1914.1902 написа:ogrizko написа:Възможно ли е да се обедините сини и червени и да махнете наглия Перукан ???....
Видя ли това днес? С тези ли точно да се обединявам?
кое точно дали съм видял?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:ogrizko написа:Възможно ли е да се обедините сини и червени и да махнете наглия Перукан ???....

ogrizko написа:1914.1902 написа:ogrizko написа:Възможно ли е да се обедините сини и червени и да махнете наглия Перукан ???....
кое точно дали съм видял?иначе става въпрос за конкретна цел да се обедините.... махате Перуката и пак може да се карате колкото искате
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ogrizko написа:1914.1902 написа:ogrizko написа:Възможно ли е да се обедините сини и червени и да махнете наглия Перукан ???....
кое точно дали съм видял?иначе става въпрос за конкретна цел да се обедините.... махате Перуката и пак може да се карате колкото искате
Grf32 написа:Всички решения на съдиите на мача Етър - ЦСКА са категорично правилни
https://topsport.bg/cska/vsichki-reshen ... vilni.html
Левскарите вече и на ВАР вяра нямат, когато става въпрос за ЦСКА(голям смях).
peliforewer написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:Ситуацията е много тънка, засадата на номер 14 е спорна, но на голмайсторът номер 28 е безспорна.Подаването е между двамата и Ивайло Димитров който беше в нередовна позиции не показа, че няма да играе с топката, а тръгна да я гони, в тази ситуация Янков и да не е в засада, то Косъма е в абсолютна засада.
Любимите ти кандидати защо просто не кажат, че ще въведат полуавтоматичната технология за засада и такива спорове няма да ги има.
Нека първо въведат нормален брой камери за Вар, а после ще дойде време и за други технологии.Да наберат кураж от Левски да подкрепят любимите ми кандидати и ще разберем ще се промени ли нещо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69, futbolqga, olimpi и 27 госта