Да вярваме ли на споделеното от Бербатов https://sportal.bg/video-2023102508390798814 все пак към момента той е единствения, който е официален кандидат за заместник на перуката или и той участва в ПР акцията?
Пък и той в качеството си на какъв е бил поканен на тази среща един Господ знае.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Да вярваме на кое? Бербатов като кандидат за председател на БФС е длъжен да е активен и да участва в тези процеси (и той го прави методично), но той говори за принципни неща, за които и ние тук сме коментирали много пъти. Въпросът е дали е нужно да дойде време за избори, за да се повдигнат тези въпроси от управляващите? Точно за това аз смятам, че става дума за ПР акция и нищо друго. Денков днес изглеждаше смеше с боНбата, която хвърли!.
Щото ми е скучно ,да го ...всички периферни припосмуци барабар с паламуда от Максуда
САМО ЛЕВСКИ!
- damyanov1963
Припоците взе да ги тресе страха да не останат без стадион, а ние да си построим козирка 

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Dust написа:Да вярваме ли на споделеното от Бербатов https://sportal.bg/video-2023102508390798814 все пак към момента той е единствения, който е официален кандидат за заместник на перуката или и той участва в ПР акцията?
Пък и той в качеството си на какъв е бил поканен на тази среща един Господ знае.
Бербатов е футболния Кирчо и Кокорчо, едно време беше същия рев срещи Батето и четвъртите дойдоха като месии.
Ще върне ли Дерменджиев лудите европейски вечери на Лудогорец срещу помитащия всичко по пътя си Фенербахче?
Днес, от 19:45 часа, Лудогорец излиза срещу Фенербахче в мач от третия кръг в груповата фаза на Лига на конференциите. До този момент “орлите” записаха по една разгромна победа (4:0 над Спартак Търнава) и загуба (1:7 от Нордселанд).
Българският шампион играе на приливи и отливи и в първенството, което допълнително вдигна напрежението в клуба. Това наложи треньорска рокада, като Георги Дерменджиев смени Ивайло Петев начело на тима. Опитният специалист поема разградчани за трети път, а при предишните си два престоя той стигна с отбора до груповата фаза на Шампионска лига.
Очакванията в Разград са, че Дерменджиев отново ще вдигне отбора, но първото препятствие е доста сериозно.
Фенербахче е със стопроцентов актив от началото на сезона, постигайки 17 победи в 17 срещи в евротурнирите и местната Суперлига. Звездите Един Джеко и Душан Тадич са в отлична форма и ще са едно от големите предизвикателства за отбраната на Лудогорец.
В нея преди няколко дни се завърна Антон Недялков. Един от най-добрите футболисти в българското първенство лекуваше контузия в продължение на няколко месеца, което се отрази зле на отбора. При шампионатната визита на Арда Недялков излезе като титуляр, а ровният шампион не допусна гол, но в крайна сметка победата му се изплъзна след нулево равенство.
Навлизащият във все по-добра форма Рик Джонатан пък не е картотекиран за евротурнирите и поради тази причина няма да играе в днешния мач.
Добрата новина за Дерменджиев е, че ще може да разчита на рекордната лятна покупка Квадво Дуа. Бившият голмайстор на Нюрнберг имаше малшанса да се контузи в един от първите си двубои със зелената фланелка и пропусна срещите от последните два месеца, но вече е възстановен и готов за игра.
Днес, от 19:45 часа, Лудогорец излиза срещу Фенербахче в мач от третия кръг в груповата фаза на Лига на конференциите. До този момент “орлите” записаха по една разгромна победа (4:0 над Спартак Търнава) и загуба (1:7 от Нордселанд).
Българският шампион играе на приливи и отливи и в първенството, което допълнително вдигна напрежението в клуба. Това наложи треньорска рокада, като Георги Дерменджиев смени Ивайло Петев начело на тима. Опитният специалист поема разградчани за трети път, а при предишните си два престоя той стигна с отбора до груповата фаза на Шампионска лига.
Очакванията в Разград са, че Дерменджиев отново ще вдигне отбора, но първото препятствие е доста сериозно.
Фенербахче е със стопроцентов актив от началото на сезона, постигайки 17 победи в 17 срещи в евротурнирите и местната Суперлига. Звездите Един Джеко и Душан Тадич са в отлична форма и ще са едно от големите предизвикателства за отбраната на Лудогорец.
В нея преди няколко дни се завърна Антон Недялков. Един от най-добрите футболисти в българското първенство лекуваше контузия в продължение на няколко месеца, което се отрази зле на отбора. При шампионатната визита на Арда Недялков излезе като титуляр, а ровният шампион не допусна гол, но в крайна сметка победата му се изплъзна след нулево равенство.
Навлизащият във все по-добра форма Рик Джонатан пък не е картотекиран за евротурнирите и поради тази причина няма да играе в днешния мач.
Добрата новина за Дерменджиев е, че ще може да разчита на рекордната лятна покупка Квадво Дуа. Бившият голмайстор на Нюрнберг имаше малшанса да се контузи в един от първите си двубои със зелената фланелка и пропусна срещите от последните два месеца, но вече е възстановен и готов за игра.
Ще повярвам на Барбуковците само тогава, когато кажат истината за Лъжата!
До тогава са същите като политиците, де са жадни да се докопат до властта, и като успеят, продължават със същите кражби и мизериии, но вече със свои хора.
До тогава са същите като политиците, де са жадни да се докопат до властта, и като успеят, продължават със същите кражби и мизериии, но вече със свои хора.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

GONG.BG: Мъката приключи: Кръстаич си тръгна
.. Преговаряме с треньор, на финалната права сме...
Преговаряме с няколко треньора. Не е само един...
Като гаджелъка на млади години - хвърляш няколко въдици и където клъвне.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Колкото и радости да ми е донесъл Гонзо, биейки чорбата под път и над път, не мога да не призная, че е адски тъпо парче.