dedko2022 написа:Вземат си ресто от това, че позволиха изобщо да има публика на Виваком арена.
1000 лв обезщетение за Ники Михайлов за причинени душевни страдания

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dedko2022 написа:Вземат си ресто от това, че позволиха изобщо да има публика на Виваком арена.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:В крайна сметка, този протест който организират феновете на ЦСКА-София срещу кого и за какво е?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:И наистина, защо трябва да се притесняват от тая жалба. Всичко по издаденото РС ако е наред, РДНСК или ако стигне до съда ще го потвърди и отхвърли жалбите, и строителните дейности ще започнат.
По моите скромни разбирания се опитват да заобиколят закона, като искат РС за реконструкция, а реално ще се прави нов строеж, а това е забранено.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
tmanolov написа:damyanov1963 написа:Аз имам роднини в Италия, които живеят там от 89-та година и взеха италианско гражданство, но след изпити по история на Италия, италиански език и нам кво още.
В щатите как се взема - ум ще ти зайде. На жената брат ѝ стана хъмериканин, ма въпросите, дето му ги задаваха за жена му, ако ги бяха за дали на мен за моята, гаранция щяха да ме скъсат и да ми анулират брака
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 10 госта