Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Живко6461 » 06 фев 2017 12:44

tiamat написа:
Kris_men2000 написа:
tiamat написа:
comorad написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Altarf написа:Спор няма, че всеки запален левскар ще ги плати. Но колко са тези запалени левскари? Боримиров прави фенски сметки, че има 1 милион левскари. Да, ако питаш случайни хора по улицата, сигурно голяма част от тях ще кажат, че са от Левски. Обаче много от тях не се интересуват изобщо от футбол, не са и стъпвали на мач през живота си. 1 милион души в България няма общо, които да се интересуват активно от футбол, какво остава - от българското първенство и от конкретен отбор, бил той и Левски.

Един стадион хора, не повече. За ЦСКА същата работа.

Абе за ЦСКА не бяха ли точно 30 лева минималния пакет акции? Колко дадоха кинти, между 5 и 6000?
Що ли не съм убеден, че левскарите ще са много повече? Ама от мен да мине, да угодя на Крис ще приема, че ще сме пет пъти повече. Ба, тия пари нема да стигнат и милион. За някакви разходи по терените на лапетата, нещо за поддържката на Герена и т.н. може и да стигнат. Ама за самоиздръжка на клуба - точно на куково лято.

А защо да не са 30 лева. Това даже няма 60 стотинки на седмица. Реално погледнато може. А писах и в другата тема, тук в моя офис сме двама ЛЕВСКАРИ, и двамцата сме готови и по 1000 лева или $ на година да дадем, но да знам за какво отиват. Казах ако от всички нас се изисква да се издържа школата защо да не дадем пари. Но не и после да стават глупости в школата, да играе детето на една "легенда" или на мастит бизнесмен за сметка на кадърни деца. Да има кадри от тази школа в първия отбор, ама не да носят вода на разни "звезди" да са на терена от първата минута.

Хрумна ми нещо по темата. В Америка, където живея, има едно нещо наречено gift registry или нещо подобно. Да речем някой прави сватба, отваря си такова нещо онлайн и пише какви подаръци иска. И всеки купува според каквото може и иска. Сигурно го има и по Европа. Може например от клуба да направят един такъв списък онлайн с неща които трябват, и хора като теб да речем, дето имат кеш пара така, да си изберат там каквото им харесва и да го платят. Така всеки може да даде колкото може и иска, а също така за каквото сметне, че има смисъл.[

Идеално.В този онлайн списък ще има точно една стока ПАРИ.И няма левскарите да се чудят какво да купят а директно ще внасят парите по сметката.Но има едно условие да става лесно и бързо без да висиш по опашки и банки а на пост терминали.Когато ти е кеф отиваш и внасяш по сметката.Така на месец може да внесеш много повече пари от тези 12 лв.

Може и стока "пари" да има. Но идеята е, когато стоката е нещо специфично, купуването и дава по-голямо удовлетворение на купуващия, оттам и повече, и по-доволни, купуващи. Проста психология.

Добри идеи. Дали подобна ще сработи в "Левски"? Аз лично изразявам съмнение. Не само заради размера 12лв., 30лв., 5лв... Не само защото при ЦСКА "мероприятието" се провали. Някои обвиняват привържениците, че не са истински, тъй като желаят само победи, а не помагат в трудни моменти. В разсъжденията не се обръща внимание на един основен риск. Рискът събраните пари да заминат в незнайна за събралите ги посока. Управляващите в България не обичат да дават отчет за работата и разходите си. А управляваният материал не харесва да го лъжат. Особено с пари. Особено по брутален, безскрупулен начин. Нормално. Неприятно и обидно е.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 фев 2017 13:35

Живко6461 написа:Добри идеи. Дали подобна ще сработи в "Левски"? .

Определено НЕ!
С времето това ще се докаже, но за жалост изгубените години в опитване на невъзможното няма да се върнат. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 фев 2017 13:52

Левски се отказа от Принс
06 февруари 2017 | 12:19 - Обновена
Левски се отказа от Принс
0 0 0 0 16
Наставникът на Левски Елин Топузаков се отказа на този етап от услугите на Принс Сайди, научи Sportal.bg. Каращият проби при "сините" 20-годишен младежки национал на Либерия няма да подпише договор с 26-кратните шампиони на България. Той вече над една седмица е на лагер със столичани в Агия Напа, като взе участие в последните две проверки срещу Уфа (1:0) и Теплице (0:1).
Срещу руснаците игра около 17 минути, докато срещу чехите записа цяло полувреме и дори пропусна най-чистата възможност за гол. 40-годишният треньор на Левски изгледа много внимателно на видео запис цялото второ полувреме от вчерашната контрола, като взе решение, че на този етап Принс няма да му е полезен.

Играещият ляв халф-крило играч определено има качества. Това е мнението на самия специалист, но предвид това, че ще му трябват поне 6-7 месеца за адаптация в България Топузаков е предпочел да не му предлага договор. Бившият бранител иска, ако клубът привлече футболист, той да бъде напълно готов да прави разликата още тази пролет в първенството. Така Принс Сайди няма да играе срещу Партизан.

От щаба на "сините" продължават да са готови да вземат нов, ако намерят футболист, който да се вписва в концепцията на Топчо.

Прис е вторият футболист тази зима, който кара проби при "сините", но без успех. Първият лагер десният защитник от Гърция Йоанис Скондрас също игра в контрола с Виторул след близо седмица тренировки, но после бе отпратен.

А бе Топчо ти мислиш ли за следващите години или мисълта ти достига само до лятото.А след сезона пак ще мислим и пак ще казваме ,че този не става защото трябва да се адаптира.
Последна промяна от Kris_men2000 на 06 фев 2017 14:27, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 фев 2017 14:27

Ба ти и тъпата логика.Този е добър но му трябва време за адаптация и затова няма да го взема.А ми вземи го и за евротурнирите ще имаш готов и научен играч без пари.Но не по добре е лятото да вземем някой световно безизвестен и да се обесняваме защо сме отпаднали от евротурнирите.Аман от плиткоумници мислещи от вчера за днес.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 06 фев 2017 14:37

Kris_men2000 написа:Ба ти и тъпата логика.Този е добър но му трябва време за адаптация и затова няма да го взема.А ми вземи го и за евротурнирите ще имаш готов и научен играч без пари.Но не по добре е лятото да вземем някой световно безизвестен и да се обесняваме защо сме отпаднали от евротурнирите.Аман от плиткоумници мислещи от вчера за днес.

По-скоро- "този става, но някой ще трябва да го обучава, а аз не мога, защото не разбирам от работата, на която съм назначен само защото съм относително евтин" :)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 фев 2017 14:46

Жалко! Младо момче, национал, научен на футбол. Трудно се адаптира, но така беше и с Нар и с Адениджи. Така както СР прояви търпение към Топчо, така той трябваше да прояви търпение към това момче. Моментът е доста деликатен- собственикът не дава пари за селекция, желаещи за подвизи на Герена няма, Чиликата се разхожда по света но трансфер по негово предложение още няма. Такива като Огнянов и Сукуна можеха да вземат поне 50 (петдесет)- все тая. Последните двама имаха много повече игрово време и показаха само едно- под нивото му са. Сигурно Топчо чака Деса, нали журналята пишат за завръщането му. Въпреки че се отлъчил повече от три работни дни. Не знам това как да го нарека- цирк, пародия, комедия, мимикрия? Или пък е нещо толкова новаторско, че широката публика още не можем да го проумеем. Сигурно гениални идеи се въртят в главата на Тъпчо. Ще видим напролет. Нека му дадем неговите 100 дни- слава или мъка той ще си ги определи.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 06 фев 2017 14:49

Че то в темата за контролата вече имаше мнения как не ставал и как бил куц тоя , какво ли оставаше ако подпишем с него и не се беше адаптирал до лятото ? Щеше да има - "Топчо некадърника как реши да го одобри тоя "

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 06 фев 2017 15:36

Много е лесно да говорим "що Топчо не го е взел този", но истината е че не знам фактите.
1- Този си има отбор и не знам каква трансферна сума ще искат за него.
2- Не знаем, каква заплата ще иска. Лесно е да се каже, "да го вземем сега, до лятото ще се е научил", ама ако имаш определен бюджет за заплати, много ясно че ще искаш готов играч сега, не след 5 месеца.
3- Квотата ни за чужденци извън ЕС е запълнена, съмнявам се този да има ЕС паспорт. Не сме като лудогорбахче, да идват от Бразилия и като кацнат на летището да вземат БГ паспорти.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 фев 2017 18:42

kubrat написа:
Kris_men2000 написа:Ба ти и тъпата логика.Този е добър но му трябва време за адаптация и затова няма да го взема.А ми вземи го и за евротурнирите ще имаш готов и научен играч без пари.Но не по добре е лятото да вземем някой световно безизвестен и да се обесняваме защо сме отпаднали от евротурнирите.Аман от плиткоумници мислещи от вчера за днес.

По-скоро- "този става, но някой ще трябва да го обучава, а аз не мога, защото не разбирам от работата, на която съм назначен само защото съм относително евтин" :)

Право в десетката. Това е истината!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 фев 2017 20:30

Този според мен трябваше да го вземем. Поне от видяното по кадрите.
Истината е , че не знаем как се е представял в тренировките, какви са физическите му тестове, в каква форма е. Сигурно и други неща не знаем.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”