Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 21 окт 2019 23:35

bilyaletdinov написа:Кой е получил време? Айде да се върнем да прочетем коментарите на феновете за Хубчев :idea: дали не му бяха наточили брадвата след мача с АЕК и чакаха грешна стъпка срещу Царско Село? Кой мач беше това 6,7 ми? Какво трябва да прави като треньор на Левски? Да се изхвърля като ч.... на п....., Както го правиха предните балъци?
Аз съм фен на Левски! А, не на Гонзо, Роси, Славиша или Хубчев. Като виждам, че в отбора се работи, има дисциплина и развитие на играчите ще го подкрепям. Без значение колко шапки ще накриви с поведението си Хубчев.

Благодаря ти , не бива да се мисли по друг начин !!!
Тези които мразят и псуват Хубчев , още преди да е изиграл един мач ... даже не знаят защо го правят , може би защото се даде тон от едно друго място свързано с едни престъпници .
Единствения който целенасочено , се опитва да настрой останалите си слушатели е циганина Ромео Русев ... изпълнявал едни от най гнусните поръчки за дестабилизиране на отбора , макар НЕ АДВОКАТИТЕ на НКПСЗ се опитват да търсят проблема на друго място .

mikata , моля те кажи ,че се шегуваш :(
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 окт 2019 07:22

mikata написа:Миналата седмица г-н Божков е платил на СЗ :oops:

И това го прочете в оная измислена група във фейса. Нищо не е платено. В скоро време очаквайте цирк около СЗ.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 окт 2019 12:02

Martinez1948 написа:
bilyaletdinov написа:Кой е получил време? Айде да се върнем да прочетем коментарите на феновете за Хубчев :idea: дали не му бяха наточили брадвата след мача с АЕК и чакаха грешна стъпка срещу Царско Село? Кой мач беше това 6,7 ми? Какво трябва да прави като треньор на Левски? Да се изхвърля като ч.... на п....., Както го правиха предните балъци?
Аз съм фен на Левски! А, не на Гонзо, Роси, Славиша или Хубчев. Като виждам, че в отбора се работи, има дисциплина и развитие на играчите ще го подкрепям. Без значение колко шапки ще накриви с поведението си Хубчев.

Не разбирам какво е тази мания за чуждопоклонничество... Роси ако беше изградил и 50% от стила на игра на Хубчев, ако беше постигнал и 50% от статистиката на Хубчев ... сега пред сектор А щеше да има 8 метров монумент с лика на Роси.
От безпристрастно и странично око се вижда, че клубът ви дърпа на горе... Най-вече че се ''отряза'' главата на СЗНпк, чистат се задължения към кредитори и не на последно място първият отбор играе футбол ( за стандартите на winbet лигата).
Какво повече искате ?

Много е "безпристрастно" окото - така леко провакацийка да има. 8-) Интелигентна провокация между другото, хвала.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2019 13:32

vvessel написа:А гледа ли как Локомотив играха срещу тирето и как ние играхме. В нашия мач нямаше почти нищо футболно.
То има време до края на годината, още доста мачове ще минат, имаме и пряк двубой, но досега от 13 мача сме взели само 3-4 с убедителна игра. Другите си бяха голяма мъка. Както и последния. Но ме втрещи изказването на Хубчев, че точно така искал да се проведе мача и така да изглежда отбора. Ако това е желаният от Хубчев отбор - леле-мале :shock:
При Славиша и Бай Люпко повечето мачове също ги вземахме с някви рикошети, дузпи, карамболи и т.н.
При Роси пък, в 90 % от мачовете бяхме тотален доминант на терена, но резултатите бяха далеч от сегашните ...

Кофти е, и аз искам Левски да създава по 10-на положения на мач, да владее топката в 80% от времето и да стреляме към вратата при всяка атака, но на този етап, липсват играчите, от които да се направи толкова атрактивен отбор.
Реалността е, че ако сме със същият актив при приключването на редовният сезон, тоест, сега сме 9-2-2, при още едно 9-2-2, това означава, че влизаме в плейофите с 18-4-4... Би било повече от идеално. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 окт 2019 14:31

THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:А гледа ли как Локомотив играха срещу тирето и как ние играхме. В нашия мач нямаше почти нищо футболно.
То има време до края на годината, още доста мачове ще минат, имаме и пряк двубой, но досега от 13 мача сме взели само 3-4 с убедителна игра. Другите си бяха голяма мъка. Както и последния. Но ме втрещи изказването на Хубчев, че точно така искал да се проведе мача и така да изглежда отбора. Ако това е желаният от Хубчев отбор - леле-мале :shock:
При Славиша и Бай Люпко повечето мачове също ги вземахме с някви рикошети, дузпи, карамболи и т.н.
При Роси пък, в 90 % от мачовете бяхме тотален доминант на терена, но резултатите бяха далеч от сегашните ...

Кофти е, и аз искам Левски да създава по 10-на положения на мач, да владее топката в 80% от времето и да стреляме към вратата при всяка атака, но на този етап, липсват играчите, от които да се направи толкова атрактивен отбор.
Реалността е, че ако сме със същият актив при приключването на редовният сезон, тоест, сега сме 9-2-2, при още едно 9-2-2, това означава, че влизаме в плейофите с 18-4-4... Би било повече от идеално. :mrgreen:

Би било наистина. Да видим дали ще стане. Доста вода ще изтече до тогава. И тежките мачове тепърва предстоят. До сега не сме взели такъв,ако не броим този с Локото, който си беше домакински, но за сметка на това пък паднахме от Берое домакински. Тепърва има да им гостуваме на тях, на Морето, на Локомотив, а мачовете с тирето и Лц винаги са тежки. Така че 9-2-2 би била идеалната статистика, ама като гледам играта не съм оптимист. Скамейката също не вдъхва доверие.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 22 окт 2019 15:04

vvessel написа:.............................
Скамейката също не вдъхва доверие.

Ако имахме скамейка, вдъхваща доверие, нито щяхме да загубим от "Берое", нито да реанимираме "тирето". На практика, ние нямаме нито една равностойна смяна и ако в някой момент, някой от титулярите се контузи или не му тръгне играта, сме за мустака.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 22 окт 2019 16:50

metodito написа:Много е "безпристрастно" окото - така леко провакацийка да има. 8-) Интелигентна провокация между другото, хвала.

Ами всъщност не. Не беше провокация ами реално нещата, които може би вие не виждате понеже сте пристрастни и влагате емоции в мирогледа си върху израстването на любимия ви клуб ! А израстване определено има.... даже този ''Левски'' много ми напомня на ЦСКА периода 2004-2006г. когато Божков беше собственик, а Стефан Орманджиев беше спортния човек, който движеше клуба. И ЦСКА при положение, че в конкуреция имаше един много силен съперник в лицето на ''Левски'' постигаше не лоши неща !

Като гледам вие и Лц как дърпате нагоре, а ГМО-то пропада предвиждам, че това ще са едни от последните мачове на Литекс с червени екипи.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 окт 2019 17:04

vvessel написа:
THE G.A.M.E написа:

Би било наистина. Да видим дали ще стане. Доста вода ще изтече до тогава. И тежките мачове тепърва предстоят. До сега не сме взели такъв,ако не броим този с Локото, който си беше домакински, но за сметка на това пък паднахме от Берое домакински. Тепърва има да им гостуваме на тях, на Морето, на Локомотив, а мачовете с тирето и Лц винаги са тежки. Така че 9-2-2 би била идеалната статистика, ама като гледам играта не съм оптимист. Скамейката също не вдъхва доверие.

Няма да е 9-2-2, спокойно можеш да наточиш ножа. Ще вземем между 23 и 26 точки

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 окт 2019 17:10

"Приходите от продажби на “Националната лотария” са приблизително около 300 млн. лв. годишно. Печалбата ни за миналата година е 100 млн. лева”, обяви Ганев, който каза как са разпределени акциите на фирмата.

“51% от бизнеса държи г-н Васил Божков, 44% са разпределени поравно между мен и брат ми Милен Ганев. 5% е делът на г-н Георги Попов (б.а. Попов се води официален собственик на Левски)”, допълва Димитър Ганев, който добавя, че Левски не е фалирал благодарение на лотарията.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 окт 2019 17:45

mikata написа:

"Приходите от продажби на “Националната лотария” са приблизително около 300 млн. лв. годишно. Печалбата ни за миналата година е 100 млн. лева”, обяви Ганев, който каза как са разпределени акциите на фирмата.

“51% от бизнеса държи г-н Васил Божков, 44% са разпределени поравно между мен и брат ми Милен Ганев. 5% е делът на г-н Георги Попов (б.а. Попов се води официален собственик на Левски)”, допълва Димитър Ганев, който добавя, че Левски не е фалирал благодарение на лотарията.

Браво! Хората не спират да търкат билетчета и да участват във всякаквите там лотарийни игри, а както знаем Левски това е България, следователно целият народ се грижи за финансовото ни благосъстояние, макар и несъзнателно и леко индиректно. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”