Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

Потребителски аватар
balef

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Мнениеот balef » 28 сеп 2014 15:35

Трябва наказание на Св.Дяков !
Вижда се много ясно какво направи и сега е на ход Дисциплинарната комисия към БФС.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 28 сеп 2014 15:38

emigo73 написа:
IvailoRz написа:И кво ... Михайлов е по-добър вратар от Владо ? Ето аз пиша нормално , без да нападам си изказвам мнението , а тея ми скачат ... ми ок , радвайте се на победата , ама не си мислете че сте по-добри и сте изнесли уникално силен мач ;) . Лек ден .

Не се сърди,никой не те е нападал с лични обиди.Коментирай изявата на В.Стоянов при първия гол на Бедоя.

Не само, коментирайте изявите на "великия" вратар срещу Армения, Чехия (гол от центъра, при това лек удар по земята) и Азербайджан (отново смешен гол от дистанция)... Провали ни миналите квалификации, за малко и мача с Азерите да провали ...
CHELSEA

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 сеп 2014 16:23

Смарангясахме ги както си пише по дебелите книги, всякакви други анализи са излишни. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 сеп 2014 16:36

Какво спечели Лудогорец? Разградският клуб получи добър футболен урок, който е хубаво да си припомня от време на време. Футболният урок е не само това, което се случи на терена, а и онова, извън него. Защото видяхме нагледно как може публика и отбор да са едно цяло - без безплатни билети, без безплатни флагчета и фланелки, без безплатни кренвирши. Футболът е магия и истинските фенове я носят вътре в себе си, тя не може да се купи. Ако не бяха тези около 8 хиляди на "Герена", Левски нямаше да победи. Но те дойдоха и Лудогорец трябваше да преклони глава. Да, разградчани вероятно имат по-добри футболисти, по-голям бюджет и по-добра спортно-техническа перспектива. Но никога няма да имат онази теглителна е зереждаща сила от трибуните, която може да спечели всеки мач. Същата теглителна сила, която ги сломи тази вечер. Ето това е урокът, който трябва да научат в Делиормана. И ако го научат, всички приказки за обединение и национални каузи ще приключат на секундата, защото такова нещо няма как да съществува. И тогава ще останат само кренвиршите...

А колкото до съдията Кабаков, тук ще бъда кратък. Има потенциал човекът, жалко, че от УЕФА още не са го забелязали. Иначе можеше да свири мача с Реал Мадрид в сряда. И тогава на Роналдо и компания щеше да им дойде доста нанагорно гостуването в София. Язък!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
bufy

Мнениеот bufy » 28 сеп 2014 16:44

Понякога ми се струва, че феновете леко се самозабравят и още малко ще решат, че нямат нужда от отбор. Самодостатъчни са си.

Вярно е, вчера направихте стадиона неуютен за Лудогорец, но не мисля, че това беше причината за победата.
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 сеп 2014 16:58

bufy написа:Понякога ми се струва, че феновете леко се самозабравят и още малко ще решат, че нямат нужда от отбор. Самодостатъчни са си.

Вярно е, вчера направихте стадиона неуютен за Лудогорец, но не мисля, че това беше причината за победата.

"Ако не знаеш какво да кажеш,по-добре си мълчи."
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 сеп 2014 17:07

balef написа:Трябва наказание на Св.Дяков !
Вижда се много ясно какво направи и сега е на ход Дисциплинарната комисия към БФС.

Той това го прави всеки мач срещу всеки противник.Изключително гнусен селтак е тоя Съни Дяков,румънския мангал Моци и той си нямаше друга работа тръгна с феновете да се заяжда след измислената дузпа която вкара.Да ви еба в измислената кауза,имах малко останали симпатии към тях и ги подкрепях в Европа,но тези циганари не заслужават грам уважение и подкрепа!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 сеп 2014 17:43

Какво стана с Кишада?
Мина повече от месец - не му ли се изчисти вече организмът?

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 сеп 2014 19:36

Много интересен мач изпълнен с много емоции,от едно 2 години не съм изпитвал това чувство на мач на Левски,изключително много съм радостен заради победата над прехвалените Лудогорец.

Така за мача , бях на стадиона и не видях някой ситуации,но за мен дузпата е много пресилена,както можеше да се даде така и да не се даде,след като Кайсара е наплюл Минев пред погледа на съдията значи заслужава директен червен картон,нарушението на Гаджев беше доста грубо,може би заслужаваше червен картон,но също така нарушението на Александров като последен също заслужаваше червен картон,както и Дяков,тоя Моци е пълен боклук,а вратарчето е доста зле.Играхме доста добре в този мач ,но все пак има още доста неща за изчистване,ако искаме да преследваме титлата.Пламен направи две грешки обаче можеше да ни струват много тези грешки.Първата при излизането да пресича Абало,а втората при втория гол на Лудогорец и лошото пласиране на вратаря.Веско Минев игра доста добре свърши си работата и успя да изкара червен картон на много опасния Кайсара(иначе този Ангуло не знам как се дават толкова пари за футболист с наднормено тегло...)Белайд игра доста добре отне много топки,но му куца подаването.Борко Стойчев и Крумов бяха доста стабилни.Бедоя ме изненада много приятно,като доскоро го мислех за пълен некадърник,но вчера изнесе уникален мач.Сърмов и Прохазка играха доста добре първия даже отбеляза гол,жалко че след това се контузи.Педро се движеше много но и на него му липсва завършващия удар ,Аниете определено е много класен играч който ще става още по-добър с времето.Гаджев игра на добро ниво както в предните няколко мача.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 28 сеп 2014 20:08

Някой добър човек може ли да даде линк от който да се свали мача?:)

Върни се в “Левски”