Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот vlong » 31 окт 2023 19:58

Всичкото припок ,по натура сега е по улиците.
Просят лакомства ,пък пред БФС то правят пакости.
Нощта на тиквите.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 31 окт 2023 20:07

vlong написа:Всичкото припок ,по натура сега е по улиците.
Просят лакомства ,пък пред БФС то правят пакости.
Нощта на тиквите.

Сериозно се замислям дали да не публикувам умствените ти пръдни....
Давай, твори на свобода!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 окт 2023 20:10

Когато имам Муза нищо не може да ме спре.
В момента скучая и чакам някой бръмбар да ме полази
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2023 20:42

Класически роден Бет мач. 8-)
Няма никакви мачове днес, следователно балъците са наблъскали всичко друго, но не и Литекс-Луковит. Ставката беше около 15.00, а букмейкърите сега броят печалбите от клет Ганя.
Какви раздвоения при ИИ, какви национални отбори.... :lol:
А, да, и един неудобен отбор изхвърча, което е супер за Литекс-София, предвид в кой турнир ще играе носителят на купичката.
Няма да се учудя ако в следващият кръг се паднат Литекс-Луковит и Литекс-София.
Честна игра, истински футбол! :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 окт 2023 20:45

TristaNNN написа:Класически роден Бет мач. 8-)
Няма никакви мачове днес, следователно балъците са наблъскали всичко друго, но не и Литекс-Луковит. Ставката беше около 15.00, а букмейкърите сега броят печалбите от клет Ганя.
А, да, и един неудобен отбор изхвърча, което е супер за Литекс-София, предвид в кой турнир ще играе носителят на купичката.

Крехкото ти мозъче ще обясни ли на аудиторията тук защо Черно Море не иска да се класира за Европа ? :)
И що не сложи 1000 лева като знаеш как ще свърши мача ?
И клет Ганя на 1,15 ли ще заложи милиони та букитата сега да прибират печалбата?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 31 окт 2023 20:49

Смятай колко са обсебени левскарите. Какви неща следят :lol: . Добре, че е фороНчето да научаваме от тях за разни събития по българския футбол :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 окт 2023 21:33

И аз това си мислех,журжето няма да изтърве този шанс ,да се промъкне нагоре Следващия кръг Цецка -1 срещу Цецка-2.
Да живее Феърплея.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2023 21:41

gihuelo написа:

Крехкото ти мозъче ще обясни ли на аудиторията тук защо Черно Море не иска да се класира за Европа ? :)
И клет Ганя на 1,15 ли ще заложи милиони та букитата сега да прибират печалбата?

Разбирам, че толкова пъти съм те слагал на място и завирал обратно в дупката, та чувстваш някаква животоспасяваща нужда да ме разгромиш, рипайки първосигнално връз всеки мой коментар, ама само с проверка на коефициента за знак "2" във Флашскора ли мислиш, че ще стане тая работа? Аз се шегувам за дупката ти, разбира се, ама ти май вярно си седиш в такава. Очевидно не си чувал за други залози освен "2" и развитие на коефициентите по време на мач? Няма проблем, човек се учи, докато е жив, не е срамно. И аз се учех преди време, но междувременно не се правех на ербап по форумите, за да не ставам за публичен резил. :oops:
Колкото до Тича и нежеланието им да се класират в ЛЕ- Ами, най-малкото трябват стадиони, лицензи и т.н. В Разград няма да стане работата, не и след като се оказа, че катърите почнаха да го играят братушки на любимото ти Тиренце. Ментака явно ще рита на Васил Левски, а Бог знае дали стадионът в Пловдив всъщност ще може да се лицензира за мач от ЕКТ, нищо че е нов. А и така или иначе си знаят, че никой няма да ги пусне да спечелят купичката, тя вече е капарирана за правоприемника на Литекс. Що да не пернат дружно един порнак с Литекс-Луковит.
Разбра ли сега? 8-) Моля. Лека нощ, да се завиеш през глава с калъфката. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 окт 2023 21:45

И аз това си мисля от два часа.Няма начин Жорже да изтърве този шанс да се промъкне нагоре.
Следващия кръг Журже -София срещу Журже -Лоич.
Да победи по -добрия!
САМО ЛЕВСКИ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 окт 2023 21:59

TristaNNN написа:
gihuelo написа:

Разбирам, че толкова пъти съм те слагал на място и завирал обратно в дупката, та чувстваш някаква животоспасяваща нужда да ме разгромиш, рипайки първосигнално връз всеки мой коментар, ама само с проверка на коефициента за знак "2" във Флашскора ли мислиш, че ще стане тая работа? Аз се шегувам за дупката ти, разбира се, ама ти май вярно си седиш в такава. Очевидно не си чувал за други залози освен "2" и развитие на коефициентите по време на мач? Няма проблем, човек се учи, докато е жив, не е срамно. И аз се учех преди време, но междувременно не се правех на ербап по форумите, за да не ставам за публичен резил. :oops:
Колкото до Тича и нежеланието им да се класират в ЛЕ- Ами, най-малкото трябват стадиони, лицензи и т.н. В Разград няма да стане работата, не и след като се оказа, че катърите почнаха да го играят братушки на любимото ти Тиренце. Ментака явно ще рита на Васил Левски, а Бог знае дали стадионът в Пловдив всъщност ще може да се лицензира за мач от ЕКТ, нищо че е нов. А и така или иначе си знаят, че никой няма да ги пусне да спечелят купичката, тя вече е капарирана за правоприемника на Литекс. Що да не пернат дружно един порнак с Литекс-Луковит.
Разбра ли сега? 8-) Моля. Лека нощ, да се завиеш през глава с калъфката. ;)

Не знам защо си мислиш че някога си сложил някой в този форум на място .
Има само един двама с по-ниско ниво от теб тук .
Евала и за прозрението ти че Черно Море не иска да се пробва да вземе купата и да играе в Европа само защото няма стадион :)
Като виден счетоводител и брояч на парите в Левски трябва да си наясо че само с класирането се взимат почти 1 млн. лева !
Така че къде ще играят е все едно :) Ако искат и в Румъния могат да играят. Ама то трябва пипе да се сетиш.
Колкото до коефициенти , тото и т.н си някъде в първи клас спрямо мен .
Радвам се че има такива като теб в този форум с които е изключително забавно да си правиш гаргара.
И флашскор за коефициенти използват само прохождащите аматьорчета.

Върни се в “Левски”