Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот sin4ec » 15 дек 2016 20:03

Долно уйно написа:
DarkPsy написа:И вашето време дойде, като нашето. Да благодарим на г-н Винету.

Само не мога да разбера едно, какво толкова страшно има, че един клуб ще фалира?
Че последните месеци отавсякъде ни обясняват, че това е по полезно от това да бъде оздравен клуба.

Ами всъщност Левски няма никакво намерение да фалира, нито пък причина. Единствените изискуеми дългове са към НАП, там се обслужват по схема.
Други клубове от ППЛ са под далеч по-реална угроза от фалит.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 дек 2016 20:15

sin4ec написа:
Долно уйно написа:
DarkPsy написа:И вашето време дойде, като нашето. Да благодарим на г-н Винету.

Само не мога да разбера едно, какво толкова страшно има, че един клуб ще фалира?
Че последните месеци отавсякъде ни обясняват, че това е по полезно от това да бъде оздравен клуба.

Ами всъщност Левски няма никакво намерение да фалира, нито пък причина. Единствените изискуеми дългове са към НАП, там се обслужват по схема.
Други клубове от ППЛ са под далеч по-реална угроза от фалит.

Всъщност, нещата не са никак розови. :) Не са и непоправими, но това вече зависи от мениджмънта.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 дек 2016 20:20

Аз не съм казал, че са розови.
Явно е, че задълженията са доста големи.
Ясно е, че и при вас никой нежелае да ги плаща.
Ясно е, че клуба ви се ползва за политически игри и е заложник при някой големи сделки.
Ясно е, че и феновете го ползват за лични цели, търговия на забранени субстанции и редица порочни неща.

С нищо към момента не личи, че сте голям клуб, просто един от многото и нищо повече.

Всичко това го допуснаха феновете на Левски и никой друг.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 дек 2016 20:34

Tommi написа:Всъщност, нещата не са никак розови. :) Не са и непоправими, но това вече зависи от мениджмънта.

Естествено, че не са розови, и СР го каза ясно. И ние си го знаем . Но не са и катастрофални. Както правилно си отбелязал. Затова и не разбирам безумния рев и вопли на един определен контингент тука, чак и погребват клуба...
Пълен идиотизъм.
Както съм споменавал и преди, СР е отборен играч. Отговорите трябва да се търсят около отбора му. Няма нищо ново под Слънцето. Който разбрал-разбрал. Когато Синчец говореше преди 3 години за Котараци и разни други, и че Батков вече не кара влака му се смееха разни царвули тука.
Наскоро един котарак им го забърса анално.
Но както и да е-Синчец вече нищо не знае, питайте очилайзера и тракториста-те са фърфели. През ден съм на Герена и чувам доста неща, ама не ги помня нещо. Пак си имам човек в ТЩ на отбора, ама не помня какво ми е говорил.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 дек 2016 20:58

sin4ec написа:
Tommi написа:Всъщност, нещата не са никак розови. :) Не са и непоправими, но това вече зависи от мениджмънта.

Естествено, че не са розови, и СР го каза ясно. И ние си го знаем . Но не са и катастрофални. Както правилно си отбелязал. Затова и не разбирам безумния рев и вопли на един определен контингент тука, чак и погребват клуба...
Пълен идиотизъм.
Както съм споменавал и преди, СР е отборен играч. Отговорите трябва да се търсят около отбора му. Няма нищо ново под Слънцето. Който разбрал-разбрал. Когато Синчец говореше преди 3 години за Котараци и разни други, и че Батков вече не кара влака му се смееха разни царвули тука.
Наскоро един котарак им го забърса анално.
Но както и да е-Синчец вече нищо не знае, питайте очилайзера и тракториста-те са фърфели. През ден съм на Герена и чувам доста неща, ама не ги помня нещо. Пак си имам човек в ТЩ на отбора, ама не помня какво ми е говорил.

Проблемът е, че доста време сме в това положение и реално нищо не се случва.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 дек 2016 21:12

Tommi написа:Проблемът е, че доста време сме в това положение и реално нищо не се случва.

Не е така. Оцеляхме, това не е нищо.
Миналата година бяхме първи есента. С курвенски хватки ни отнеха 5 точки. Таз година сме на 4 точки зад лидера, не се знае Монтана дали няма да направи някой хикс.
И всичко това-с минимален бюджет, с играчи, които не могат да се сравняват със селекцията на хегемона.
Школата работи здраво- онзи ден постнах как стоят нещата с отделните възрасти.
Това не е нищо. Разберете, че няма кой да дойде и да снесе 20 милиона за селекция, за да сме шампиони. А и тази титла сама по себе си нищо не означава.
Вървим си по пътя и това е.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 дек 2016 23:08

sin4ec написа:
Tommi написа:
И всичко това-с минимален бюджет

1 000 000 на месец само от Виваком ли му казваш минимален бюджет?

Спри да вярваш, че школите ще спасят клубовете.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 дек 2016 00:54

Интересно колко е бюджета на Левски... При 1 млн от Виваком всеки месец, плюс още минимум 3 млн лева за целия сезон от други спонсори... Не са никак малко пари това, за нашите стандарти.
Въртим го, сучем го и пак опираме до кофти управлението на клуба.
На Спас най-големия му проблем е че няма хора по трибуните. При средна цена 15лв. на мач и при 5 или 7 хил. зрители всяка седмица - правете си сметката колко пари са това.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 дек 2016 05:42

Направили ви впечатление между другото при обявяването за промяната на премирането нещо? Ако това са договорени черно на бяло с подпис и печат, ала-бала, кинти, футболистите дават "Левски" на УЕФА и оттам на пързалката. Но явно това са обещани устно пари. Баси!

Що се отнася до стратегията и кинтите... Билетите са скромно перо в сравнение с евротурнирите и тв правата от тях, плюс билетите, където на стадиона по-малко от 20 000 надали ще има. Тук обаче идва въпроса за стратегията, а такава през новия век почти няма - с изключение на периода на Мъри - но не и на Наско. Купуваме чернилки и легионери на кило, футболисти, които независимо добри ли са или не, те са тук за малко. Българите, както казах и преди, като дойдат в "Левски" не виждат идването си, като поредна спирка от ветровитата им кариера (защото знаем, че поне на Герена точно такива идват в голямата си част - футболисти сменили пет отбора за четири години. Защо ли?), а като израстване и сори за високопарието... чест. Те поне в началото не мислят за трансфер. Искат да се докажат. Негрото има запазено място в титулярния състав, ако ще е и да не може да си спре топката, като Тунде или Слори/Китимбала/Диаби/Перез, etc. Затова аз смятам, че трябва да се погледне към нашия пазар и ако е добър, но искат трансферна цена да се плати. "Ма те много искат", и в същото време се изръсват за някакво негро. Костадинов и Пиргов съм убеден, че искат да играят за "Левски". За Нар и Деса не съм. И искат да са добри. И са. Добавяме две юношки и двама легионери с морала (това е много важно) и качествата на Роман и Бедоя и формулата е готова. Но това трябва да е стратегия, на която да се залага. И на скамейката не да имаме скъпоплатени лигльовци, където не им се стои в София, като Деса, а българи, които горят от желание да се включат. Мицански е българин, но е изключение от правилото, доказващо валидността му. Лигльо. Че и деветка му дали. lol!

Аз съм против модела на Лудогорец и Олимпиакос и съм за този на Спарта Прага. Имат по двама, най-много трима (рядко) чужденци в титулярния си състав. Всичкото друго чех. А последните години се представят много добре в Лига Европа. Няма да я спечелят. Но печелят със сигурност добри кинти и състава им не е много бутан. Като единици, да са добри, да са добри колко да са добри (е, Дочкал и Лафата са си добри). Като колектив са добри явно. Но това е, че не са някакъв половин отбор с титуляри чужденци и едва ли получават чак пък толкова големи заплати. Сравнено със стандарта в Чехия, да речем. Тук разликата е голяма.
Transfermarkt ги оценява на 29 мил. срещу нашите 9.40, но... те играят в евротурнирите и имат чешки национали все пак... Чехия не се бори с Бурунди за по-предно класиране като нас.
http://www.transfermarkt.de/ac-sparta-p ... verein/197

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 16 дек 2016 08:00

Nuke написа:
kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Имам лошото предчувствие, че дори не само Киро Домусчиев, а и други, от "управляващите кръгове" имат желанието да затрият ЦСКА и "Левски"...
С ЦСКА почти успяха - привърженик, след привърженик се отказват от онзи...преместен отбор. На дневен ред е "Левски" и...просто намаляване на опасната фенска маса, която може да влияе дори на избори! ;)
Локото го ритнаха вече и на софиянци им остават или фалшиви отбори, или кротката Славия на бат` Венци Тотото...
Честно казано, това напълно съвпада с доктрината на "Новия световен ред", където всички трябва да бъдат послушни и под наблюдение ;) ....

Лупи? Не може да си сериозен. Русев е бизнесмен, а Лупи е обикновен измамник.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Върни се в “Левски”