olimpi написа:vvessel написа:Това да стоим плътно зад Лц и да ги дебнем за мен си е ала-бала. По-важното е да се окомплектова боеспособен и силен отбор на който рано или късно ще му дойде времето. Работи ли се правилно и последователно резултати ще има. Проблема е , че това което се случва от началото на годината не изглежда съвсем правилно и последователно.
А какво да бием отбой и да казваме ами те Лудите са си безпроблемно шампиони (не че не си го знаем), и правим отбор за другата или по-другата година . Това ще е демотивиращо за всички от публика та до играчи и треньор (на ВБ му дреме според мен).
Работа се върши, но има неизбежните грешки на растежа (нов терен, стабилен портиере, младок, който играе в първия тим, кусурите си ги знаем).
Не , не казвам да бием отбой, ами всеки да си върши работата както трябва и резултатите ще дойдат. А тези приказки за поставени цели на Хубчев са ала-бала.
Иначе от началото на годината си имаме стабилен вратар, смениха го с друг стабилен. Младоците играят от по-рано в първия тим, не ги е викнал Хубчев, но Юруков примерно при Хубчев има забележим спад на формата, за разлика от предния сезон. А селекцията е много слаба. Като казвам селекция имам предвид не само взетите, а и освободените футболисти.
Така че грешките са повече от растежа, и ако се избегнат за в бъдеще растеж ще има и целите ще се постигат без да се поставят публично в медийното пространство.