Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 24 окт 2023 19:19

dedko2022 написа:Вземат си ресто от това, че позволиха изобщо да има публика на Виваком арена.

1000 лв обезщетение за Ники Михайлов за причинени душевни страдания :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2023 19:45

Този не го зная какво му е играта, но сериозно смачка мисирката и как рязко спря видеото точно, когато зададе поредния неудобен въпрос.
И да бих казал, че е прав в жалбата си. Според ПУП нови строежи не са разрешени. От ръководството на ЦСКА-София обявяват, че ще се прави реконструкция, в тоя ред на мисли, какво ще реконструират, като при реконструкция трябва да се запазят и части от старото съоръжение.
Някой издавал разрешителните сериозно ще му се разклати стола

https://www.facebook.com/a.lindarev/pos ... ASbKqzm4Jl
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 окт 2023 19:59

Тъпспота яко е настръхнал,става въпрос за защита на заплати все пак.Линдарев е смешен и наистина повтаря като папагал едно и също,типичен припок с опорки , някой казал друг чул ,хазартно зависим,дрън дрън.
Само дето не се разрева,жалка история са Тея припоци.
Айде втора част с острието ачю плешивия
САМО ЛЕВСКИ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 окт 2023 20:00

Dust написа:В крайна сметка, този протест който организират феновете на ЦСКА-София срещу кого и за какво е?

Срещу тоя дето духа. Събарял тоалетните.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2023 20:04

И наистина, защо трябва да се притесняват от тая жалба. Всичко по издаденото РС ако е наред, РДНСК или ако стигне до съда ще го потвърди и отхвърли жалбите, и строителните дейности ще започнат.
По моите скромни разбирания се опитват да заобиколят закона, като искат РС за реконструкция, а реално ще се прави нов строеж, а това е забранено.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 окт 2023 20:08

Dust написа:И наистина, защо трябва да се притесняват от тая жалба. Всичко по издаденото РС ако е наред, РДНСК или ако стигне до съда ще го потвърди и отхвърли жалбите, и строителните дейности ще започнат.
По моите скромни разбирания се опитват да заобиколят закона, като искат РС за реконструкция, а реално ще се прави нов строеж, а това е забранено.

Ко муй година да водиш дело?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 окт 2023 20:15

Че жоржето що не започна 21-ва?
Що не го запукате?
Двойно му се оскъпила реконструкцията.
С 45 млн.знайш колко черно щеше да се купи?
Глупаво ?или хитро Жорже?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 окт 2023 20:20

Тъпспорт пак показали, че са мега дъното на дъното.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 окт 2023 20:28

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:Аз имам роднини в Италия, които живеят там от 89-та година и взеха италианско гражданство, но след изпити по история на Италия, италиански език и нам кво още.

В щатите как се взема - ум ще ти зайде. На жената брат ѝ стана хъмериканин, ма въпросите, дето му ги задаваха за жена му, ако ги бяха за дали на мен за моята, гаранция щяха да ме скъсат и да ми анулират брака :shock:

Манолка, ако имаш време коментирай вдигането на капитала на Ботев. Каква е врътката и защо го прави?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 окт 2023 20:28

Виждам, че все специалисти коментирате тук, даже и Професор има :) .Този няма право да внася жалба защото не е заинтересовано лице, тази жалба в съда ще падне, но ще последва обжалване и година протакане.От старото съоръжение остава терена, насипите и чашката на стадиона, така че отговаря на условията за реконструкция.Жалбоподателят беше малко объркан когато го попитаха дали играе хазарт.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”