helic написа:delqnski47 написа:alexdb написа:ivo55 написа:Мога да се хвана на бас, че идеята е държавата да апортира само имота, а не да дава пари.
А стадионът не може да бъде отнесен някъде.
А ако успеят да направят така, че да има и един-два ресторанта, 1-2 кафетерии и 4-5 магазина - супер. Едно такова съоръжение следва да генерира и приходи. По целия свят е така.
Ми аз и хотелче ако си направя няма къде да си го отнеса. То все на едно и също място ще си седи. Та странно държавата как не ще да вземе да ми "апортира" едни 200-300, че и повече дакара на атрактивно място.
Който иска да си развива бизнес като го играе собственик на футболен клуб да бъде така добър да си купи земя на пазарни цени и да си построи стадион на нея. Не съм длъжен аз от данъците си или чрез държавната собственост изработена от родителите ми да спонсорирам разни строежи на къщички и т.п.
Казано много просто - поредната мутренска далавера за заграбване и присвояване.
Никой в днешно време не купува земи и след тва и да строи върху нея,а се договаря със собственика на земята да му се отпуснат апартаменти след като се построи блока или комплекса.Примерно казвам.Казано много просто от човек,който е в тая сфера...
Та,ако искаш да си направиш "хотелче" тва ти е една от стъпките...
кой ти каза тая глупост. Мога да ти напиша поне десет сделки, в които това не е така. И големи, и малки.
Бизнес модели всякакви.
Извинете ме за офтопика, ама не се стърпях
Еми хубаво.Значи имало и такива сделки,което е странно,защото СЕГА земята е доста скъпа,но няма лошо,всеки си знае.Всичко точно.Но това мое предложение,което казах, си остава в сила.Правиш си хотелче,договаряш се със собственика на земята и всичко топ.И аз съжалявам за офтопика,ама пояснявам на alexdb,че е мераклия за хотелче.