Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот delqnski47 » 24 окт 2019 13:22

helic написа:
delqnski47 написа:
alexdb написа:
ivo55 написа:Мога да се хвана на бас, че идеята е държавата да апортира само имота, а не да дава пари.
А стадионът не може да бъде отнесен някъде.
А ако успеят да направят така, че да има и един-два ресторанта, 1-2 кафетерии и 4-5 магазина - супер. Едно такова съоръжение следва да генерира и приходи. По целия свят е така.

Ми аз и хотелче ако си направя няма къде да си го отнеса. То все на едно и също място ще си седи ;). Та странно държавата как не ще да вземе да ми "апортира" едни 200-300, че и повече дакара на атрактивно място.
Който иска да си развива бизнес като го играе собственик на футболен клуб да бъде така добър да си купи земя на пазарни цени и да си построи стадион на нея. Не съм длъжен аз от данъците си или чрез държавната собственост изработена от родителите ми да спонсорирам разни строежи на къщички и т.п.
Казано много просто - поредната мутренска далавера за заграбване и присвояване.

Никой в днешно време не купува земи и след тва и да строи върху нея,а се договаря със собственика на земята да му се отпуснат апартаменти след като се построи блока или комплекса.Примерно казвам.Казано много просто от човек,който е в тая сфера... ;)
Та,ако искаш да си направиш "хотелче" тва ти е една от стъпките... ;)

кой ти каза тая глупост. Мога да ти напиша поне десет сделки, в които това не е така. И големи, и малки.
Бизнес модели всякакви.

Извинете ме за офтопика, ама не се стърпях :mrgreen:

Еми хубаво.Значи имало и такива сделки,което е странно,защото СЕГА земята е доста скъпа,но няма лошо,всеки си знае.Всичко точно.Но това мое предложение,което казах, си остава в сила.Правиш си хотелче,договаряш се със собственика на земята и всичко топ.И аз съжалявам за офтопика,ама пояснявам на alexdb,че е мераклия за хотелче. :mrgreen:
Последна промяна от delqnski47 на 24 окт 2019 16:02, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2019 14:03

metodito написа:....... И е ясно, че ако на стадиона има едно 15 000, 100 гамена няма да посмеят да се правят на големи, но когато има 600-700, гласа им се чува.

Така е! Народът предпочита да си фенства във форума и ФБ, да реди състави, да назначава и уволнява, да дава всякакви акъли по делата около клуба, включително и гамените и маймунските им прояви, ама накрая като се преброим на стадиона и излизаме доста рехавички.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2019 16:30

mikata написа:Няма ли да има контрола в паузата :?:

Няма да има, нашите трябва все пак и да гласуват, че Левски това е България. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 окт 2019 16:37

Мани, ама тия работи се пишат, все едно дугите отбори в България все сами са си построили стадионите.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 окт 2019 16:49

Не ви ли е срам? Ами да са, можеше тия милиони дето ви ги дават да идат за юношески футбол, масов спорт и тн.
Вместо това се дава празен чек на ГГ да краде. Това е истината.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 24 окт 2019 17:02

Warped написа:Не ви ли е срам? Ами да са, можеше тия милиони дето ви ги дават да идат за юношески футбол, масов спорт и тн.
А онези милиони, които на вас дават те къде трябва да отидат ? ....
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2019 17:07

Martinez1948 написа:
Warped написа:Не ви ли е срам? Ами да са, можеше тия милиони дето ви ги дават да идат за юношески футбол, масов спорт и тн.
А онези милиони, които на вас дават те къде трябва да отидат ? ....

Чакай, чакай .... Кои милиони са ни дали на нас, кой ни ги е дал? Министерството ли? Да не би да не сме разбрали, че сме учредили някое дружество "Спортни имоти Левски ТИРЕ София Герена" с благословията на Крадлев и Боко? Я ни осветли малко по темата с държавните милиони, че нещо сме изпуснали кога са ни ги харизали?
[offtopic]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 24 окт 2019 21:33

TristaNNN написа:[offtopic]Чакай, чакай .... Кои милиони са ни дали на нас, кой ни ги е дал? Министерството ли? Да не би да не сме разбрали, че сме учредили някое дружество "Спортни имоти Левски ТИРЕ София Герена" с благословията на Крадлев и Боко? Я ни осветли малко по темата с държавните милиони, че нещо сме изпуснали кога са ни ги харизали?[/offtopic]

По темата за стадионите в БГ. съм на мнение, че щом Боко след идването си на власт насилствено направи двата клуба от национално значение на каишка посредством поставени собственици , платени фенове, спуснати спонсори и тн...... Сега ще плаща и ще строй той ( игрища, зали, стадиони абсолютно и само той ... естествено чрез нашите данъци :mrgreen: ).

Напълно безмислено е да се нападаме, кой от двата отбора е по-облагодеталстван от този комунистически режим на управление спрямо клубовете......

Относно спуснатите милиони към Герена за които питаш ще ти отговоря малко на изуст и хаотично.... Самият Батков в едно предаване си призна,че "Ако не беше Бойко не знам какво щеше да се случи с Левски"... След ерата Батков дойде #КОЙ http://a-pfg.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0% ... %B8-87524/ заедно със Спас, който нищо не плащаше в продължение на години, но лиценза се издаваше без проблеми.
И на днешни дни ... вчера имаше едно изказване на Димитър Ганев, който сподели, че НАЦИоналната лотария е с огромни приходи и заради тях Левски не е фалирал.
А пък за Баскетболният и Волейболният отбор на Левски имали смисъл изобщо да изброявам колко държавата помогна ?
Само да кажа, че ВК ЦСКА на Сашо Попов с кански мъки се бори да не фалира само и само за да запази ЧЕСТТА на ЦСКА !

По темата Литекс и държавата.... какво да кажа като самата държава спомогна за източването на любимият ми клуб, а след това го уби !!! А за вчерашният договор между Литекс и НРБ..... двете дружества влизат в общ проект, като държавата влиза с земята, а не с пари !

Това което съм написал не с цел компромат или натякване.... АЗ лично искам Боко да ви вдигне стадион и на Литекс нека построй както и на Ботев и Локо Пд... ДАНО. АМИН. ЩЕ :lol:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 окт 2019 22:09

Идването на тонев и финягата са едно от най-лошите неща, които са се случвали на Левски през цялата история! Голяма помощ е да изгонят насила Батков и да сложат боклука тонев. Цял живот няма да можем да им се отплатим.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 окт 2019 22:11

От Синя приказка
Успяха

След серията умишлени рекетьорски лумпенщини довели до редица глоби за отбора, Божков и ко. клекнаха и София запад постигнаха целта си.Подписан е нов договор със тях за охрана според, който парите, които трябва да им плаща клуба са увеличени двойно спрямо предишния...
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”