Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот vlong » 24 окт 2023 16:31

Защо протестират,нали всичко е законно?
Щом е законно ,никой копче не може да им каже.
На журжето ,някой за Петрол казал ли му е нещо?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2023 16:32

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
delqnski47 написа:Говеда, у петък имате време до 18:30 да се приберете от работа, щот след тва затваряме центъра. 8-) :!: :idea:

Браво, първо го направихте на кочина, сега ще го затваряте, стойте си там да му дишате миризмите :lol:

Отивай в петък вечер на контрапротест....

С глупости не се занимавам, и без това резултата от протеста ви ще е НУЛЕВ :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 окт 2023 16:38

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:
gihuelo написа:....
Като са малко по-цивилизовани времената избирате "кървавите" на Папаза :)

Кои ние, бе? Кой левскар в тоя подфорум коментира и се интересува от ВК и БК Левски-Тире-Менте? Това е все едно да ми вадиш примери с Левски (Карлово) или Левски Раковски на Пелето. Никой не го еве, нямат нищо общо със славния, вековен ПФК Левски, респективно с привържениците му.
Измамни тире-менте дружества, финансирани с кървави мутренски пари, досущ като ЦСКА-София.
Разбирам порива на припошката мисъл да омаже съвременните левскари в кървавите, мутренски лайна, ама и друг път съм ти казвал, че си ниска топка и нямаш капацитета за това. ;) Примири се най-сетне с мястото си в екосистемата и не се бутай нагоре при батковците. ;)

Аз, пък, нямам нищо против момчетата, които играят в момента във волейболния отбор. Плюс сина на Владо Николов - Симеон.
И ми беше кеф като изгермечиха шампиона Нефтохимик и Хебър и спечелиха Суперкупата! Те не са виновни за парите, които постъпват в клуба.
Иначе, някой може да каже, че парите и времената на Чорни също са били мутренски. Че ПФК Левски АД не е "онзи" Левски и т.н. Разни хора с разни "истини"...

Те всички го подкрепят волейболния Левски ! Само Трахизан не го подкрепя :) Прави се на интересен :) Търси внимание.
За кандидат общинския съветник в Петрич нищо не казва ! Ама той му е и шеф малко така че го разбирам.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 24 окт 2023 17:16

ugly bug написа:
dedko2022 написа:Малко съм разочарован от отразяването на събитията от последните 24 часа в Лудогорец.

Какво се е случило в Гората?
Да не са купили петел за Фортуна и да са сложили камера в гнездото им?
:roll:

Случват се някакви треньорски драми около рекордьора по поредни шампионски титли на България, но няма кой да го отрази в темата "Без цензура", а бях останал с впечатление, че Лудите имат назначен щатен сътрудник, който да ни информира за всички новости около отбора в тази тема. :(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 окт 2023 17:35

Програма на Лудогорец преди мача с Фенербахче в Истанбул

Групата на Лудогорец заминава за Истанбул в сряда (25 октомври) с чартърен полет от Пловдив до летище "Сабиха Гьокчен". Мачът с Фенербахче от група Н в Лигата на конференциите е в четвъртък (26 октомври) от 19,45 ч. местно време на стадион "Шюкрю Сарачоглу". Самолетът от Пловдив излита в 10,40 ч., като се очаква отборът да бъде на летището около 9,15 ч .В сряда пресконференцията на "орлите" е в 18,45 ч., а официалната тренировка на "Шюкрю Сарачоглу" започва в 19,15 ч.

Лудогорец се прибира в България веднага след мача с Фенербахче с полет от летище "Сабиха Гьокчен" до Варна. По разписание самолетът ще кацне в морската ни столица в 1,10 ч.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 окт 2023 17:37

gihuelo написа:
blue avalanche написа:
TristaNNN написа:
gihuelo написа:....
Като са малко по-цивилизовани времената избирате "кървавите" на Папаза :)

Кои ние, бе? Кой левскар в тоя подфорум коментира и се интересува от ВК и БК Левски-Тире-Менте? Това е все едно да ми вадиш примери с Левски (Карлово) или Левски Раковски на Пелето. Никой не го еве, нямат нищо общо със славния, вековен ПФК Левски, респективно с привържениците му.
Измамни тире-менте дружества, финансирани с кървави мутренски пари, досущ като ЦСКА-София.
Разбирам порива на припошката мисъл да омаже съвременните левскари в кървавите, мутренски лайна, ама и друг път съм ти казвал, че си ниска топка и нямаш капацитета за това. ;) Примири се най-сетне с мястото си в екосистемата и не се бутай нагоре при батковците. ;)

Аз, пък, нямам нищо против момчетата, които играят в момента във волейболния отбор. Плюс сина на Владо Николов - Симеон.
И ми беше кеф като изгермечиха шампиона Нефтохимик и Хебър и спечелиха Суперкупата! Те не са виновни за парите, които постъпват в клуба.
Иначе, някой може да каже, че парите и времената на Чорни също са били мутренски. Че ПФК Левски АД не е "онзи" Левски и т.н. Разни хора с разни "истини"...

Те всички го подкрепят волейболния Левски ! Само Трахизан не го подкрепя :) Прави се на интересен :) Търси внимание.
За кандидат общинския съветник в Петрич нищо не казва ! Ама той му е и шеф малко така че го разбирам.

На мен също изобщо не ми харесват баскетболистите на Тити, нито волейболистите на Левски.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 окт 2023 17:38

bubka написа:
delqnski47 написа:Говеда, у петък имате време до 18:30 да се приберете от работа, щот след тва затваряме центъра. 8-) :!: :idea:

Те и без това нямат работа по центъра 8-) . В крайните квартали :lol: .

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... ofija.html

Това май си е в центъра, магазина на НКП също и Синьото беше на центъра.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 окт 2023 17:53

Десет клуба отнесоха наказания от БФС за виковете „Оставка“

А, ше ви еба майката пияна пробита ше ви еба :arrow:
Я да видим тея 10 клуба ако откажат да внесат глобата кво ще стане къде ми е почти цялата ЕбемТилига.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 окт 2023 18:14

Добре че нямам път към Ловеч :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2023 18:29

В крайна сметка, този протест който организират феновете на ЦСКА-София срещу кого и за какво е?
Последна промяна от Dust на 24 окт 2023 18:37, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”