Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 10 окт 2019 10:47

Не знам за купата, но ще бъде много трудно да минем безгрешно за първенство през Стара Загора, Варна и Пловдив.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 10 окт 2019 11:23

koisa написа:Не знам за купата, но ще бъде много трудно да минем безгрешно за първенство през Стара Загора, Варна и Пловдив.

Мачовете ни с чорбое и Локо Пд ще са много трудни, също притеснителен е мача с Ботев (Ферарио е грамотен треньор и може да ги вдигне, отделно се накървавяват срещу нас).

На Делиормана също не им е толкова лека програмата (чорбое, гостуват на тирето), но с оглед широчината на състава и ако се напнат може и да си вземат всички мачове и да обезмислят първенството.

За мен по-реалистично е да загубим точки в Пловдив и Заарата, но същото да направи и каузата и разликата да се запази.
Последна промяна от olimpi на 10 окт 2019 12:31, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 окт 2019 12:07

Групата на „Левски“ за лагера в Добринище:

Петър Иванов, Цветомир Ставрев, Янис Каргас, Нуно Рейш, Живко Миланов, Холмар Ейолфсон, Александър Георгиев, Васил Сапунджиев, Владимир Сиромахов, Симоне Игнатов, Хали Тиам, Мартин Райнов, Франко Мазурек, Асен Чандъров, Филипе Нашименто, Кирил Киров, Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Паулиньо, Дени Алар, Найджъл Робърта и Марин Петков.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 окт 2019 16:04

Това да стоим плътно зад Лц и да ги дебнем за мен си е ала-бала. По-важното е да се окомплектова боеспособен и силен отбор на който рано или късно ще му дойде времето. Работи ли се правилно и последователно резултати ще има. Проблема е , че това което се случва от началото на годината не изглежда съвсем правилно и последователно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 окт 2019 16:49

vvessel написа:Това да стоим плътно зад Лц и да ги дебнем за мен си е ала-бала. По-важното е да се окомплектова боеспособен и силен отбор на който рано или късно ще му дойде времето. Работи ли се правилно и последователно резултати ще има. Проблема е , че това което се случва от началото на годината не изглежда съвсем правилно и последователно.

++

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 10 окт 2019 17:18

vvessel написа:Това да стоим плътно зад Лц и да ги дебнем за мен си е ала-бала. По-важното е да се окомплектова боеспособен и силен отбор на който рано или късно ще му дойде времето. Работи ли се правилно и последователно резултати ще има. Проблема е , че това което се случва от началото на годината не изглежда съвсем правилно и последователно.

А какво да бием отбой и да казваме ами те Лудите са си безпроблемно шампиони (не че не си го знаем), и правим отбор за другата или по-другата година . Това ще е демотивиращо за всички от публика та до играчи и треньор (на ВБ му дреме според мен).

Работа се върши, но има неизбежните грешки на растежа (нов терен, стабилен портиере, младок, който играе в първия тим, кусурите си ги знаем).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 окт 2019 17:32

Всяка една промяна - на титуляри (както се случва при нас няколко пъти), на треньор, носи със себе си трусове. Трябваше ли да бъде сменен Стоев още след като изпаднахме от седмицата? Не, разбира се. На мен ми беше ясно, гледайки поведението на отбора в този мач, че това не е треньора с главно 'Т', но щеше да е несериозно. Трябваше ли да бъде сменен след фиаското в Бургас? Мммм... от перспективата на времето, може би да. Но тогава Гонзо постъпи учудващо за него разумно. Една смяна тогава - по никое време - можеше да повлияе много негативно. И независимо от това, че с него се знаеше, че няма да станем шампиони и такива неща, оставянето му си каза думата. За неговия престой се сформира едно ядро, което играеше повече от сезон заедно (имахме футболисти отпреди да дойде Стоев, като испанците, Прохи) и имаше здрав колектив, който със следващия треньор нареди осем ли, колко мача без загуби и само едно равенство, биейки по пътя Лудогорец. И оставянето на Стоев след Бургас имаше също по някакъв начин влияние върху тези победи и първото място, което бяхме окупирали. Случилото се после...
Трябва да се подхожда консервативно и с мисъл за общата картина, а не истерично, както се подхожда в последните сезони. Такъв-онакъв, това-онова, няма значение.

Fbf

Мнениеот Fbf » 10 окт 2019 19:31

Какви са впечатленията ви от музея, смятам да отида тези дни?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 окт 2019 19:55

Fbf написа:Какви са впечатленията ви от музея, смятам да отида тези дни?

Аз съм силно впечатлен от всичко направено. Заслужаваше си дългото чакане. Поздравления на Илия Христов и Сини Сърца!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Fbf

Мнениеот Fbf » 10 окт 2019 20:12

Колко купи горе долу има ?

Може ли да се снима вътре?

Странно ми е, че музея не се коментира много много от синята общност..
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Върни се в “Левски”