Лошо постъпват Лудогорец,вкарват едно мижаво голче и едни припознали мечтатели стискат сфинктери 80 Мин. Крумовград да избухнат.
Не са хубави такива гаври.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
За какво беше този рев държавата да изсипе куп пари за стадион на Ботев и накрая да не могат да го напълнят срещу Локо? И плащат 5 000 за стадион построен за 50 млн. Искат и 40-хиляден стадион да им построят в Пловдив
На сватбата на Благо и дъщерята на Ванко ще успеят да го напълнят с братчеди.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
За какво едно се муши в София ,в парк-резерват,с хиляди трудности за строеж на стадион ,с газене на много разпоредби и правила?
С публика около 15 х.макс.
Кога ши са изплащат 90 млн ?
Или хайде Софиянци да ставаме,сякаш е голям комплимент.
Болни душици накрая на жалкия си животец
С публика около 15 х.макс.
Кога ши са изплащат 90 млн ?
Или хайде Софиянци да ставаме,сякаш е голям комплимент.
Болни душици накрая на жалкия си животец
САМО ЛЕВСКИ!
1914.1902 написа:bubka написа:1914.1902 написа:Пели ще пусне ли коректното класиране след изиграването на 15 мача от тимовете в челото? От тъпоспорт дали ще напишат някоя статия как ЦСКА-София се е озовал на първата позиция? Някой, ако иска вестник утре - да ми пише, за да му купя.
Най-после любимият ти отбор е в челото. От няколко месеца вече я чакаш тая радост.
Най-важното е кой ще бъде в 35-ия кръг на първото място, а това го написах, защото искам да видя реакцията на Пелито относно класирането.
Коментатора нито веднъж не спомена, че Лудогорец излизат на първо място, след равни 15 мача.
Всечки вестникари изписаха страници за радоста на припознавачите за първото им място вчера.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Спокойно утре ще пишат и за вас!
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:peliforewer написа:Дамянов, не знам защо си бил в почивка, не знам защо си ме споменал, но честно казано не си ми липсвал.На онези дето се сетиха за една неотсъдена дузпа за Лудогорец срещу ЦСКА мога да им припомня поне 5 неотсъдени за ЦСКА срещу Лудогорец + Моци.Не знам какво се мъчите да доказвате, явно гледате само в едната посока, а това не е добре.Много се радвам когато фенове на Левски и Лудогорец се подкрепят, вчера апелирах БФС да обедини два отбора, единият с футболисти
и пари, а другият с фенове.
Дадох те за пример, как орева форума през твоята почивка и как набеждаваше левскарите, че са те докладвали щото били от ДС.
П.П. Днес няма да си пия ракията от яд, че не съм ти липсвал
Няма как да си мълча когато някои са ме цензурирали без да съм обидил никой, а ти щом мислиш, че си пич щом си мълчиш значи се признаваш за виновен.Ако наистина една вечер не пиеш ракия заради мен ще съм доволен, че съм ти помогнал дори и за една вечер.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
pomiqrat написа:За какво беше този рев държавата да изсипе куп пари за стадион на Ботев и накрая да не могат да го напълнят срещу Локо? И плащат 5 000 за стадион построен за 50 млн. Искат и 40-хиляден стадион да им построят в ПловдивНа сватбата на Благо и дъщерята на Ванко ще успеят да го напълнят с братчеди.
При положение, че се договориха да няма гостуващи фенове, само с фенове Ботев няма как да се напълни целия стадион.
Снощи на стадиона са били 12 344 зрители
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
1914.1902 написа:Пели ще пусне ли коректното класиране след изиграването на 15 мача от тимовете в челото? От тъпоспорт дали ще напишат някоя статия как ЦСКА-София се е озовал на първата позиция? Някой, ако иска вестник утре - да ми пише, за да му купя.
Радвам се, че си щастлив, даже и вестници си готов да купуваш, ами ти си повече лудогорче от тримата от Разград във форума, затова е редно ти да пуснеш класирането

W84me ( Блатер) ..
Dust написа:pomiqrat написа:За какво беше този рев държавата да изсипе куп пари за стадион на Ботев и накрая да не могат да го напълнят срещу Локо? И плащат 5 000 за стадион построен за 50 млн. Искат и 40-хиляден стадион да им построят в ПловдивНа сватбата на Благо и дъщерята на Ванко ще успеят да го напълнят с братчеди.
При положение, че се договориха да няма гостуващи фенове, само с фенове Ботев няма как да се напълни целия стадион.
Снощи на стадиона са били 12 344 зрители
В шибания Русе имаше по толкова в първите четири мача с Локо, Левски, Лудогорец и ЦСКА.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
Dust написа:Пред Стадиона вече не го гледам и какво са говорили там нямам никаква идея. Ти обичаш да даваш за пример Баялцалиев, той е на същото мнение като мен, категорично нарушение има, което е факт.
Така де, засадата, която отмени гола за Етър е на база грешен кадър. ВАр рефера ако беше подал точни кадър такава нямаше да има.
Както и да го увърташ си доказал, че си просто една въртиопашка. За тая работа трябват топки/
И след като има засада, защо са наказали ВАР рефера?
Голяма грешка е човекът който се пръкна във форума от топките на Кашчей да ми коментира топките

W84me ( Блатер) ..