Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Искаме си Алекс в Левски . Гонэо послушаите народа.
Стига бе, хора, побъркахте се с този Кривия. Спор няма, че е добър футболист, ама това ли е проблема на Левски? Що имам чувството, че някой близък на Батков пуска такива теми, за да не се мисли за най-важното????
Притребвал ни е. Същата работа като Саша. Звезда в провинционален отбор, смешник в Левски. Минаха му годините отодавна на Кривия. Още като напусна Турция, трябваше да го земем.
-
- Контакти:
Re: Искаме ли Кривия в Левски?
Spasov_bg написа:Страх ги е чорбетата от Алекс . Халфове Бардон Дарко Гаджев и Алекс .Искам да ги видя эаедно и после да говорим.Кьде е топката ДУДУЧЕТА.
Ей момченце срам си за тази фамилия " Спасов"
Иди си смени името че само го омърсяваш
"Тази.. година.. взимаме.. всички.. трофеи.. в.. България.. и.. Европа!.. Другата.. година.. и.. на.. баскетбол.."-завърши Спас Делев, след което отбеляза гол със задна ножица, след като сам си центрира топката.
Твърдо "ЗА"
Levski 1914 написа:Твъдо "ЗА" връщането на Кривия в Левски! Благодарение на него Черно Море взе бронза миналия сезон.
Що, Левски се бори за бронза,вземайте го веднага!

Това за майтап да става.Иначе аз мисля че точно Кривие не ви трябва.Левски според мен играе най-бързия футбол в БГ.С Алекс ще забавите играта страшно много.И на всичко отгоре ще иска всяка топка да минава през него!Ще станете съвсем предвидими.Вярно че е легенда на клуба ви,но по добре да го назначат на някакакъв пост.Ще върши страшно много работа.Аз си мислех че след края на кариерата си,Кривия ще остане в ръководството на Черно море,но явно съм бъркал.Човека си иска в Левски,за което шапка му свалям,че е последователен.Не ми харесваше как го афишираше това като играч на Черно море.Но това си е друга тема.Малко са играчите като него.Верен до край на сърцето си.А не като някои-още не преминали в даден клуб и започват да целуват фланелката на клуба и така до следващия трансфер.Вземете го на всяка цена,но пак повтарям-НЕ КАТО ИГРАЧ!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- sven_goran
- Контакти:
Кривия, Мечо и Симонович... сигурно минават 100г.
Смехория
Смехория

Категорично да! Всеки човек с малко сиво вещество би разбрал защо.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Не ви трябва, и така сте достатъчно дърти и слаби.
- INZAGHI_99
- Контакти:
Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков
Отебаха ни стабилно...Уж за феновете правиме това и онова,ама... 

110 години любов!