Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 08 ное 2023 10:30

1914.1902 написа:
Или си първи ... или си никой, такова е мисленето в големите и амбициозни отбори.

Помня Сена - след него спрях да гледам Формулата - той каза нещо от сорта на: Вторият е първи сред загубилите. накрая винаги става, както пееха АББА - the winner takes it all :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 08 ное 2023 10:31

bubka написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
Aronaks написа:
CSKA 78 написа:Аз да попитам синьо-лилавите откога не са имали победа?! Дали техният стремеж е да подобрят миналогодишния им рекорд...Пардон, имах предвид анти-рекорд! :)

Оранжев, не сме имали победа от около 2 седмици и половина или 3 кръга, когато бихме Морето. Доволен ли си от отговора? Многомилионната ви селекция би ли Морето?

Морето играха срещу нас с 11 футболисти, ние бихме Локо Пловдив, Берое, Крумовград, Числото....вие бихте ли ги :) ...

Ти гледай Лудогорец да не ви оставят пак да сте първи през зимата, а през пролетта пак да празнуват с титлата, докато вие сте чертали пътя към първото място. Просто е скучно и еднообразно, като лично мен би ме било срам постоянно от Разград да ме гаврят по такъв начин. Вече не знам колко години. :lol:

Добре, а не те ли е срам всяка година да сте 10-20 точки зад нас :lol: .

Явно за него е по-важно къде са Лудогорец, а не къде са те.
:mrgreen:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 ное 2023 10:35

tmanolov написа:
bubka написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
Aronaks написа:
CSKA 78 написа:Аз да попитам синьо-лилавите откога не са имали победа?! Дали техният стремеж е да подобрят миналогодишния им рекорд...Пардон, имах предвид анти-рекорд! :)

Оранжев, не сме имали победа от около 2 седмици и половина или 3 кръга, когато бихме Морето. Доволен ли си от отговора? Многомилионната ви селекция би ли Морето?

Морето играха срещу нас с 11 футболисти, ние бихме Локо Пловдив, Берое, Крумовград, Числото....вие бихте ли ги :) ...

Ти гледай Лудогорец да не ви оставят пак да сте първи през зимата, а през пролетта пак да празнуват с титлата, докато вие сте чертали пътя към първото място. Просто е скучно и еднообразно, като лично мен би ме било срам постоянно от Разград да ме гаврят по такъв начин. Вече не знам колко години. :lol:

Добре, а не те ли е срам всяка година да сте 10-20 точки зад нас :lol: .

Ми така е от 2016, преди това не мисля, че има случай, в който да сме били на 10 точки от Литекс, даже редовно ние си бяхме толкова пред вас :)

П.С. Сега видях - в шампионския ви 2009/10 сме на над 10 точки зад вас - ми честито.
П.П.С. И фактът си е факт - един фен на Левски не е виждал титла по-дълго време, отколкото един фен на ЦСКА-София (София) - коректността изисква да го признаем :lol:

13/14 година - 10 точки и от ЦСКА и Литекс :)
14/15 -10 точки в редовния сезон , след това сме в различни групи (вие сте в групата за определяне на изпадащите)
11/12 - 7 точки

Абе не съм смятал , но мисля че от 2011 до тази година имате общо толкова загуби колкото в цялата си история преди това .

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 ное 2023 10:46

damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:Дали е прав или не е отделен въпрос!Коментара беше относно дисциплинирания девически хор, който осветява мобилно.

И това го казва един, маскиран като Обичащия Пирин, понеже го е срам да си признае, че е припок.

Върти си я тази плоча, не ми пречиш.Няма да ти дам шанс пак да ме докладваш

Аз никога не съм докладвал, комплексарче, на мен мен ми докладват такива като тебе!

Ти ли?! ;)

Ти наистина си комплексар и параноик :idea:

:mrgreen: Голям :mrgreen:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 ное 2023 10:49

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:И това го казва един, маскиран като Обичащия Пирин, понеже го е срам да си признае, че е припок.

Върти си я тази плоча, не ми пречиш.Няма да ти дам шанс пак да ме докладваш

Аз никога не съм докладвал, комплексарче, на мен мен ми докладват такива като тебе!

Ти ли?! ;)

Я кажи, ама честно, на кой държиш повече, на Пирин, или на ЦСКА-?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 ное 2023 10:53

damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:Върти си я тази плоча, не ми пречиш.Няма да ти дам шанс пак да ме докладваш

Ти ли?! ;)

Ето веднага потвърди това което написах. Припознаване или Пирин.Човек, излагаш се.Малко от малко нещо...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 ное 2023 11:08

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
Aronaks написа:

Един фен на динамовци ни измисли ново име - временният шампион! Аз мисля да му върна услугата като ви дам ново и напълно подходящо име - вечният мечтател! Трябва да се отбележи, че в Сухата река обичате да мИчтаете, поне докато реалността не ви удари с пълна сила! :) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 ное 2023 11:12

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:Аз никога не съм докладвал, комплексарче, на мен мен ми докладват такива като тебе!

Ти ли?! ;)

Ето веднага потвърди това което написах. Припознаване или Пирин.Човек, излагаш се.Малко от малко нещо...

Ти можеш ли един път ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАШ и да отговориш адекватно? Толкова ли с повишена трудност ти се струва въпроса?
Даваш ли си сметка, че защитаваш отбор, от чието име се срамуваш?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 ное 2023 11:22

Телюгите се движат по график ;)
Една напред, две назад, една встрани и така за 16 кръга, 8 точки разлика. Ако се запази темпото, към края пак ще сме обичайните 15-20 точки пред тях ;) Ниска топка са ... и за еб@вка не стават вече :)
Октомври-ноември отписват сезона, после 6 месеца за здраве, лятото леко вирват рогите и септември-октомври опашката е пак между краката :) Прокоба деева.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 08 ное 2023 11:36

Red_Neck написа:Телюгите се движат по график ;)
Една напред, две назад, една встрани и така за 16 кръга, 8 точки разлика. Ако се запази темпото, към края пак ще сме обичайните 15-20 точки пред тях ;) Ниска топка са ... и за еб@вка не стават вече :)
Октомври-ноември отписват сезона, после 6 месеца за здраве, лятото леко вирват рогите и септември-октомври опашката е пак между краката :) Прокоба деева.

Без пари (и кадърно управление) няма спортни резултати. Тия последните пък тъй или иначе са преходни. Въпрос на ценностна система е кое е по-добре: да станеш четвърти в класирането или да станеш... "Литекс". 8-)
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”