Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 27 окт 2023 15:20

zieek91 написа:
damyanov1963 написа:Изгонения от Барселона и Парма отново слави България по света, освен като травестит.
https://www.vbox7.com/play:42a7e19d

Поредната лъжа, произлизаща от историческия „син" комплекс за малоценност, търсещ всеки повод за собственото си лечение.

Изображение

Стоичков бе изгонен от Барселона и отиде в Парма, откъдето също бе изгонен, заради слаби резултати - 5 гола за 1 сезон. А травеститските му изпълнения по някаква мексиканска тв, заради някакъв си бас, за да изкара някой долар, или песо и "превъзходния му" според тебе английски ги видя цял свят, така че комплексаря в случая си ти, доказват го и нескопосаните колажи, които пускаш, когато нямаш аргументи.
То пък кога ли си ги имал.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 окт 2023 16:39

Нещо за лакътя на мохамедович няма ли да се каже
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 окт 2023 17:25

vlong написа:Нещо за лакътя на мохамедович няма ли да се каже

Дай снимка !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 окт 2023 17:26

Бегай Максуд за паламуд
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2023 17:27

Гинчев дотука поне 5 фала не даде за Арда. Спестени картони на Махмутович и Шакич. Абе второто ще е цирк.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 окт 2023 17:34

W84me написа:Гинчев дотука поне 5 фала не даде за Арда. Спестени картони на Махмутович и Шакич. Абе второто ще е цирк.

Залагай пръстените на тъщата !
:idea:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 окт 2023 17:56

Тирето що е в черно, за стадиона ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 окт 2023 17:57

Гонзо: Лесно е във фейсбук да пръскаш помия срещу хора, които работят денонощно за футбола

Ден след решението на Изпълнителния комитет на БФС да прекрати договора на селекционера Младен Кърстаич,
техническият директор на централата Георги Иванов даде интервю пред БТА. Иванов е възмутен от последните публикации
в социалните мрежи на бившия си съотборник в националния отбор Стилиян Петров и недоумява защо излишно и умишлено
се нагнетява обстановката. Бившият нападател на Левски се зарече, че това е последният случай,
в който влиза в подобна задочна полемика заради липсата на свободно време за подобни лишени от смисъл
дискусии, а и защото предпочита да вложи енергията си в градивни и съзидателни ангажименти.

Г-н Иванов, в последните дни се изразиха доста мнения за това какви са проблемите на българския футбол. Вие, като технически директор на БФС, имате ли ясен отговор на този въпрос?

Както казах след Изпълкома, аз категорично не съм съгласен, че вината трябва да се търси в Българския футболен съюз. И също така държа да подчертая, че за последен път отговарям на атаки и манипулации на фейсбук-разбирачите, които нямат никаква идея за процесите, а искат да ги ръководят. Защото аз си имам ангажименти, а те очевидно нямат.

Последните публикации на Стилиян Петров в социалните мрежи ли имате предвид? Там той иронизира думите ви за поставена добра основа за развитие…

Визирам цялата агресивна кампания, с арогантност, злоба и подстрекателство към неща, които са в разрез с морала и закона. Много е лесно да бъдеш теоретик във фейсбук и да пръскаш помия срещу хора, които работят денонощно за футбола. Много по-трудно е да свършиш нещо. Сигурно когато нямаш какво да правиш е много самотно и досадно и затова ги избива на агресия в социалните мрежи. Най-лошото е, че лъсна колко са некомпетентни!

Защо смятате, че са некомпетентни?

Защото явно изобщо не знаят какво се прави в БФС! Господин Петров е добре да се запознае с материята, защото явно не е наясно какво се случва с проектонационали, с деца, регионални селекции при продрастващите, методиката, по която работим, с цялата онлайн база данни, която сме изградили в помощ на клубовете, на играчите и на националните отбори. Защото онлайн не значи само коментарчета във Фейсбук, а електронно първенство и картотекиране за облекчаване на клубовете, дигитална администрация. Ние си вършим работата отговорно и съвестно, а те само злобеят – и за жалост медиите ги препечатват.

Как влияе всичко това на националния отбор?

Вижте – уважавам футболните кариери и на Бербатов и на Стилиян, затова няма да падна на тяхното ниво и да ги обиждам лично. Нищо, че и двамата се отказаха от националния заради критики, а сега точно те критикуват в социалните мрежи. Да не припомням и колко треньора точно те смениха, докато бяха футболисти. Само ще кажа, че явно не разбират нещата – и това не е начинът да се опитват да постигат личните си цели! Ето това е горчивата истина.

Какво е мнението ви за готвения протест на мача с Унгария на 16 ноември? Според вас, нормално ли е точно по време на мач на националния отбор да се случват такива неща?

Недопустимо е да има протест по време на мач на националния отбор! Призовавам институциите да вземат отношение и мерки, защото става дума за международен мач, който трябва да се проведе по правилата на ФИФА и УЕФА. Всички провокации трябва да бъдат наказвани на момента, строго и ефективно! Нали има и органи, които следят поведението в интернет – как така оставят клетви и лъжи безнаказано? Един качва колажи с надгробни камъни на БФС, другите пускат жалби в съда срещу мен, защото, видите ли, съм бил расист! Що за наглост! Аз казвам, че искам българчета с българско самосъзнание да играят за България, те веднага ме докладват за расизъм! Това достатъчно говори за морала им. И точно те да се провъзгласяват за лидери и за експерти е смешно, жалко и недостойно.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 окт 2023 17:59

Лечков: Мандатът ни е до 2026 г., ще трябва да почакат

„Господата от опозицията всъщност вече спокойно може да ги наричам екстремисти. Или по-точно – Екстремист №1 и Екстремист №2. Хайде, Мартин по-рядко влиза в ролята на такъв“, коментира вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков пред БЛИЦ.

Повод за неговото изказване е предстоящият протест, който се организира навръх 30-годишнината от 17 ноември 1993 година. Митингът е планиран ден по-рано – на 16 ноември, когато националният отбор посреща Унгария в София в европейска квалификация.

„Извинявайте, но това, тяхното, е чист екстремизъм. Хора с крайни възгледи, които масови безредици. Ако това продължи, току-виж, че и терористични актове предприемат. Да, последното звучи безумно, но нищо няма да ме учуди. Екстремист №1 и Екстремист №2 не са никак безопасни – те подготвят някакъв си техен джихад, някаква си тяхна свещена война. И те са следвани от някои, подчертавам от някои – които са пияни и наркомани. Ето такива ме псуваха и обиждаха наскоро в Сливен. Въпросните провокатори преди доведоха деца, които замерваха с камъни и домати сградата на БФС. Това не е ли вандалщина, питам аз!?

Мандатът ни е до 2026 година, така че ще почакат. Но Порточанов им го каза – после други ще дойдат, а не те. Поздравявам Порточанов за силното изказване. Той е човек, врял и кипял във футбола, управлявал на високо ниво. Човек, който има огромен стаж като ръководител. За разлика от Екстремист №1, който цял живот не знае какво значи да си началник.

Тези люде създават нажежена обстановка, търсят напрежение, подтикват към бунт, към безчинство. И аз се надявам властите и обществото да бъдат нащрек и да се вземат мерки, иначе и кръв може да се пролее“, завърши Лечков.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 окт 2023 18:27

Колко вара имаше второто полувреме ,че се играе 10 Мин.допълнително
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”