Чиста дуспа не дадоха на говедата - моралните победители на първо полувреме!
Бог да пази Перуката
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
Никва дузпа няма , оня хамали от 50 санта, а и шано удърът беше 3 метра в аут.
А и също така професионалистът в червено си дърпа ръката.
А и също така професионалистът в червено си дърпа ръката.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Да го чуя сега Борето Касабов какво ще каже за недадения червен картон
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- obi4am_pirin
- Контакти:
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:pomiqrat написа:Бомбички, факли, димки, ако има мерен маймунски звуци, някой трансперант с пречупен кръст, нахлуване на терена, прекратявате на мача и изкарване на България от Фифа за четири години
Това са ваши комплексарски приоритети. Ние сме културна публика с размахващи се фенерчета. които не спират мача.
Само фенерчета.Този Костов се е самозабравил, как така ще обвинява камерната синя публика в прекъсване на мач и нарушаване на ритъма на игра. Тука всичко е с финес!
Костов е прав. Такива отживели времето си комплексарщини трябва да се наказват най-строго по правилата. И ДА, комплексарщини са, когато не можеш да напълниш стадиона с постоянно подкрепяща публика, както го направихме ние с Айнтрахт.
Дали е прав или не е отделен въпрос!Коментара беше относно дисциплинирания девически хор, който осветява мобилно.
И това го казва един, маскиран като Обичащия Пирин, понеже го е срам да си признае, че е припок.
Върти си я тази плоча, не ми пречиш.Няма да ти дам шанс пак да ме докладваш
damyanov1963:
- obi4am_pirin
- Контакти:
Удриии!Пламка пийни една студена водичка!
damyanov1963:
-
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:Това са ваши комплексарски приоритети. Ние сме културна публика с размахващи се фенерчета. които не спират мача.
Само фенерчета.Този Костов се е самозабравил, как така ще обвинява камерната синя публика в прекъсване на мач и нарушаване на ритъма на игра. Тука всичко е с финес!
Костов е прав. Такива отживели времето си комплексарщини трябва да се наказват най-строго по правилата. И ДА, комплексарщини са, когато не можеш да напълниш стадиона с постоянно подкрепяща публика, както го направихме ние с Айнтрахт.
Дали е прав или не е отделен въпрос!Коментара беше относно дисциплинирания девически хор, който осветява мобилно.
И това го казва един, маскиран като Обичащия Пирин, понеже го е срам да си признае, че е припок.
Върти си я тази плоча, не ми пречиш.Няма да ти дам шанс пак да ме докладваш
Ако те докладва ще ти дам паролата да пишеш от моя профил, споко
-
- Контакти:
Айди синити!!!
И Боби да накаже Числото без публика дето им викат: Цигани
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
4x4 написа:Айди синити!!!

За съжаление това не попада в категорията расизъм , тъй като циганите са като нашта раса - а именно индоевропейската.
Все едно им викат "французи, французи" , демек не е обида
-
- Контакти:
Сините футболисти няма ли да вкарат един гол, че да ми е прекрасна вечерта
.

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...