Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!

“Паднах, като видях Георги Иванов в Левски”
Част от интервю с вратаря Петер Чех в днешния брой на "Меридиан мач"
- Има ли играч на Левски, за когото сте чували?
- Да, и то един нападател – Иванов. Не само съм чувал за него, но и го познавам. Бяхме заедно във Франция – в Рен, но нямах представа къде се е изгубил този Георги след това. Щях да падна, като го видях в състава на Левски. Беше голяма изненада за мен, особено като го гледах срещу Барселона.
- Какви са ти спомените от него?
- Той бе купен от Рен по едно и също време с мен. Помня, че го купиха за много пари, но той въобще не можа да се наложи в титулярния състав. А и почти не е играл. Така че въобще нямах шанс да го опозная. А би било в реда на нещата да завържем приятелски отношения, защото и двамата сме от Източна Европа.
- Вкарвал ли ви е Георги Иванов гол на тренировка?
- Да ви кажа честно, не е възможно да имам такъв спомен. Той беше вечно контузеният футболист. В момента, в който дойде в клуба, веднага се появиха проблеми с ахилесовите сухожилия. Всъщност така съм го запомнил. Ако още е така, съм сигурен, че и на тренировка не може да ми вкара гол, да не говорим за истински мач.
Излиза, че поне в Рен не е бил от най-големите мъжкари.

BTW Лудогорец не се представят лошо, но по навик пуснаха лек гол.
Последна промяна от dedko2022 на 26 окт 2023 20:38, променено общо 1 път.
Очаквах, че Лудогорец ще играят добре, но чак ме поизненадаха.
Нелепа контра, съдията прееба Нареси, че и картон му даде и аз не зная за какво и падна гола, който не е чак толкова не заслужен, защото Фенербахче бяха много по активни в нападение.
Нелепа контра, съдията прееба Нареси, че и картон му даде и аз не зная за какво и падна гола, който не е чак толкова не заслужен, защото Фенербахче бяха много по активни в нападение.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ашкоолсун машала чок гюзел комшулар футбалер патаклама..
Мача може и да не струва но коментатора ни осведоми напълно безплатно с историята на Фенербахче. За момент си помислих че гледам History Channel със серия за османската империя.
Кат ги гледам Горските и ми е ясно че са скроили шапката на Петьов.

Мача може и да не струва но коментатора ни осведоми напълно безплатно с историята на Фенербахче. За момент си помислих че гледам History Channel със серия за османската империя.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Ашкоолсун машала чок гюзел комшулар футбалер патаклама..
![]()
Това момченце само това дърдори - кой какво казал, кога го е казал. Рядко поглежда терена. Такъв образ и в диемите няма.
DanailG написа:Откъде накъде бербатов да е национален треньор тва пък точно е най-голямата глупост казана някога.
Нали е голяма работа.
Ицата, Любо, Балъка, Хубси, Мъри, Гонзо бяха. Страх го е да не си изцапа ръчичките ли?
Нека видим как ще ръководи 11 футболиста, пък после да му поверяваме 600 клуба.
Преди дни по France 24 казаха, че схемата по изгонването на българските роми преди 20 години с компенсация 300 евро, за пръв път била приложена от "ФК Рен" .
Ако не друго от този мач, поне футболист на Лудогорец е от малкото футболисти в света(даже може да е единственият), фаулирал съдията.
-
- Контакти:
Наистина има голяма разлика между Лудогорец при Петев и днес, но от звездната им селекция единствено Тектепей, Петровски, Недялков и донякъде Делев показват хъс и класа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Grf32 написа:Ако не друго от този мач, поне футболист на Лудогорец е от малкото футболисти в света(даже може да е единственият), фаулирал съдията.
Грешиш!
Ицо даже извади съдията извън терена..!

https://barcaacademy.fcbarcelona.com/en/videos/1663245/stoichkovs-stomping-on-referee-urizar-azpitarte
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?