Голямо връзване тая вечер от тотото.
Ай наздраве и успех днес с протестта.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 18 години стигат! 16 ноември, 17.00ч пред ст."Васил Левски" - ПРОТЕСТ - #оставка на Боби и БФС!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
Martinez1948
- Контакти:
Re: Без цензура!
1914.1902 написа:По какъв показател някой е по-добър от тях? Отвори всички сайтове и ги сравни.
Критерии за журналист/медия на първо място е обективност, представяне на фактите такива каквито са.
Без манипулации, изричане не лъжи или полуистини. Както и засягане на обществено важни теми, задаващи конкретни въпроси към главните герои в темата.
Ако изрод изнасили дете , за някои меди това е престъпление , за други медии това е забавление … то е ясно.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
- damyanov1963
Red_Neck написа:Дамаджанов, това с ракетите подуянските нарко-телета го правят през мач. Какво прави БФС-то?
Ако е за въпрос свинете от сектор Г започнаха първи, а от дамаджана пиеш ти на село.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Martinez1948 написа:1914.1902 написа:По какъв показател някой е по-добър от тях? Отвори всички сайтове и ги сравни.
Критерии за журналист/медия на първо място е обективност, представяне на фактите такива каквито са.
Без манипулации, изричане не лъжи или полуистини. Както и засягане на обществено важни теми, задаващи конкретни въпроси към главните герои в темата.
Ако изрод изнасили дете , за някои меди това е престъпление , за други медии това е забавление … то е ясно.
Кои са тези спортни сайтове, които представят фактите такива каквито са?
Топспорт и Ачко с фалшивата статия за сигнала до УЕФА за уреден мач в Разград, който завърши при резултат 3:2?
Тема Спорт, които пуснаха някои фалшиви новини и от Локомотив Пд решиха да ги осъдят?
Дспорт, които получиха изключително много критики за интервюто на Томето с Лечков, както и за следното (това събра над 80 харесвания, значи на доста хора им е направило впечатление):
[offtopic]
[/offtopic]Златев Димитров Йордан
23 ч. ·
Слушах Ви вчера 13.11.2023г от 17,00ч. понеделник. Очаквах да започнете коментарното студио с трагедията която сполетя един прекрасен треньор Ферарио Спасов и волейболната треньорка и двамата състезатели,които също загинаха.
Изключително разочарован бях и шокиран като Ви слушах всичките 6 ма които започнахте директно с мача България и Унгария да коментирате , все едно нищо не се е случило това била най важната тема, това бяха думите Ви в ефир... Не чух да изкоментирате да отделите 4 мин. 5 минути за трагедията с тези хора ,особено за Ферарио който бе брутално ,жестоко блъснат отзад от един изрод и изхвърлен от пътя прибирайке се от мач.
Мисля че целият екип трябва да осмислите много неща ,защото човешкото ми се струва че го изгубихте ,губите и професионалните си журналистически мнения заслепени от " топ" новини .
Със сигурност изгубихте моралните хора ,моралните слушатели за които трагедията с Ферарио и волейболистите бе тема за сериозен коментар и размисъл.
Дали сте ме разбрали или не не ме интересува , но понякога е хубаво човек да спре да осмисли ,да погледне къде се намира и че все още се водиме хора ,човеци и човешката трагедия е обща.
damyanov1963 написа:Как е момчета, ще биеме ли Унгария?
1Х е мача
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
peliforewer написа:1914.1902 написа:Martinez1948 написа:1914.1902 написа:
Но каквото и да пишеш за тях, както и за Братя Тошеви - Гонг и Спортал са най-добрите спортни сайтове в България.
ХАХАХАХАХАХАХхА
Разбирам, защо никой от синият форум не те харесва.
П.С. И да продължа по твоята логика … войната е мир , свободата е робство.
По какъв показател някой е по-добър от тях? Отвори всички сайтове и ги сравни.
Само да уточним, аз пиша за Сестри, а не за братя. Спортал почти не го следя, но когато Гонг напише критичен материал срещу БФС или Домусчиев ще си преразгледам мнението.
Твоето мнение знаем.
И да пишат срещу тях, ти няма да го видиш, защото си сляп припок (слепок)!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Re: 18 години стигат! 16 ноември, 17.00ч пред ст."Васил Левски" - ПРОТЕСТ - #оставка на Боби и БФС!
Като видя кои са зад протеста - все Младежи и Животни на хранилка при БХ - и ми става ясно koj стои зад него. После добавям драмата със стадиона в Пловдив и Кърджали, и съвсем се изясняват нещата. Ма всеки сам си преценЯ.
Ако някой ще ходи от този форум, в което много силно се съмнявам, да ми каже какво ще блокират, че около 5 часа ще минавам през Орлов мост, за да взема децата от училище, та да си предвидя начин на придвижване
Ако някой ще ходи от този форум, в което много силно се съмнявам, да ми каже какво ще блокират, че около 5 часа ще минавам през Орлов мост, за да взема децата от училище, та да си предвидя начин на придвижване
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
damyanov1963 написа:Как е момчета, ще биеме ли Унгария?
Всичко е добре обмислена и прикрита схема на Боби да разконцентрираме съперника и да ни подцени
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Не зная коя схема е измислена, но определено в тоя цирк има сериозни схеми. Съвсем случайно човека в УЕФА разглеждал сигнала и взел решение да се премести мач пред закрити врати се оказва сърбин. Отново съвсем случайно вчера УЕФА отменя частично наказанието на Сърбия да играят мача си с нас пред закрити врати и на стадиона зрители ще има.
Всичко е просто съвсем случайно.
Както споделих вчера БФС и УЕФА една майка ги е раждала.
Всичко е просто съвсем случайно.
Както споделих вчера БФС и УЕФА една майка ги е раждала.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.