиеви. И че той ще ги плати. В момента бая народ са впрегнати от бате ви, за да измислят как тия 52 млн. лева реално да не бъдат платени, но и батко да не може да бъде атакуван политически. Гледайте новия хитов сериал на нова броудкастинг - "Обаче" с основен сюжет: "Тия 52 млн са дължими, ама не са точно 52 и не е чак толкоз задължително да се платят, а може и да ...".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!