bubka написа:damyanov1963 написа:Как е момчета, ще биеме ли Унгария?
Всичко е добре обмислена и прикрита схема на Боби да разконцентрираме съперника и да ни подцени.
Това е умел тактически ход за запазване на поста
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bubka написа:damyanov1963 написа:Как е момчета, ще биеме ли Унгария?
Всичко е добре обмислена и прикрита схема на Боби да разконцентрираме съперника и да ни подцени.
gihuelo написа:КАто споменахте сайтове ,аз от известно време чета safenews.bg.
Все още не е орентиран или не е купен от някой олигарх , няма и толкова много реклами и горе долу става.
Иначе сайтовете и телевизиите са на аматьорско ниво . Даже оня ден в "Пред стадиона" Томислав Русев ме озадачи като разпитваше другите трима дали националите са направили първа тренировка.
Е той ако не знае ?! Защо не е пратил някой репортер?
peliforewer написа:Още малко за медиите, министърът на спорта днес по една телевизия беше много критичен към Боби Михайлов и БФС, в Гонг нито дума https://dsport.bg/dimitar-iliev-za-rako ... 36946.html В Парламента следващата седмица са поканени Боби Михайлов и шефовете на МВР за обяснение защо не са допуснати фенове на стадиона, в Гонг нито дума.Това е една от стойностните медии според един колега.
luchoni написа:А спортал няма кво да ми ги даваш за пример. 18 години мълчаха като *утки и си разтваряха бузите пред БФС и Агата. Сега просто усещат на къде духа вятъра и ще почнат да си въртят гъза на там.
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler и 19 госта