peliforewer написа:Дамянов, не само че няма да се жертва част от парка, но даже ще се върнат 20 дка облагородена земя към Борисовата градина.Това представлява 45% от площа на съоръжението, това разбива на пух и прах тезите на "специалистите" , че Ганчев искал да заграби Борисовата градина.Ако в това имаше грам истина щеше ли Ганчев да отстъпи безвъзмездно почти половината от имот за който е платил доста милиони.
Аман вече от глупости, че чак и ги ръсиш на килограм, а после се обиждаш, като някой ти каже истината. Значи, понеже съм ларж, влизаш ей тук -
https://kais.cadastre.bg/bg/Map, намиращ си София и цъкаш върху имотите на нац. стадион и Кочинпарк екотой арена и о, изненада, ма то нац. стадион не се води в парка. И ко праим ся? Цъкаме на екотой арена и хоп - ми води се в парка, ерго всякакви глупости следва да си ги говорите само на Збирките на жуотните у Кюстендилско.
Кой има право да подаде такава жалба - разбира се, всеки жител на столицата ни, ползващ парка, има право да я подаде, работа на съда е прецени дали и как. Имам подобна игра с метрото - вече 6 месеца ни мотаят подобни.
Ся, да видим и самото имотче - 57231 кв. м., които дъжавата е оценила на колко - ми на 23 милиона, т.е. 400 лева на квадрат! Ще го напиша отново -
земята под стадиона е оценена за под 400 лева на квадрат И това без да включвам Панчарево, самият стадион и разни други имоти. С тях цената ще е и под 300 лева на квадрат. 300 лева, пич,
за толкова не можеш да намериш имот във Волуяк, не в топ центъра на София!!! Това е далаверата на века и тези джуджковите оранжевотиквеничета даже искаха намаляване на оценката. И я получиха. Е, вярно няма таква държава!
П.С. А за това, да осветлят кой е жалбоподателя, което не е общественодостъпна информация, аз лично бих ги спукал от дела, но явно този е човек на ганчуф и затова и цялата тази пародия на обжалване