Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот W84me » 08 окт 2019 21:26

Странджата написа:Не следя с особен интерес публикациите на този Стоянов, но текстът му е незавършен, без ясни тези - кой какъв и за какво е. Това, което ти си написал, да беше го постнал по-рано, та белким и той да беше нещо по-смислено преписал и подредил :)
Не знам за какво се цитират писания, които далеч отстъпват на дискусиите тука и на изразените мнения, особено от тези, които живо се интересуват от Левски и редовно пишат тук. За уточнение - аз не съм от тях (как Сийке) :)

Абсолютно неможещ журналист. Обича Левски, но няма познания по футбол.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот noo » 08 окт 2019 21:31

Миятович, Каргас и Робърта са добри попадения. Насиру, Мазурек, Здр. Димитров, Чандъров имат малко минути за да ги оценявам. Единствено Алар определено не ми харесва. Може би в края на месец март ще има по-голяма яснота кой става и кой не става.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 окт 2019 22:04

Хубчев още ли не е подал оставка след поредната срамна загуба?
Вън веднага, вън!
Кой го търпи още този смотаняк, ми не е викнал вече свободния суперагент-суперразбирач от Српско, дето е Майстор?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2019 22:08

Забравих Робърта. Хищник с топка в крака, но не е много активен в дефанзивен план. Затова пък има завидно самочувствие, физика и нюх. Както и за Станислав Костов, бих казал, че това е човекът, който "Левски" търси години. Пу, да не му е уруки. Какво нещо е значи. Ами, ако не бяха случили с него и се беше оказал Диаби 2? Пак щяхме да сме в челото сигурно, но...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2019 22:12

[offtopic]
sin4ec написа:Хубчев още ли не е подал оставка след поредната срамна загуба?
Вън веднага, вън!
Кой го търпи още този смотаняк, ми не е викнал вече свободния суперагент-суперразбирач от Српско, дето е Майстор?

sin4ec написа:Тоз задник Хупчев а се е мернал на Герена, а ще го ебат там! Треньор ще ни ставал-лайньо с лайньо!

https://forum.gong.bg/levski/viewtopic. ... tart=40080[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 окт 2019 22:15

metodito написа:[offtopic]
Вън веднага, вън!

sin4ec написа:Тоз задник Хупчев а се е мернал на Герена, а ще го ебат там! Треньор ще ни ставал-лайньо с лайньо!

Катарзис преживял :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 окт 2019 22:34

W84me написа:
metodito написа:[offtopic]
Вън веднага, вън!

Катарзис преживял :mrgreen:

Тц. Няма такъв филм. Но перспективата при провал да докарат српската мастия на Герена е ужасяваща. Хубчев при цялата си лайнарщина е 10 пъти по-добър вариант.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 окт 2019 23:55

Винаги може да се намери някой по-омразен от сегашния, само и само за да не излезе, че си преживял катарзис. :lol:
Рано е да се правят разчети кой става и кой не. Ще е хубаво обаче, ако има повече ротации. Предполагам ще дойде време и за това. И въпреки всичко, Алар изглежда най-зле, защото играе с апатия.
Притеснявам се, че ако закуцат фланговете в дългосрочен план и Робърта ще му падне КПД-то, защото играем само по крилата към момента. А предвид, че там са Паулиньо и Ст.Иванов всичко е възможно. :lol: С играч, като Давиде зад себе си вероятно щеше да изглежда доста по-добре холандеца.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 окт 2019 01:13

Вън веднага, вън!

Петев, Стоев, Дерменджиев и Здравков са без анганжименти! :mrgreen:
Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 окт 2019 08:05

sin4ec написа: Тц. Няма такъв филм. Но перспективата при провал да докарат српската мастия на Герена е ужасяваща. Хубчев при цялата си лайнарщина е 10 пъти по-добър вариант.

Не съществува такава перспектива и 1%. Ако така сравняваме, Хубчев е по-добър вариант от една камара родни и чужди "спецове" които се изредиха в нашето първенство, но все още не е доказал, че е добър за Левски.
Иначе иронията е полезна само когато се самоиронизираме, защото показва, че сме осъзнали собствените си грешки. Ако иронизираме други показва по-скоро желание за заяждане.

Върни се в “Левски”