Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Няма качествени играчи! Ако зимата се вземат добри два бека и двама халфове ще изглежда отбора по-добре.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Няма качествени играчи! Ако зимата се вземат добри два бека и двама халфове ще изглежда отбора по-добре.
Наистина ли мислиш, че това е единственото?
metodito написа:mikata написа:Няма качествени играчи! Ако зимата се вземат добри два бека и двама халфове ще изглежда отбора по-добре.
С Райнов и Тиам в халфовата линия няма да стане, като прибавим и човека зад нападателя то ние играем без халфова линия! Това е проблема в играта на Левски.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:metodito написа:mikata написа:Няма качествени играчи! Ако зимата се вземат добри два бека и двама халфове ще изглежда отбора по-добре.
С Райнов и Тиам в халфовата линия няма да стане, като прибавим и човека зад нападателя то ние играем без халфова линия! Това е проблема в играта на Левски.
И аз съм на това мнение, но има мисля друг, принципен проблем, който е видим, ако си гледал поне малко от Лудогорец - Локо (Пд).
metodito написа:mikata написа:metodito написа:mikata написа:Няма качествени играчи! Ако зимата се вземат добри два бека и двама халфове ще изглежда отбора по-добре.
И аз съм на това мнение, но има мисля друг, принципен проблем, който е видим, ако си гледал поне малко от Лудогорец - Локо (Пд).
Днес Крушарски не реве, за него е по-важно да бие нас! С назначените ни собственици ще е така и ще си мълчим докато Бойко и Пеевски ни държат в будна кома!
Тиам е дефанзивен халф. Райнов е слаб дефанзивен халф. Общо взето остава да се мисли само за купата.
Ако от следващия сезон домуса наистина идва тука..... дано не
Ако от следващия сезон домуса наистина идва тука..... дано не
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:metodito написа:mikata написа:metodito написа:mikata написа:Няма качествени играчи! Ако зимата се вземат добри два бека и двама халфове ще изглежда отбора по-добре.
Днес Крушарски не реве, за него е по-важно да бие нас! С назначените ни собственици ще е така и ще си мълчим докато Бойко и Пеевски ни държат в будна кома!
Аз говоря, че чисто футболно, оставяйки настрани причини и други неща, чисто футболно, този "Левски", с този треньор, накрая няма да сме на сегашното второ място (трети, ако нещо не се промени). Нямаме стил, нямаме характер, нямаме сили, самоувереност нямат самите футбалери, за единици... имаме няколко много добри футболисти (не обичам "класни") - Миятович, Холмар, Алар, Костов.
Споменавайки Алар, искам да поздравя Хубчев (защото не виждам само лоши неща в него) за това, че намери начин да присъства на терена. И не само това, ами и да е полезен. Алар върши страшно много работа в дефанзивен план. Нищо, че е деветка. От известните футболисти бих го сравнил с един Манджукич с това, което прави. И Манджукич номинално е таран, но Алегри го използваше по различен начин.
Откъде се е появил тоя слух, че Домуса щял да идва? Иначе ако дойде и изгони и забрани достъпа на легенди и сз, аз веднага припознавам. Вдигне ли козирка и да се оправи стадиона пък ще е върха. Влизане в ШЛ и ще му бъде построена статуя на Герена и ще е обявен за бог.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Ами тука го потвърдиха тоя слух, а иначе и по радиото чух, че Бошков ще е собственик само 2 години.
Ествено го казах не направо, но след като и тук са чули отдруги места явно има нещо
Ествено го казах не направо, но след като и тук са чули отдруги места явно има нещо
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
mikata написа:metodito написа:mikata написа:Няма качествени играчи! Ако зимата се вземат добри два бека и двама халфове ще изглежда отбора по-добре.
И кои халфове да купят ?