Кокала, подобно на хора, като Гонзо, Митов, Топчо (оставям настрани Наско, Мъри, Гочето) знаят къде е мястото на "Левски" - на върха. И се стремят към него. "Първи или смърт". Това им е вградено в ДНК-то. Като треньорски качества, те нямат капацитета на един Стоев, на Хубчев, които са треньори "от кариерата" и знаят две и двеста във футбола, и са мислещи и можещи хора, но те (Хубси и Стойчо) са ограничени в размаха на мисленето си, и на мечтите си, ако щеш. "Левски" не е за първото място, малки сме", когато говорят в един подобен стил, те говорят сякаш за себе си. Не смеят да мИчтаят.
Както Гонзо или Топчо, или Митов, няма да придобият ...експертизата в треньорстването на хора като Стоев и Хубчев, така и последните двама, никога няма да имат нещо, което пък първите трима имат в мисленето си.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
NOMER14 написа:Вярно е също, че шампионската титла на Кокала бе немислима без играещия Боримиров и саможертвата на Гонзо в последния му мач.
Боримиров се отказа 2008г.
Отборът не беше лош. Дори в защита си беше добре. С Живко, Бистрон и Рабех и Минев. Контузиите на Гаджев и Миланов в мачовете с Дебрецен ни попречиха да направим нещо смислено срещу унгарците.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
metodito написа:Кокала, подобно на хора, като Гонзо, Митов, Топчо (оставям настрани Наско, Мъри, Гочето) знаят къде е мястото на "Левски" - на върха. И се стремят към него. "Първи или смърт". Това им е вградено в ДНК-то. Като треньорски качества, те нямат капацитета на един Стоев, на Хубчев, които са треньори "от кариерата" и знаят две и двеста във футбола, и са мислещи и можещи хора, но те (Хубси и Стойчо) са ограничени в размаха на мисленето си, и на мечтите си, ако щеш. "Левски" не е за първото място, малки сме", когато говорят в един подобен стил, те говорят сякаш за себе си. Не смеят да мИчтаят.
Както Гонзо или Топчо, или Митов, няма да придобият ...експертизата в треньорстването на хора като Стоев и Хубчев, така и последните двама, никога няма да имат нещо, което пък първите трима имат в мисленето си.
Значи Кокала, Гонзо, Митов и Топчо са подходящи треньори за Разград, но не и за сегашния "Левски"
metodito написа:Кокала, подобно на хора, като Гонзо, Митов, Топчо (оставям настрани Наско, Мъри, Гочето) знаят къде е мястото на "Левски" - на върха. И се стремят към него. "Първи или смърт". Това им е вградено в ДНК-то.....
Да, с тези тримцата покорихме такива върхове, че още се червим от "подвига"...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
Testa_di_Legno
- Контакти:
NOMER14 написа:Вярно е също, че шампионската титла на Кокала бе немислима без играещия Боримиров и саможертвата на Гонзо в последния му мач.
Боримиров се отказа от професионалния футбол след приключването на сезон 2007/2008 г., тъй че не е играл по ръковоството на Велев, ами беше изпълнителен директор. Затова пък следва да се отбележи, че преди този шампионски за нас сезон основният противник "ЦСКА" беше доста сериозно отслабен заради фиаското с евролиценза им и според мен това беше една от основните причини да ги изпреварим към края на първенството, когато "спукаха гумите" тотално...
Само "Левски"!
kubrat написа:
Значи Кокала, Гонзо, Митов и Топчо са подходящи треньори за Разград, но не и за сегашния "Левски"
В Лудогорец почти всеки треньор може да постигне резултати стига да се разбира с бразилците. Стоев и Дерменджиев нищо не постигнаха в Левски.
Според мен нещата не опират толкова до треньорите, колкото до играчите. В момента имаме отбор от играчи за второ-трето място. Ако ще Господ да ни стане треньор, пак това ще е максималното, което ще постигне с този отбор и играчи.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Е тогава имали смисъл да се дават големи заплати за такива играчи?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:kubrat написа:
В Лудогорец почти всеки треньор може да постигне резултати стига да се разбира с бразилците. Стоев и Дерменджиев нищо не постигнаха в Левски.
Според мен нещата не опират толкова до треньорите, колкото до играчите. В момента имаме отбор от играчи за второ-трето място. Ако ще Господ да ни стане треньор, пак това ще е максималното, което ще постигне с този отбор и играчи.
Каква пък селекция е имал "Левски" при последните две титли да речем? Говоря за кинти, понеже ти явно това визираш? А според мен тренерът си е по-важен. Добър тренер може да изкара невъзможното от калпави играч и калпав треньор може да не направи нищо със супер играчи. И разбира се колектива. Аз мисля, че в момента имаме добър колектив. Вижда се по поведението на играчите на терена. Да липсват ни доста неща - най-вече широчина на състава (резервни бекове, реална алтернатива на Робърта, добри дефанзивни халфове, качествен плеймейкър... може би - кой знае дали Мазурек няма някой ден да стане такъв), но добрия колектив е основата. При Роси имахме повече качество, но не се усещаше тази задружност на отбора, както и връзката между играчи и треньор. Пак ще кажа, не единиците толкова, колективът е важен.
И на прехваления Лудогорец, към който толкова много хора гледат с влажни очи, не единиците, а колективът е в основата на успехите им. И разбира се организацията и спокойствието.
metodito написа:Каква пък селекция е имал "Левски" при последните две титли да речем? Говоря за кинти, понеже ти явно това визираш? А според мен тренерът си е по-важен. Добър тренер може да изкара невъзможното от калпави играч и калпав треньор може да не направи нищо със супер играчи. И разбира се колектива. Аз мисля, че в момента имаме добър колектив. Вижда се по поведението на играчите на терена. Да липсват ни доста неща - най-вече широчина на състава (резервни бекове, реална алтернатива на Робърта, добри дефанзивни халфове, качествен плеймейкър... може би - кой знае дали Мазурек няма някой ден да стане такъв), но добрия колектив е основата. При Роси имахме повече качество, но не се усещаше тази задружност на отбора, както и връзката между играчи и треньор. Пак ще кажа, не единиците толкова, колективът е важен.
И на прехваления Лудогорец, към който толкова много хора гледат с влажни очи, не единиците, а колективът е в основата на успехите им. И разбира се организацията и спокойствието.
То може Левски да е нямал супер селекция тогава, но нямаше и чак такъв опонент като Лудогорец, който не само го превъзхожда с класа на терена, но и с неща извън терена.
Да, някои треньори може и да изкарат невъзможното от играчите си, но това ще е за 2-3-5 мача, но не през цялия сезон! Съвсем друго си е да имаш качествени играчи.
Не им се възхищавам на Лудогорец, дори напротив, но не мисля, че спрямо нашето ниво са прехвалени. Просто имат играчи от по-голяма класа и не случайно много треньори като Петев, Стоев, Дерменджиев, Херо и т.н. успяха там, а после в другите им отбори са кръгла нула. Ей сега да пратим Хубчев там и той ще ги направи шампиони стига бразилците да не му правят номера.
R.I.P.
metodito написа:И на прехваления Лудогорец, към който толкова много хора гледат с влажни очи, не единиците, а колективът е в основата на успехите им....

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс