Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Странджата » 21 окт 2019 20:21

Някой да страда още по Божинката? Днес беше в ролята на Славейковата белонога :)

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 21 окт 2019 20:44

vvessel написа:
bilyaletdinov написа:Роберта вкарваше и мачът с Тирето ставаше 3+. Стига с този негативизъм. Локо ПД умряха в 60 Мин. Ясно е, че Хубчев не е харесван от не малка част от левскарската общност, но да бъдем обективни. Аз питам кой отбор надигра Левски в първенството до момента? Единствено Разград. Слабото полувреме срещу Тирето го отдавам на контузиите на двама от основните халфове. Мачът с Берое има ли да се коментира? Със защита Райнов-Деян Иванов и вътрешен халф Юруков. В кой друг мач Левски беше надигран? Било тактически или физически? Щото аз не се сещам. Та същите тези с тирето ги биха като куче Морето. Същото Море отнесло 3 парцала от нас. Хубчев до момента върши добра работа и има твърдо моята подкрепа. Въпреки че хич не съм му фен.

Робъртс вкарваше, ама не вкара и след 25- тата минута играхме глуха защита. А онзи ден ако Арда вместо да ударят греда бяха вкарали, а Тиам вместо да вкара беше ударил греда? Ами със селяните помниш ли каква мъка беше до 90-та минута.
Няма да правим сега разбор на всеки мач, но при тая програма която имаме, това което Хубчев постигна е програма минимум. Като резултати, не като игра.
Но най-дразнещото е безрезервната и безкритична подкрепа за Хубчев от някои фенове и точно обратното отношение към Дерменджиев, който пое отбора в движение, по средата на подготовката , игра без 4- ма основни и след всеки мач беше оплюван безобразно и накрая изгонен след 5-6 мача. Той беше " шубата" , беше страхлив и не ставаше за Левски, но Хубчев след проведена подготовка и направена селекция с негово съгласие записа безумни мачове срещу тирето, Лц. Берое, Ларнака, и би няколко слабака, къде с късмет, но главно с грозна игра, се оказа перфектен.

Ти сериозно ли??? Я ми кажи, ако Лудогорец ги пуснеш с минимум 3-ма юноши, ще бият ли Берое, АЕК, Тирето?!? Аман ще ти кажа от такива мрънкачи!!!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 21 окт 2019 20:45

vvessel написа:
bilyaletdinov написа:Роберта вкарваше и мачът с Тирето ставаше 3+. Стига с този негативизъм. Локо ПД умряха в 60 Мин. Ясно е, че Хубчев не е харесван от не малка част от левскарската общност, но да бъдем обективни. Аз питам кой отбор надигра Левски в първенството до момента? Единствено Разград. Слабото полувреме срещу Тирето го отдавам на контузиите на двама от основните халфове. Мачът с Берое има ли да се коментира? Със защита Райнов-Деян Иванов и вътрешен халф Юруков. В кой друг мач Левски беше надигран? Било тактически или физически? Щото аз не се сещам. Та същите тези с тирето ги биха като куче Морето. Същото Море отнесло 3 парцала от нас. Хубчев до момента върши добра работа и има твърдо моята подкрепа. Въпреки че хич не съм му фен.

Робъртс вкарваше, ама не вкара и след 25- тата минута играхме глуха защита. А онзи ден ако Арда вместо да ударят греда бяха вкарали, а Тиам вместо да вкара беше ударил греда? Ами със селяните помниш ли каква мъка беше до 90-та минута.
Няма да правим сега разбор на всеки мач, но при тая програма която имаме, това което Хубчев постигна е програма минимум. Като резултати, не като игра.
Но най-дразнещото е безрезервната и безкритична подкрепа за Хубчев от някои фенове и точно обратното отношение към Дерменджиев, който пое отбора в движение, по средата на подготовката , игра без 4- ма основни и след всеки мач беше оплюван безобразно и накрая изгонен след 5-6 мача. Той беше " шубата" , беше страхлив и не ставаше за Левски, но Хубчев след проведена подготовка и направена селекция с негово съгласие записа безумни мачове срещу тирето, Лц. Берое, Ларнака, и би няколко слабака, къде с късмет, но главно с грозна игра, се оказа перфектен.

Ти сериозно ли??? Я ми кажи, ако Лудогорец ги пуснеш с минимум 3-ма юноши, ще бият ли Берое, АЕК, Тирето?!? Аман ще ти кажа от такива мрънкачи!!!

Fbf

Мнениеот Fbf » 21 окт 2019 21:02

Приличен кръг. Взехме важна победа над труден съперник, а Литекс записа поредна загуба този път в Пловдив.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 окт 2019 21:15

realno написа:Хубаво, че има желания за тичане и скачане по терена и по този начин имаме някакъв превес срещу противника, но виждаш ли някакви футболни достойнства в играта на обора, защото аз не виждам? Изнасяме ли правилно топката? Успяваме ли да задържим и контролираме топката продължително? Играем ли с бързо с едно докосване или излишно се задържа топката и това помага на противника да се върне или затвори притежаващия топката футболист? Има ли сигурно владеене на топката когато се атакува на скорост? Има ли двойни или тройни извеждащи подавания за гол? Истината е, че играем най - грозния футбол от първата шестица.

Ми има и хубави неща и други, дето не ми се нравят, но "играем мач за мач" и най-важното засега са резултатите. Знаеш, победителите не ги съдят.
За "грозен"... не знам. Мисля, че други проблеми имаме, не такива. Иначе, много обичам да давам за сравнение Хетафе и миналия сезон. Е, това си беше определено грозен футбол (и мисля бяха най-грубия отбор в Ла лига). И на косъм не завършиха в зона Шампионска лига. С отбор съставен главно от футболисти над 29 години и то без звезди и големи пари. Та има неща, които ми харесват - като моменти на екипност и отбор (това е много важно - да са като едно на терена), други - като например, както отбеляза един колега, че много от пасовете на халфовете ни са встрани или назад - не ме кефят. Бековете не би трябвало да са най-креативните ни футболисти, а са. Може би не ме кефи убедено единствено, че този отбор няма засега психика. Иначе експеримента, който направи Хубчев в мача с Арда го оправдавам, защото беше Арда - позволяваше. Но срещу по-стойностен противник дано не го прави.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 окт 2019 21:17

goro_man написа:Искам да поздравя колегите който обърнаха внимание на Уесли Ната от царството...сега ги гледам изпъква като доста научен футболист и рядко така някой да радва зрителите като тоя пич

Нали? Виж му и клипчетата от Бразилия.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 21 окт 2019 23:04

bilyaletdinov написа:Кой е получил време? Айде да се върнем да прочетем коментарите на феновете за Хубчев :idea: дали не му бяха наточили брадвата след мача с АЕК и чакаха грешна стъпка срещу Царско Село? Кой мач беше това 6,7 ми? Какво трябва да прави като треньор на Левски? Да се изхвърля като ч.... на п....., Както го правиха предните балъци?
Аз съм фен на Левски! А, не на Гонзо, Роси, Славиша или Хубчев. Като виждам, че в отбора се работи, има дисциплина и развитие на играчите ще го подкрепям. Без значение колко шапки ще накриви с поведението си Хубчев.

Не разбирам какво е тази мания за чуждопоклонничество... Роси ако беше изградил и 50% от стила на игра на Хубчев, ако беше постигнал и 50% от статистиката на Хубчев ... сега пред сектор А щеше да има 8 метров монумент с лика на Роси.
От безпристрастно и странично око се вижда, че клубът ви дърпа на горе... Най-вече че се ''отряза'' главата на СЗНпк, чистат се задължения към кредитори и не на последно място първият отбор играе футбол ( за стандартите на winbet лигата).
Какво повече искате ?
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 окт 2019 23:08

Martinez1948 написа:Не разбирам какво е тази мания за чуждопоклонничество... Роси ако беше изградил и 50% от стила на игра на Хубчев, ако беше постигнал и 50% от статистиката на Хубчев ... сега пред сектор А щеше да има 8 метров монумент с лика на Роси.
От безпристрастно и странично око се вижда, че клубът ви дърпа на горе... Най-вече че се ''отряза'' главата на СЗНпк, чистат се задължения към кредитори и не на последно място първият отбор играе футбол ( за стандартите на winbet лигата).
Какво повече искате ?

Миналата седмица г-н Божков е платил на СЗ :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 21 окт 2019 23:29

Виждам, че тук сме се върнали към любимото ни занимание - да сравняваме настоящия треньор с произволно избран бивш треньор. Браво, момчета! Някои левскарски традиции никога няма да умрат! :D

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 21 окт 2019 23:33

Corwin написа:Виждам, че тук сме се върнали към любимото ни занимание - да сравняваме настоящия треньор с произволно избран бивш треньор. Браво, момчета! Някои левскарски традиции никога няма да умрат! :D

И зимната селекция върви с пълна пара. :mrgreen:
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”